Höstmörker

Mörkret faller snabbt om kvällarna nu och det är väl med blandade känslor, man har all rätt att gå och lägga sig tidigt viss man vill men samtidigt försvinner dagarna alldeles för fort och de känns som om man inte hinner få ut allt man vill av dem. Men värst är det nog att de blir mörkt så tidigt att man knappt vågar gå ut efter klockan åtta. Exempelvis som när jag var vid Gina & Beate i fredags och gick hem vid elva. Det första jag drog ur, ur min väska var mitt överfallsalarm, som har vart min stora trygghet denna sommar och jag lovar er att jag håller ett rijält grepp om denna, nykter som full.
Ni kanske tror/tycker jag överdriver, men då kan jag berätta för er att samma fredags kväll/natt blev en tjej överfallen här i Kr.sand och dessutom väldigt nära där vi bor. Så nog fan försöker jag hålla mig så trygg jag kan men känns inte bra att man ska behöva känna sig osäker och rädd varje gång man sätter fötterna utanför dörren när mörkret fallit.
.
Nog skrivet om tråkigheter.
.
Vet ni vad?, att nu till slutet av veckan kommer tydligen värmen tillbaka. ska kunna bli upp åt 22-25 grader. Så nu ni nu ska det ut och pressas som aldrig förr!
eller?!, Kanske tog i lite väl. Men nog ska jag göra allt för att ta vara på dessa fina dagar, samla så mycket energi som möjligt. Något att se fram till, oojaaa.
.
.
Slutligen -Liten lätt "hint" till min fader.
Nu är det så här att jag skulle ha stor användning av de där skorna du lovade att köpa till mig, du vet så jag kan ut och njuta av det fina höstvädret och alla dessa fina färger hösten har att bjuda på.
Jag antar du har mitt konto nummer, om inte, kan du ju alltid fråga mamma " blink, blink" ;)
.
.
Kärlek/ds

26/09-11

Måndag igen och en helt ny vecka med nya utmaningar.
Hade en förträffligt bra helg, lördags kvällen bjöd på många härliga återseende samt många nya bekantskaper.
Ett mysterium som jag länge gått och grubblat över fick äntligen sin förklaring/lösning. Det mina vänner var verkligen på tiden, och hela situationen är faktiskt rätt humoristiskt. Dock var det synd att vi alla i spred ut oss på alla dessa olika uteställen i hela Kr.sand, men ja de är väl oss upp i dagen det.
.
.
4a arbetsdagar igen sen tar en annan lite ferie igen, härligt härligt.
.
.
Om sanningen ska fram, så ja, jag tror jag saknar dig..
.
.
Kärlek /ds

Från & med nu

Så glider vi bara med, vi njuter och bara tar in allt nytt. Ah än så länge har denna långhelg vart fruktansvärt bra. Drog hem till Beate och Gina igår och satt där och hade kos kväll med dem plus Malin & Martha. Och Martha är hög gravid och hur vacker som helst! Man ser verkligen hur lycklig hon är, det är så fint att man blir tårögd.
och de var fruktansvärt trevligt att träffa Malin igen, har saknat henne mycket!
I kväll väntas kalas, då Beate har bursdag idag - stort grattis till dig!
Tror denna kväll kommer bli riktigt bra, har känning på det så nu väntar vi med spänning på vad denna kväll ska bjuda på.
Börjar bli dags att ta tag i sig själv och göra sig i ordning och sedan åker fest stassen på, ojaaa!
.
.
.
bjuder på en rätt absurd bild från en kväll i våras, ja vi gick faktiskt ut på byn så här och de ska vi fan ha credit för.


Kärlek / ds

god morgen

skulle väl egentligen vart på jobb vid det här laget men som från ingenstans blev man ledig eller rättare sagt, Lovise trodde att hon skulle jobba men det var egentligen jag men hon ville väldigt gärna ta det passet så visst för mig så långhelgen är ett faktum.Så en annan fick sova ut irjält och har även hunnit med en power walk nu på förmiddagen så nu blir det lite lunch och sen en vända på byn för att se om man finner nå på hm, har fått sånna där 25% chekar av mallan så ja då är det fullt tillåtet att shoppa. Pang på ni vet!
Ha en fantastisk dag ni alla, för det ska i vart fall jag ha.
Love / ds

En helt vanlig torsdag.

Vankandes hem genom byn går jag med blicken rätt ner i gatan, inte för att jag inte vill träffa på någon eller se någon utan nej enbart för att jag inte ska bli frestad utav allt fint som finns i skyltfönstren, har skött mig fruktansvärt bra denna månad och tycker faktiskt jag förtjänar att få känna mig lite stolt över mig själv :)
Torsdag idag och det är lika med lil lördag, dock inte för mig, ska upp på jobb tidigt i morgon så ikväll blir de bara en hemma kos kväll och i ärlighetens namn känns det riktigt skönt. har ingen ork eller lust att förtära alkohol och mingla runt bland folk, ovanliga ord för att komma ifrån min mun men ack så sanna en dag som denna.
Nu blir det att ta tag i "ta tag listan", den tycks dessvärre aldrig ta slut....


Love / ds

-.,.-

Är det hösten som får en att känna att man vill ta två steg fram, två steg som får hela världen att sno ett extra varv. Två steg som får vardagen att verka lite extra spännande. Två steg som får en att längta, drömma, bli tagen med storm och bara lyfta. Det är som om att för varje år hösten kommer så söker man alltid efter något mer, man är aldrig riktigt nöjd. Man börjar fundera över vart i livet man står och vart man egentligen är påväg.
Samma fråga varje år, men inget direkt svar. finns det egentligen något svar?
och är det så att man söker efter ett svar för att finna ro i själen eller vill man finna ett svar för att ha något att sträva efter under den mörkaste tiden på året?
take care.
Love /ds

zzz...

jaha då har en ny vecka dragit igång igen och jag kan inte säga att jag är speciellt pepp så här en måndag. Men en arbetsdag är i vart fall över så de är ju ett plus, bara fyra igen. Låt oss hoppas att dessa går väldigt väldigt fort.
Kommande helg får vi nämligen fin främmande av Malin hellqvist och det mina vänner ger ett litet extra lyckorus, kommer nog bli en riktigt galen helg om jag känner oss alla rätt, samt att Beate har bursdag så på lördag ska vi stor fira henne!
Om vi blickar tillbaka på helgen som var så har inte jag speciellt mycket att berätta.
Kan väl bara konstatera att Kattis stod för helgens pengaslöseri, en taxi resa på 600 för vilken nytta då kan man fundera över, haha.
Helgens bästa kommentar står Andre för då han från ingenstans slänger ur sig till Mallan
- fan va sur du är, det här är faktiskt den roligaste kvällen hela mitt liv.
och då ska vi poängtera att Andre var ninjafull och Mallan inte ett dugg sur.
så ja, jag fick mig ett gott skratt när jag fick höra detta igår.
Nu ska jag ta tag i tvätten och sen ska jag bara kosa ner mig i soffan, för idag finns ingen ork till någonting annat.
Kärlek/ds

sweet

En annan har långhelg och tog därför en tur ut på byn igår kväll med min trogna vapendragar pär. Var riktigt mycket folk och stämmningen fanns där så nej jag ska inte klaga var en riktigt trevlig afton, många igenkända ansikten och det mina vänner är allt trevligt att komma ut till.
dock är jag lite förvirrad angånde somliga ting, hur man ska tolka vissa vibbar. kanske är de helt självklara men att jag bara inbildar mig andra ting, som om att jag blundra för verkligheten.
ibland önskar jag bara att jag kunde skaka om mig själv och våga chansa och inte hela tiden vara så jäkla analyserande. Men aa kanske är bra på sitt vis att jag är som jag är.
långhelgen ska i vart fall spenderas med fredags mys, langos ska lagas och film ska hyras och sen blir det avkoppling för själen till tusen. Tror dock inte de där langosen kommer bli tipp topp, nämligen så att ingen utav oss någonsin gett sig in på något sådant projekt men vafan nån gång må ju vara den första. De blir vad det blir och blir det skit får vi väl väga upp det med gotteri istället.
Resterande del av helgen har vi inte planerat ett skit men kan nog hända att vi drar ut på en liten shopping runda i morgon och kanske blir det sån att vi drar ut på byn på kvällen om orken och viljan finns där så att säga.
Nej nu ska jag kosa ner mig i soffan ett slag och sedan har jag lite ärenden att uträtta.
så mina vänner, ha en fantastisk helg så hörs vi.
Kärlek / ds

nej men va nu då.

Kände lite som så att det kanske var dags att säga hej här igen. Tog en liten pause eller en rätt lång kanske man ska säga. Men har vart så mycket at jag helt ärligt inte funnit någon motivation till att skriva, men med lite tjat från omgivningen så har jag tänkt mig att ge detta en till chans.
Livet flyter på i sin vanliga bana kan man säga. vardagarna tillägnar man jobbet och helgerna går ut på att bara njuta av livet, man skulle ju faktiskt önska att det vore tvärtom men sen är de väl sån att de antagligen inte rent ekonomiskt skulle kunna gå till sån så ja man får väl nöja sig med det som är.
Kr.sand är sig likt förutom att många lämnat staden för att söka lycka någon annanstans så de är faktiskt lite ledsamt men som tur är finns det fortsatt många härliga människor kvar och nya har kanske anlänt, det får tiden utvisa.
Har egentligen ingenting intressant att berätta för tillfället, eller jo en grej.
En annan glömde snus dosan hemma idag när man skulle dra på jobb så har inte snusat på hela dagen, antar att somliga nu sitter som frågetecken och undrar vad det är för speciellt med det men för en annan är det rekord i att låta bli. Så tanken om att sluta har faktiskt slagit mig rijält idag, ekonomiskt sätt skulle det göra mig till miljonär.
å just ja en sak till, Emma backlund funderar på att komma tillbaka till staden, den ni. Kan ju bli hur festligt som helst.
Två dagar igen, sen tar en annan lång helg - oooojaaa!
Kärlek/

Denise Spelbacken

..Låt oss skåla för oss & för människorna som har oss. Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer möta oss.

RSS 2.0