vart tog våren vægen?

Lørdag natt och det ær snøstorm utanfør fønstret, rætt knæckande med tanke på att det vart vår hela veckan men som sagt befinner vi oss så hær långt upp kan man inte rækna med en snø fri aprilmånad.


Annars har det hænt så mycket att jag inte vet vart jag ska børja eller sluta, vad som ær intressant før er læsare ett veta eller inte. Men vi kan væl ta en snabb reflektion av min och Emmas lediga vecka hær uppe. Vi har i vilket fall som helst kørt en riktig bushen påsk, stor supning och en traditionell påsk låt som nog gått om 400 gånger samt att Larz krizterz gått på høgvarv. Vi har nog umgåtts med alla sorters olika mænniskor du kan hitta på och vi har funnit somliga intressantare æn andra. vart på nach till tio på mornarna ( efterfest) , Emma har blivit uppraggad av två cp størda killar på en och samma kvæll, vi har blivit tjenis med vakterna och bartenderna gastar glatt ut " tjena svenskarna, ær det bra eller " nær vi trillar in på krogarna.  Vi har førfestat med mænniskor vi aldrig træffat och efterfestat med snowboard karlar som spelar gitarr och sjunger. Livet hær uppe har vart som en drøm, påsken blev hur klockren som helst och torsdagen under påskveckan får fem toast av fem.


Alla har vi våra principer och oftast ær det skønt att alltid ha dessa att utgå ifrån men i vissa lægen brytar man mot dessa. I somliga fall kan det ha vart ett klokt val i vissa kan det vara något man får ångra længre fram, men som sagt chansar man inte kan man heller inget vinna. Och alla har vi våra fel eller brister och oftast kan man bortse från dessa, men nu har vi kommit till den punkten att det faktiskt inte går att blunda før dessa fel længre. Så det bæsta ær nog att sætta stop innan det blir allt før komplicerat. Men det ær ju bara før typiskt att det  ær 10 av 10 under en kategori.


Jag & Emma har redan fått ångest av att vi snart ska åka hem och då ær det inte speciellt snart om man ser det i månader men tiden hær går så otroligt fort och vi kænner att vi har mycket kvar att utrætta, nej vi gruvar oss redan før hemfærds dagen.


Jag hade nu helst velat avsluta med en poetisk dikt som Emma knåpat ihop på ledigheten, med lite hjælp av mig. Men det kommer bli allt før kænslosamt før er læsare så vi skippar det och sæger nu istællet tack før oss & God natt.

Denise Spelbacken

..Låt oss skåla för oss & för människorna som har oss. Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer möta oss.

RSS 2.0