Jakt & fiske

Sitter nu hemma vid emma för ovanlighetens skull, eller inte . Har iaf haft en riktigt skön dag ilag med Emma & Tilda samt att robert karlsson kom in till stan och käkade på kina med oss, trevligt trevligt.

Vill tacka alla fruntimmer för gårdags kvällen den var riktigt trevlig, dock har en hel del dåligt samvete och ångest infunnit sig idag. Man är ju inte direkt i sitt bästa sinnesfulla bruk efter några öl och då kan man tycka att de är en baggis att tjäna 100 spänn för en så liten grej. Men idag var det inte alls lika roligt vill jag lova, nu kan jag ju inte visa mig. det värsta är väl att personen i fråga kommer tro att de är seriöst, nej usch nu känner jag mig riktigt elak. aja så kan det gå.

Nej nu ska vi ta och mysa till en film och i morgon blir det nog att bara chilla och fiska, som kräftan skulle ha sagt  :
- åhhhh gu så härligt, få jag va me?


snipp snapp snoken
nu stänger vi bloggboken

Kärlek/ ds

Det enda vi äger är nuet.

Söndags ångesten börjar sakta men säkert infinna sig, den där känslan om att allting är över som om allting bara tar stopp.
När man bara vill krypa ur sig själv och inte känna sig så förbannat ensam, den känslan har en vana att infinna sig då man haft en toppen helg/ vecka speciellt på sommaren. Men kan berättade att det lättade en hel del när morsan berätta att hon hittat min Arvingarna skiva, då pratar vi lycka. Arvingarna är tammefan de bästa jag vet , ja nästan iaf.

men som sagt har verkligen haft en toppen helg och skulle mer än gärna vilja spola tillbaka tiden.
I fredags var vi hembjudna till Elin på festligheter och jag hade en jätte trevlig kväll, roligt folk och det blev en hel del dans och sång vilket vi har saknat lite nu under sommaren. Emma lyckades ta tabrage på en hel vindunk utan hjälp från omvärlden så kan nog tänkas att hon var bland de fullaste på det kalaset. Snyggaste utstyrseln stog då mannen Robert karlsson för, hade vart och invisterat i lite nya kläder under kvällen. Ett par vita jans med noter längs hela bena plus en skit ful jacka som garanterat var invaderad av loppor, men ett gott skratt fick vi då iaf, haha.

Men det var ju lördagen vi alla väntat på. Började med att vi hade kräftskiva hemma vid familjen backlund, tredje lördagen i rad nu men de är ju så gott så klockorna stannar. Systrarna backlund hade även dom anlänt till ladan och vi hade en riktig trevlig förkulning . Sen drog det ihop sig för att bege sig till berget och Larz kristerz och vi hade turen att få skjuts dit men vi hann inte mer än fram förens fröken backlund  upptäckte att hon glömt mobilen hemma så då tog vi en extra vända hem dit igen för att hämta telefonen( kan berättat att hon även denna gång glömde telefonen ) . Efter mycket om och men så kom vi iaf fram till berget och träffade på en massa trevligt folk ute på parkerinen som man inte sett på evigheter, alltid lika roligt! drog sedan in på berget och där skildes min och emmas väg åt och jag drog ut på egen turne. Träffade på en massa människor och hade verklien en toppen kväll. Dansade loss till larz kristerz även fast jag är totalt värdelös på det, förlåt gasten haha. Lyckades även ta tabrage på mina skor, mina byxor och klänningen, skulle ju tulla lite rövin som morsan smygit med sig in men som det ser ut idag när jag kollar på utstyrseln så kan jag nog gissa att det mesta hamnat utanför. Jaja sånt är livet. Gled mest bara runt under kvällen och bara njöt, en riktig buschen kväll när den är som bäst!
Malin Nyling du missade verkligen någonting, träffade mor din igår också och tror nog att hon var lite i gasen, det var iaf båda dina bröder kan jag lova.
Nej jag vill verkligen tacka alla för gårdagen och kanske ett speciellt tack till dig.


Känns som om denna helg gett så mycket,
saker och ting har blivit utredda
man har fått nya perspektiv
renast luften helt enkelt.
Gut gut gut.



Nej nu blir det att inta soffan och bara slappa till någon bra film, Gud så härligt!

Kärlek/ ds

alla stjärnor på rad


Ja det här med att uppdatera bloggen under sommaren kan jag ju inte direkt påstå att jag är bra på men man kan väl dock se det från den positiva sidan att jag har bättre saker för mig än att hänga på datorn. Annars svävar väl mest dagarna förbi eller enbart flyter ihop, beror väl på från vilket stadium man ser det ifrån.
Eftersom jag & Emma inte riktigt känner oss hemma i denna stad så tog vi oss i kragen och begav oss ner till Trollhättan för att spendera vår helg där nere. Var till gbg på fredags kvällen och festade loss och spenderade sedan lördags kvällen i trollhättan först på en kräftskiva sedan drog vi ut på krogen. Sen fick jag även uppleva Trollhättans buschen, kändes lite som här hemma, haha. Nej men vi kan väl konstatera att denna helg uppskattades skarpt, ibland är det riktigt skönt att vi i princip inte har några gränser för att ge oss ut på nya äventyr, impuls grejer blir nästan alltid bäst!


I morgon har vi bestämt oss för att ge falu uteliv en ny chans igen, kanske blir det bättre denna gång.
Fast ska kanske inte klaga har ju iaf lyckats haft två kvällar som vart helt ok.
Förstår bara inte hur Schmidtan, Anna & Tessi alltid har så himla roligt på krogen, det är ett enda stor frågetecken över det, men ja ni får väl visa oss i morgon vad Falun går för, om vi lyckas hålla ihop vilket inte är speciellt troligt när det gäller alla oss, haha.


I Helgen är det Larz Krizters och det kommer då bli en hejdundrande fest det
sen har vi bara en utlandsresa kvar att göra innan vi flyttar igen.
Känns nästan lite skönt att snart få komma bort igen, för tiden här hemma blev ju inte riktigt som man hade tänkt sig.
känns i princip inte som om man är "hemma". Nej vi ser ljust på framtiden i vårt grannland plus att vi fick ett mycket glädjande samtal från Madde o som var jätte sugen på att hänga på, Madde vi tycker det vore hur roligt som helst!


Det är stunder som gör livet värt att leva...



Tack & Godnatt.
Kärlek / ds

jag känner igen dig..

Nu ligger vi på soffan hemma vid emma b och bara latar. Drog iväg till rättvik på tisdagskul igår och festade loss, träffade en del riktigt trevliga människor men tror dock vi kom på en kväll då de var nån föreställning så krogen innehöll en hel del äldre också, men det sket väl vi i. Vi hade iaf en riktigt festlig kväll. Idag blir det bara slappa och ladda batterierna för det finns  en rätt stor risk att vi drar ut på äventyr till helgen, vi har nämligen planer på att dra till gbg på göteborgskalaset, en impuls grej som vanligt men skulle vara så fruktansvärt roligt plus att vi har boende och allt , så antagligen befinner vi oss där på fredag, fest!


Igår ringde även Silje vilket var en glad överaskning synd astt du inte kan dyka upp på larz kristerz men vi kommer nog ses snart iaf, hoppas jag. Föresten ska jag jag bjuda på bilden som jag prata om, beskåda & skratta.



så här såg en annan ut efter tre dagar hemma i Sverige, lyckat... njaa kan jag inte påstå




nästa helg är det larz kristerz och då kommer systrarna backlund hem, då blir det festligheter vill jag lova.


Kärlek / ds

Ska du låna pengar eller?

Ja jag vet att jag vart fruktansvärt dålig på att uppdatera min blogg nu på sistone men det har hänt så mycket i mitt liv så tiden har inte räckt till. Ccw har nu passerat och jag kan bara säga att det måste vara den bästa veckan på hela året, har haft det så fruktansvärt roligt under denna vecka. Ska berätta lite mer ingående om den veckan någon annan dag då jag sitter på emmas dator och kan lägga in lite bilder i samband med veckan, blir lite roligare för er läsare på det sättet ;). Annars kan jag berätta att i lördags hade vi kräftskiva och fy fasen va gott det var, har gått och tjatat om kräfter i mer än ett halvår nu och äntligen fick vi äta, det var gudomligt vill jag lova.

Var på ikea med mor & far igår och köpte lite prylar inför nästa flytt. Hitta en massa fint men som man inte kan köpa eftersom vi inte i nuläget vet hur vi ska bo, men vi har iaf bestämt att vi ska ha en lägenhet, en fin sådan. Tanken på att få fixa iordning percis som man vill får en att blicka framåt med ett leende på läpparna, framtiden känns riktigt spännande.


Det är samma sköna känsla som att sväva
Det är stunder som gör livet värt att leva
- Arvingarna - Bo diddley, den här låten förgyller mitt liv.



Jag är där jag går med dig

genom mörker och hällande regn

Genom höstens tröga grind

genom vårens varma vind

till det sista havet min vän


Tisdagskul i rättvik ikväll då kanske, hade ju som sagt inte vart fel.


Föresten ska du låna pengar eller? , för jag har jag - haha







Kärlek
/ ds

Denise Spelbacken

..Låt oss skåla för oss & för människorna som har oss. Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer möta oss.

RSS 2.0