Tabrage

Beskriver nog denna helg så ofattbart bra att man verkligen spikar pricken øver iet.
Galet galet galet men roligt hade vi.


Vi som inte lyckas hær på jorden vi kanske kommer lyckas lite bættre i himlen.
Kærlek/ ds

Here comes the sun


En uppdatering vore kanske på sin plats.
Vi har nu kommit in i vår vanliga vardag och på sätt och vis är det ganska skönt. Man kan ju inte leva livet jämt för då skulle man inte uppskatta de där underbara
stunderna på samma sätt.
Känns även skönt att den mörkaste tiden nu är över och att vi går mot ljusare tider och man märker verkligen en stor skillnad vilket piggar upp en rijält psykiskt.


Har inte hänt så där värst mycket här nere, har i stort sett bara jobbat sedan vi kom tillbaka hit. Men man får uppleva många glädje stunder på jobbet måste jag säga. Speciellt är det gubbgänget som livar upp allting. De tycker så mycket om mig och Emma, så mycket att de hade köpt en bukett rosor till oss förra veckan, bara för att vi var så trevliga. De slänger även ur sig kommentarer om att vi inte får åka hem mer än en gång per år, vare sig vi har gubbe hemma eller inte. Och skulle gubben vara dum så ska de komma och hämta han, haha. Kanske inte låter så där värst roligt här men jag lovar er att när man står där och serverar och från ingenstans kommer dessa kommentarer då kan man inget annat en skratta. Sensat idag satt de och berätta för Sussane som vi jobbar med att de tyckte då vi var så flinka och sussane höll väl med och sa sedan att hon skulle dra med oss ut på fest i helgen och då hördes de bara ett åhhhhhhhh genom hela lokalen, till sist klämde en gubbe ur sig: - Jaha men får inte vi vara med?. Ja somliga utav dem skulle man faktiskt vilja adoptera till sin bestefar, undra om det är tillåtet i Norge?!



Bruce Springsteen - gör mig lyckligare än någonting annat just nu,
så förbannat jävla bra är han.

Friday night dressed to kill
Down at Dino's bar and grill
Drink will flow and blood will spill
If the boys wanna fight you better let 'em

That jukebox in the corner
Blastin out my favorite song
These nights are gettin' warmer and it won't be long
Wont be long till' the summer comes 
 



Brian Adams anländer til Kr.sand i slutet av maj och det är ju bara ett måste
att vara på plats då.
En konsert med den mannen kan man ju inte missa så biljetter måste fixas.


Om några timmar anländer Kattis ner till oss och det ser vi gladeligen fram emot.
Förhoppningsvis kommer hon att trivas och då blir nog detta kjempe bra.




I would do anything just to see you once again.



take care
Kärlek / ds




Ett nytt kapitel

Har nu startat och vi har bara tagit våra första trevande små steg in i detta nya år.
Tiden här hemma har bara rusat fram och det är med sorg i hjärtat som vi nu ska lämna detta. Trodde jag skulle längta tillbaka till K-sand nu när man fått komma bort ett tag men vill nog mer påstå att det är åt andra hållet. Har haft en så fantastisk tid här hemma och har verkligen utnyttjat tiden och bara vart omgiven av människor som förgyller ens liv med en massa glädje & kärlek.

Vill även säga ett tack till alla er som dök upp på nyår, hoppas ni hade en toppen kväll.
En annan hade faktiskt en riktigt trevlig kväll, ända tills alla känslor och tankar tog över.
Sånt som man inte kan styra över, även fast jag brukar ha en väldig förmåga att förtränga saker jag inte klarar av att konfrontera. Men detta är någonting som jag tänker på nästan konstant, det finns i bakhuvudet hela tiden och jag kan fortfarande inte förstå att det är sant. Allt är bara ett enda stort Varför?


Narvik har alltid kännts mer som hemma än k-sand men just nu känner jag en stor lättnad över att det inte är till Narvik jag ska åka i morgon, det hade blivit allt för tufft. Bara tanken på att gå in på amfi får en att känna en rysning genom hela kroppen och frågan är om jag någonsin kommer kunna besöka lite större plats igen. Just nu känns det helt uteslutet. Men med tiden kommer man kanske se på det hela med lite andra ögon. Men att vi kommer dyka upp i Narvik igen är det inget frågetecken över, finns allt för mycket vackert där uppe som man inte vill gå miste om.


Om några timmar drar vi snart igen fröken Backlund
och jag är så glad att jag har dig vid min sida just i detta nu.
du finns där & du förstår mig, den uppskattningen finns det inte ord för.




Och till alla er här hemma så vill jag bara säga att tack för dessa två veckor, jag har verkligen njutit av varje minut, varje sekund. Att vi kommer sakna er är det inget snack om, men förhoppningsvis ses vi snart igen. Och till alla er som har sagt att ni ska komma ner till min födelsedag, gör det! Ni hade verkligen förgyllt min dag!

Det sista tacket vill jag ge till min kära mamma & pappa som har ställt upp för mig så mycket nu när jag vart hemma och för allt ni gör för mig när jag är där borta,  jag älskar er!



Kärlek / ds

Denise Spelbacken

..Låt oss skåla för oss & för människorna som har oss. Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer möta oss.

RSS 2.0