sista maj

Äre något som får en glad så är det sol, värme och långa härliga dagar vi sjön/havet och det fick vi uppleva hela pingsthelgen, så fantastiskt härligt. Finns nog inte riktigt ord för hur mycket vi uppskattade dessa dagar. Det var tre futtiga dagar som vi fick ut så mycket utav att det faktiskt mer kändes som en vecka hade passerat när det var dags för jobb igen. Och nej vi ska väl inte riktigt klaga på vädret nu heller, det är fortfarande fint med blå himmel och sol, dock har sommarvärmen försvunnit och man är inte direkt pepp på att sola och bada. Men vi har fått en rijält försmak av vad sommaren kommer att bju på, man kan knappt bärga sig.

Annars så sker det faktiskt lite nya ting i mitt liv, (egentligen kommer hela denna sommar vara ett enda stort tomult med nya saker). Men detta är något annorlunda, något jag har tänkt på en längre tid, men liksom aldrig  riktigt kommit till skott med det hela. Tror jag lämnar det där och berättar kanske mer om det hela blir aktuellt.


ikväll ska jag och schmidt (som två ytterst patetiska människor) skåda säsongs finalen av norska paradise hotell
och om sannigen ska fram så tycker vi det ska bli förbannat spännande!




- Har du också tänkt på ibland att ingenting spelar någon roll och att imorgon är en annan dag -

Kärlek/ds

dunkar huvudet i väggen

och tar mig i kragen. Det här mina vänner är vad jag kallar katastrofal uppdaterning. Men aja bättre sent än aldrig. Frågan är bara vart man ska börja?

Först vill jag nog passa påatt tacka Mamma & Pappa för att de bjöd med mig och min bror till Barcelona, det var helt fantastiskt och jag njöt verkligen av livet. Fick äntligen tillfälle att spendera en massa tid med bara er, och oj som jag saknat det! Tusen tack för allt - jag älskar er!

Att komma tillbaka till Kr.sand var faktiskt trevligt det med, dock var vädret katastrof så de var bara att dra på sig byxor och halsduk igen. Sedan att återvända till varadagen med en massa jobb kan jag väl inte heller påstå att var så där värst lockande. Men veckan hade ju sina ljuspunkter med 17 maj och allt som hör där till, och det är en dag jag verkligen tycker alla ska få uppleva, åt helvete vackert rent ut sagt!

och nu sitter vi här måndagen den 21 maj och solen har återvänt med all sin kraft och det är shorts väder igen, lyckan är oändlig. Så nu ska vi bara njuta av den här veckan, helgen som kommer är redan spikad med diverse aktiviteter men framförallt ska vi sola satan - brunast vinner.


All kärlek / ds

Denise Spelbacken

..Låt oss skåla för oss & för människorna som har oss. Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer möta oss.

RSS 2.0