Sista helgen i Februari

Blev en hel helg med det svenska gänget och vi har haft det riktigt kul måste jag erkänna. Är lite mer avslappnat i svenskarnas sällskap, kanske för att vi har samma slags humor eller för att vi överlag är rätt sjuka. Men som sagt kul har vi haft. Nu väntas en veckas arbete och det känns väl rätt okej med tanke på att jag slutar klockan ett alla dagar förutom en, så ja tummen upp för det.

Blir lite rädd i mellan åt, är det lika stor VM hysteri i Sverige eller är det bara dessa norskar som är total galna?
Hajjar helt enkelt inte grejen, men aja detta tabraget är ju i vilket fall som helst över snart och vi kan väl bara be till de högre makterna att Sverige plockar hem lite fler medaljer då jag inte har sån värst lust att åka skidor från Nybyn bort till Lund, ja för självklart har vi vadslagning med en norsk. Antingen kommer Kr.sand befolkning få se en vacker syn av tre jenter på skidor genom byn (vare sig de är snö eller inte) eller så kommer alla besökare på Harveys få se en viss man i en riktigt tight klänning med tillhörande klackskor, de mina vänner kommer bli en vacker syn.


Time to say goodbye
ingen kan säga att jag inte har försökt men nu orkar jag bara inte mer.
Nu skiter jag blanka fan i detta.
that's it.


Kärlek
/ds

tabrage - hej


Denna vecka kunde väl egentligen inte ha börjat värre.
Måndag - kikat fel på schemat och dök upp två timmar för tidligt på jobb och inser rätt snabbt att jag ska befinna mig där i över 10 timmar.
Tisdag - Fick i alla fall sova lite längre och var faktiskt glad över det lilla, men det höll väl i si så där 2 timmar för tror ni inte att det blir snökaos, är så förbannat trött på detta skit väder att jag funderar på att dra täcker över huvudet och som tidigast komma fram i april.


Jag lovade er en resume men känner att jag inte komemr lyckas få fram allt i ord, är så sjukt mycket viktiga detaljer som kommer gå till spillo. Men jag ska göra ett försök, ni får tolka det på ert vis, ni får försöka finna den röda tråden som på något slags vis kommer att löpa igenom denna korta version av något som kanske bara få kommer att förstå.

8- Galenskapernas brud, delar med sig av sitt äpple. Förmåga att ta något nytt och göra det till gammalt, men fortfarande brukbart. Efterfesternas herskarinna och stoltast av oss alla efter denna helg. Inge Bang här nej, nu kör vi måste ha vart denna dams motto denna helg.


6- En talang i att sätte sina spår i Kr.sand, fort och bestämt det var det som gällde, här fanns ingen tid att spilla. Och varför ödsla halva kvällen på att locka till sig det motsatta könet när man kunde låta någon annan göra grov jobbet. och varför dricka sällskaps shoten teuquilla ilag med någon, när det går så mycket fortare själv?


3-Om vi säger som så, fisk, fågel eller mitt i mellan så kan vi väll säga att denna brud spenderade första halvlek mest i fiskens sällskap, Kanske hade harveys ny polerat golv eller så var det kanske bara som så att folk knuffades lite extra. Dock verkade det inte som om hon fick några men för livet, eller tja, spendera 1900 klockan tre på natten kanske är ett tecken på det motsatta? ibland kan sanningen svida lite, men ångest - fan heller.
Dock var en skallgång inte långt unnan och numret till politi var inknappat och klart.


3- Lite klurigare än alla de andra, då hon verkar leva efter mottot " låt maten tysta munnen", ja hon lever för mat. Men efter lite virkande så fick vi iaf kontakt med hennes inre hjärna och kan nog tänkas att detta fruntimmer kom billigast undan denna helg, det flödade kapten morgan runt henne ( hon är dock inte så förtjust i rom coh cola) men som sagt hon är väl inte den som är den och gratis är ju alltid gott.


2- Lilla söta fröken fräken slog sig gul och blå nerför trppan till do, men harklade sig lite lätt upp och fixade till det där även fast det var lite ny, gammalt. Fick även uppleve en av de värsta upplevelserna av oss alla då hon med knappa sekunder lyckades överleva en situation där en människa satt sig på hennes huvud, hennes övelevnads trix var att spela död och tur att det funkade, annars hade denna mannen haft mycket på sitt samvete nu.
Tror inte heller att hörseln tog skada av denna händelse då hennes små öron lyckades snappa upp varje ord om björnar och diverse ting.


1- Anlände nån dag senare än de andra men hann ändå väcka de björnar som sovit då tre enigheten inte vart ilag. Hålla hand, dansa runt i ring och inte fatta någonting. Stod kanske för den mest underliga intagningen, då det slank ner en etta pga att hon var den som spenderade mest pengar på gotteributiken, dock är ju inte detta något ovanligt då en två hundring hit eller dit för lite godis inte spelar så stor roll. För vad är pengar?


0,5- Födelsedags barnet och allt, vecko horoskopet sken starkare än solen och allt såg ut som om de skulle gå som en dans. Men de där med horoskop vet jag inte om jag egentligen ska lita på, för de blev väl mest bara tabrage och så här dåligt ann har nog aldrig jag legat, jag brukar ju vara en vinnare eller ahh i alla fall i mina ögon. Men bursdags drinkarna flödade och stämningen var kanon, dock undrar jag lite lätt vart min ekonomi tog vägen i det här. Men vad spelar pengar för roll, vad gör ett misslyckande, eller en konfrontation du aldrig trodde du skulle uppleva, va fan jag lever. Och jag lever ett liv omgiven av underbara människor- tack för det <3


0- Denna gång kan jag inte klandra dig och jag vet att du skulle legat på toppen om inte denna jävla vintersjuka drabbat dig, du fattades torsdag och du fattades fredag. Du gjorde ett tappert försök på lördagen men du var inte den Partysvensken vi är vana vid att se. Men du kom, du stod för det mest imponernade talet jag någonsin hört och rörd det blev jag, även fast vissa detaljer var lite väl grova för min smak ( lite fin i kanten ikväll). Du väckte beundran hos folk och du gjorde det med stil, det ska du ha. Men dit sne steg i att gå hem de ska du banne mig inte ha. Vad är det för fasoner, tur är väl att du själv ångra dig och med det sagt tror inte jag att detta kommer upprepa sig, kö, vad är det för något?



Den bästa presenten var inte materialistiska saker, nej den bästa presenten var ni.
tack! - All kärlek till er!

Kärlek/ds

Kärlekens dag


Dock tycker jag att det blir lite för mycket tvång/press med denna dag, allt ska vara så himla märkvärdigt medan jag bara tycker att alla bara blir så krystat, visst är det en fin tanke med dagen men tycker det bara blir för mycket med allt ståhej runt omkring. Men ahh det är min åsikt men fick i vart fall en jätte trevlig dag i goda vänners lag så jag klagar inte.

I morgon kommer en liten resume om helgens alla bravader, men de finns så sjukt mycket att berätta och jag är alldeles för trött för att ta tag i det ikväll, men i morgon gör vi ett försök.





- Åh herre min gud vilken deilig MAN du är.

Kärlek/ds

kärlek

bara älskar att ha mina tjejor här på besök, tillvaron blir bara så underbar och allt känns så hemma- just love it.

gårdags kvällen spenderades på harveys och verkar som om alla hade en kalas afton och det värmer i själen det. 
blev även sån att vi bjöd på efterfest villket bara var trevligt, till en början, tills det spåra och denna gång spåra det rijält.
Är helt ärlig tom för ord.



Men i vilket fall som helst så ska vi brudar ut och käka ikväll och bara ha oss en rktig kos kväll, mys mys.


kärlek/denise

Glädje rus

I morgon anländer mina svenska brudar och lyckan är total.


Vi är lördagens änglar som virvlar i stan
Vi är dom som du hatar en söndag på dan
Vi är dom som kan skratta åt allt som är svart
vi är dom som har hjärtan av ädel titan






- Every time I think of you I always catch my breath.


Kärlek/ds

Ett extra batteri

Tror jag måste ha gått på ett sånt idag då jag enbart sovit 2-3 timmar inatt, kaos i huvudet på eftermiddagen vill jag lova. Dock avlutades kvällen med mycket skratt, jag och Kattis hitta på nån riktigt sjuk applikation och bara drev runt. Lite halvt lättroade, ahh kan väl hända men varför klaga över att man kan underhållas åt så lite?.


Pratade även med miss TJ idag och oj vad jag glädjer mig till hon och de andra brudarna anländer, kommer bli några riktigt oslagbara dagar. Vi kommer göra det på vårt vis, med vår klass och vår stil - love it.




Don’t tell me how life is
Cause I don’t really don’t want to know
Don’t tell me how this game ends
Cause we’ll just see how it goes
Catch me when I fall
Or you’ll need me when I’m not here at all
Miss me when I’m gone again.



Kärlek/ds

Denise Spelbacken

..Låt oss skåla för oss & för människorna som har oss. Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer möta oss.

RSS 2.0