Palmesus

En helg av en jäkla massa vinrus och andra härligheter har nu passera och det har vart den bästa helgen på länge. Palmesus var hgelt klart värdt pengarna, mycket skratt och glädje.
Även ett och ett annat misstag hann vi med, jag och mallan hade missuppfattat det där med klädseln lite lätt, men det styrde vi upp rätt snyggt ettervart.
Stötte på många underbara människor och stämningen var på topp under hela helgen. Veronica maggio levererade som aldrig förr och Erik & kriss fick hela palmesus i gungning med Ölbriller.
Bilder ska vi ta och bjuda på lite senare då vi gått igenom det materialet som finns så att säga.
Kan även berätta att en annan var på leopold igår, den ni. Tror de flesta utav er hade dött om ni visste vad det var för ställe och som grädde på moset var jag tydligen för "full" för att få komma in igen efter en rök utanför. Lite lätt roande, med tanke på att jag inte alls var så full igår. Kan ju tacka gudarna att vakterna på Harveys är av en helt annan klass, för annars hade nog harveys vart tre svenska stammisar fattigare.
'
Och nu till veckan sker något mycket mycket efterlängtat. Ska äntligen får träffa mina älaksde föräldrar oj vad jag har saknat dem. Och som om inte det skulle vara för bra för att vara sant så ska antagligen min bästa vännina följa med också, nu snackar vi lycka i renaste form, jag längtar ihjäl mig.






Varje gång är som den första gång vi sågs,
även om det är över nu.
Allting har förändrats men du finns kvar.
Allt var svävande,
men nu så ser jag klart.



Kärlek/ DS

Denise Spelbacken

..Låt oss skåla för oss & för människorna som har oss. Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer möta oss.

RSS 2.0