söndag & nio bio

Har haft en riktigt bra helg måste jag säga, fått ting gjorda som jag egentligen skulle ha tagit tag i för längesedan.
Vädret har vart helt underbart och det känns som om våren närmar sig med storm steg nu.
Man känner verkligen hur bra man mår när solen kommer fram och man vet att varmare tider är påväg, life is god. Gårdagskvällen tillbringades i goda vänners lag, några glas vin och utgång på det. Blev dock ett rätt kort besök för en annans del, men gjorde mig inte så mycket, jag menar, Harveys står nog kvar till nästa helg också.
Så blev istället att catcha up med en gammal vän, alltid lika trevligt att stöta på människor du inte träffat på ett tag.




Kärlek/ds

när pengarna rinner ur händerna

Jag förstår egentligen inte hur i hela friden jag har kunnat gjort av med så mycket pengar med tanke på att jag i princip inte shoppat någonting, har dragit ner på utgångarna radikalt och har överlag inte unnat mig någonting.
Men och då menar vi Men med stort M - När man är såkallat vuxen finns det inte pengar till något annat än tråkiga utgifter så som tandläkaren, busskort, linser, el räkningar mm. Så ja det är väl bara att acceptera att för var ålder man passerar kommer fler och fler dö trista utgifter- suger rätt rijält.

Fick en sån där blandad skräckförtjusnings upplevelse idag. Var verkligen inte beredd på detta och på något vis känner jag att det kunde lika gärna fått vara. Det tillhör på något sätt det som varit, det förgångna. Men vem vet, även detta kanske för något gott med sig.


En dag igen sen tar vi helg och sanna mina ord vad jag ska njuta, dock har ju en annan tagit ett break ifrån allt som hör fredags kos till, så som gotteri, chips, brus aaa you name it. Så det kan ju bli spännande och se vad jag ska avnjuta för gott i morgon kväll, en citron kanske...?



Kärlek/ds


en liten pause

Kände att jag behövde ta en sådan för att smälta att jag nu gått från 22 till 23, i ärlighetens namn känns det inge vidare. Men tanken på att balansera upp det hela lite lätt med att säga att jag är 22 fram till Juli/augusti har slagit mig, och tanken känns faktiskt riktigt bra - den kör vi på.

Men om vi bortser från siffran i sig så fick jag en riktigt härlig dag i goda vänners lag. Vaknade upp av en skön sjungande malin schmidt ( Robstad låg utslagen och bakfull ) fick fika på säng samt presenter, det där med gaver tror jag aldrig att jag kommer växa ifrån, visserligen bryr jag mig i princip inte alls i presentens värde längre, men bara det att någon handlat/gjort detta just för mig och själva spänningen innan man förstår vad det är, den är obeskrivlig. Så tusen tack för presenterna mina kära. Det var en strålande dag att vakna upp till så vi inledde dagen med en lång härlig promenad i vinter vädret, sedan blev det kos med härliga människor dagen lång.
Vill även passa på att tacka alla på mitt jobb som gjorde mitt födelsedags firande till något alldeles speciellt då jag lyckades pricka in att ha födelsedag samma dag som personalfesten, Tårtan smakade bättre än vad den såg ut, haha ;). Och en jäger flaska gjorde riktigt gott för själen, så åter igen - tusen tack alle sammans.
Och till sist vill jag bara utbringa ett stort tack till mina föräldrar som skickade världens härligaste överaskning på posten, lyckan var total när jag öppnade paketet och insåg vad den innehöll, samt att pengarna på kontot gjorde en rijäl nytta i mitt rännande vid tandis, haha - All kärlek till er!

- En födelsedag i bilder








En mås sket på min sko dagen till ära, karma?



En Mamma & en Pappa som vet hur de ska förgylla sin dotters liv i norge -<3



big love long time / ds

värsta tänkbara start

På denna dag eller ja nu ser jag på klockan att det blir på gårdagen.

Det enda som verkligen inte fick hända, hände (såklart).
Om vi säger som så att jag gick hela torsdagen och var nervös för att jag visste att det var en jätte viktig smörning till på fredag som skulle vara klar till kvart i åtta, så jag hade planerat och ställt i ordning allt på jobb så det skulle gå så lätt och smidigt som möjligt när jag skulle komma på jobb. Gick och la mig i skaplig tid och det sista jag sa till Malin var att jag verkligen inte fick försova mig.
Så ja vad tror ni sker, jo självklart försover jag mig. Har aldrig försovit mig förut på den tidiga vakten, aldrig någonsin och självklart inträffar det den dagen det verkligen inte får hända. Och jag försov mig inte lite heller, fem över halv sju vakna jag och halv sju ska jag egentligen börja på jobb och då kan jag bara poängtera att bussen ut till jobb tar ca 30 min. Så ni kanske kan tänka er paniken och mitt vrede när jag vakna, bland de värsta jag vart med om. Ringde till Åse - Marit halvt gråtan halvt panikslagen och var helt ifrån mig.
Men efter mycket om och men så kom jag till jobb och det gick faktiskt väldigt great. Men det var mycket tack vara Åse-Marit, måste sägas att jag har en helt fantastisk chef!


I morgon vankas personalfest och jag har en känsla av att det kommer gå riktigt vilt till, alla verkar as taggade. Vissa har ju gått och tjatat om detta i två veckor, dock var det lite osäkert om jag skulle delta eftersom jag har födelsedag på söndag och egentligen skulle ha bjudit hem lite folk hit. Men folk jobbar och är borta samt att jag inte alls var sugen på att stå och städa lägenheten på söndag, så därför fick det bli personalfest istället.
Så i morgon kommer Kristin hit efter jobb så åker hon och jag ut dit ilag så möter jag bara upp de andra på byn etterpå, om jag är i tillstånd för det då vill säga. Som enda svensk på mitt jobb så verkar det finnas ett stort intresse av att supa mig under bordet, vi får väl se om de lyckas eller ej.





Kärlek/ds

ähh det är väl en dag i morgon också.

Onsdag idag och en annan har hur mycket som helst att ta tag i innan helgen, men jag gör det jag är bäst 
på, nämligen att skjuta upp allting, känns riktigt bra för stunden men i morgon kommer jag nog vilja skjuta mig själv.
För det ska städas i lägenheten, en klänningen ska sys upp, solariet måste besökas, kläder ska tvättas, kläder ska sorteras samt att allt måste vara klart inför helgens bravader. Känns otroligt lockande....


nä nu struntar vi i all den där stressen och tar och drar av ett avsnitt av efterlyst istället.

By the way så har en annan ätit köttfärsbiffar med potatis & löksås idag och jag säger bara som så :
- Det var gudomligt.

kärlek/ds

En fröjd för ögat

Idag har det vart en sån där vacker vinterdag, en sån där dag som ger mer än vad den tar. Känns skönt att det även finns sånna dagar på den här tiden av året, de är mer sällsynta men desto mer värdefulla.
Nu känner jag en stark längtan efter vår och sommar och vetskapen om att det inom en snar framtid kommer börja ta form känns betryggande.






"Ge varje dag chansen att bli den bästa i ditt liv."

just love it

Äntligen fredag och helt klart den bästa kvällen på hela veckan om ni frågar mig, så skönt att man har två dagars ledighet och tid till att göra precis vad man vill och bara ta det lungt.
Ikväll har vi haft myskväll med tacos och film, perfekt sysselsättning på en fredag.
.
.
Denna vecka har faktiskt gått väldigt fort, de brukar de visserligen göra men just denna har gått lite extra fort, kanske för att en annan har vart hemma två dagar med allergi besvär. Tackar och bockar för att det inte blev värre än vad det var. Vill föresten passa på att tacka Emil & Susanne som bjöd hem mig, Malin & Andre på en helt fantastisk middag, den var gudomlig och kvällen i sig var hur trevlig som helst - måste definitivt göras om.
.
.
Vad morgondagen bjuder på är inte riktigt klart än, men om vädergudarna har rätt så tror jag inte att det blir mycket till ute aktiviteter i alla fall, 20 minus - vi säger pass på den.
Har faktiskt ingen större lust till att gå ut i morgon heller, nej jag vet, det låter inte likt mig. Men har helt enkelt börjat tröttnat, känns som om det är samma sak jämt - bitter tjej hej, haha.
.
.
M & P ni skulle väl kunna slå mig en signal på söndag så kan ni få en fin liten önskelisa av moi.

Nu tvingar Mallan mig att gå ut på ballkongen och kika på istappar (undra vad baktanken med detta är?). aja överlever jag så hörs vi nog inom kort.





God helg gott folk
Kärlek/ds

Denise Spelbacken

..Låt oss skåla för oss & för människorna som har oss. Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer möta oss.

RSS 2.0