crocodile rock


Denna låt kan inte annat än att göra mig glad, kanske är det tack vare alla härliga minnen som spelas upp i huvudet eller så börjar jag bara blir riktigt jävla gammal och nostalgisk och känner att min tid är förbi och att de nu bara kommer att gå utför. Eller så är det helt enkelt så att jag bara har en dålig dag.
vädret är en total katastrof och man kan ingeting annat än att hålla sig inomhus, jag längtar efter solen och våren. Låt den knacka på vår dörr inom en snar framtid tack!


Min födelsedag var i vilket fall som helst ingen katastrof, den blev så mycket bättre än vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig och det är defenitivt tack vare mina kära sambos. De hade fixat och trixat så mycket för min skull att jag blev helt rörd. Champagnen stod fram dukad när jag kom hem och fin fina presenter fick jag också, en tavla som jag har älskat så länge jag kan minnas samt ett linne som jag senast samma dag stod och kika in. Snacka om att de spikade pricken över i:et. Det bästa av allt var nog att de hade köpt en krona som de pyntat själva med en massa ord och längst fram på kronan stod det " Min bursdags, spendera" och jag lovar er, det funkade. Blev nog i princip bjuden på allt den kvällen. Vi drog först till kick där det var rätt mycket folk men inte så mycket drag, men vi lyckades övertyga en massa folk om att vi var i kr.sand på agility tävling¨, jag förstår inte vart vi får allt ifrån men det var en lögn som följde med oss hela helgen eftersom alla trodde på det. Drog sedan vidare till harveys där det var desto mer drag eller så var det bara vi som blev fullare. Kvällen slutade iaf med att vi drog på nach och tog tabrage på det mesta. Blev inte mycket sömn den natten. Men jag fick en stor slagen födelsedag som jag sent kommer att glömma även fast somliga ting gick till spillo, men som sagt materiella saker går alltid att ersätta. Materiella saker är inte det viktigaste här i livet, det är de människor som finns vid din sida som ställer upp i alla väder och som fögyller ditt liv med skratt och glädje och en massa kärlek.



lite bilder för er där hemma.









 










- tack för alla gratulationer, jag saknar er där hemma.


Kärlek / ds

Idag ær det min dag.

Och den skulle faktiskt inte ha kunnat børja så mycket bættre æn vad den gjort. Gubbgænget har førgyllt min morgon med sång och hel skøna kommentarer, jag gillar verkligen detta gæng, de vet hur man livar upp stæmningen. Samt att jag måste sæga att jag har helt underbara arbetskamrater, trivs verkligen hur bra som helst med dessa. Vill framfør allt tacka Susanne som sprang och køpte en vinflaska till mig i bursdags present, den kommer komma fint till anvændning så ett strot tack till dig!
Kænner æven på mig att denna dagen kommer bli riktigt bra, ska få spendera den med toppen tjejer så de kan ju inte sluta annat æn på topp, mycket galenskap och haderaj kan væntas nær det gæller oss.
Nej nu ska jag fortsætta att njuta av min dag och jag ønskar er alla en lika førtræfflig dag. 
SKÅL!
Kærlek / ds

Denise Spelbacken

..Låt oss skåla för oss & för människorna som har oss. Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer möta oss.

RSS 2.0