inte riktigt redo

Det är med sorg i hjärtat jag nu sitter här denna söndags kväll/natt.
Tiden här hemma har gått alldeles för fort, som alltid. Men fy sören vad roligt jag har haft det, har verkligen levt livet och bara flytit omkring i ett enda stort lyckorus. Buschen/falu människor - jag älskar er!

Vi kör en liten uppdate så här dagvis då allting annat bara skulle bli en enda sörja, läs om ni vill annars ger ni blanka fan i det.

Onsdag
Kom hem på onsdag kväll och då blev det atta bara ta det riktigt lungt. Från onsdag till fredag var jag bara hemma och kosade med mamma och pappa, mycket efterlängtat och härligt.

Fredag
Under dagen hängde jag bara runt med mor och far men till kvälls kvisten kom Malin hit på middag och solen visade fram sig och då kände vi ett litet sug för öl så vi drog in till staden i hopp om att någon skulle känna likadant som oss och då nappade Mäsken vilket vi tyckte var riktigt trevligt. Mäsken kom och hämtade upp oss och sedan drog vi vidare på förfest till Anden, de var jag och linkan och alla grabbarna. Förkulade där och tog igen förlorad tid. Drog sedan vidare ut på krogen eller rättare sagt till etage, inte speciellt mycket folk och av de få som var där så dök det upp två riktiga stolpskott måste jag säga, börja tjafas och ha sig ( typiskt falun), men vi la ner det där rätt snabbt och drog i oss några jäger istället. Drog sedan vidare på efterfest vid Anden. En bra fredag helt enkelt.

Lördag
Vaknade upp rätt sega måste jag säga, Men jag och Malin hade en riktigt bra bakfylledag, vi drev med allt och alla och bara skrattade. Tog sedan tag i våra liv och det blev beslutat att vi skulle ut och dricka öl med Snyggelin, Tilda och Lovisa. och jag måste bara poängtera hur trevligt det var att träffa Lovisa, har inte träffat varandra på över två år men det fina med oss är att hur lång tid det än går i mellan att vi ses så spelar det ingen roll, för när vi väl ses så är det precis som om vi skulle ha sett varandra dagen före, riktigt bra måste jag säga. Vi drog på förkula till den mest legendariska gatan i Falun ( ja vi älskar denna gata, vi har även flyttat in) Timmervägen, för där bor nämligen kurt Åke Sebastian Nilsson även kallad knärten och M-Tinnerholm, helt underbara människor. Var fruktansvärt trevligt måste jag säga. Drog sedan vidare till VW och drack vidare, somliga dansade, men ni som känner mig vet att det där med dans inte riktigt är min grej. Efter krogen drog vi en hel hög hem till Knärten på efterfest. En annan tyckte tydligen inte att man hade fått i sig tillräckligt med alkhol så jag tvingade knärten att vi skulle gå allllll in och dricka som satan på efterfesten, det slutade även med att de bara var jag och knärten vakna så där satt vi och hinka i oss, men insåg väl efter vart att de var nog bäst att krypa till kojs.

Söndag

Vakna upp på Timmervägen av att en halvberusad Malin kommer hem till knärten, så nästan hela söndag spenderades ilag med Malin och knärten. Drog sedan hem till boda för att fixa inför kicki Di:s ankomst som skulle ske dagen därpå. Så söndagen blev en hemma myskväll, aldrig fel det heller.

Måndag

Malin kom och hämtade upp mig och vi begav oss in till staden för att hämta hem kickiDi. Näst på tur var tacokväll hemma vid mig. Vi blev ett tjejgäng som koste oss en massa och kom senare på ide´n om att vi skulle dricka lite vin och sedan kom väl den ena ide´n efter den andra och på något vis kom vi på tanken att nu drar vi fan upp till logärn. Så Snyggelin körde upp mig, Tilda och kickiDi till Logärn, och vilka underbara minnen det där stället väcker, där uppe har det utspelat sig sjukt mycket galna saker och inte blev det sämre denna afton heller, var ruskigt kul att träffa hela gänget igen, var ju verkligen år och dar sedan och det var precis som förr i tiden, alla blir apraka och bara sitter och skriker och härjar, men det mina vänner, det är känsla det. KickiDi stod för kvällens värsta, men vad kan man förvänta sig efter att ha hävt i sig rödvin och coca cola? haha

Tisdag

Vaknade upp i en 90 säng med både KickiDi och Anden, tror ni att det hade vart nå trångt eller, fy fan säger jag bara men aja finns det hjärterum finns det stjärterum. Kom iväg hem rätt tidigt och de var väl skönt, då vi pissidioter som vi är redan lovat ut att vi skulle följa med Rober Karlsson och Biffen till Rättvik på Tisdagskul på kvällen. Så det vara bara att börja om igen. Dock var det inga större problem då jag älskar att åka bil och speciellt att åka bil till Rättvik, det är något speciellt med det lilla samhället. Förfestade med några kompisar till Karlsson, sedan väntade bowlingen och det blev ju en hejdudnarnde kväll, det dansades tilloch med ifrån min sida, då är det inte illa kan jag lova. Skulle sedan åka hem men tror ni inte att vå chaffis lyckas fått punktering i bjurs så vi blir tvugna att ta taxi från Rättvik till Bjurs och det kan jag säga, det var ingen billigt tripp det heller, nej 800 skulle de ha för kalaset. Men vi kom iaf fram och kunde byta däck och på så sätt ta oss hem, dock kom vi inte hem till bode nej på något vis hamnade vi i Enviken hos Robert Karlsson på någon slags efterfest, ja ni kan väl tänka er att tanken var ju god men efter att ha suttit i en bil såpass länge så var man bara trött så vi somnade nog alla rätt snabbt.

Onsdag

Var en enda stor vilo dag!

Torsdag

Dagen då Falun skulle visas upp, det blev lite shopping och lite fika. Sedan blev det bestämt som så att vi skulle ta oss till vår gata Timmervägen på Kräftskiva och som vi käkade och så underbart det smakade, ja vi älskar kräfter. KickiDi åt till och med och då är det fina grejer, visserligen åt hon inte så många men det hör inte hit. Sedan mös vi bara ner oss i Soffan och knärten visade en massa bilder ifrån hans tid som militär. Drog hem och fick för första gången på länge sova hemma, härlig känsla.

Fredag

Tog med mig KickiDi, mamma & pappa till Orsa björnpark, KickiDi har ju aldrig sett en levande björn så det var ju inte mer än rätt att vi tog turen förbi där. Fina djur det där, man vill egentligen bara gå in och krama på dem men ja, jag tror ju inte jag skulle tycka de var lika gulliga om jag stötte på dem i det fria, så vi säger som så att ingstängda björnar är de bästa björnarna. När vi kom tillbaka till hemstaden igen släppte mor och far av oss på Timmervägen och sedan blev det at förtära öl och vin hemma hos knärten. Kom dit en hel del folk och stämningen var på topp ( som alltid när det gäller den där gatan). Etage var även det som lockade denna kväll men kan väl inte påstå att de var nå bättre drag denna gång så jag och knärten beslutade rätt tidigt att vi skulle skita i det där med krogen och dra hem till han på efterfest istället och det var alla andra också på. Så vi styra kosan upp till Timmervägen igen och fortsatte att söla i oss öl där istället, var nog inte i sänge förens in på småtimmarna.

Lördag

Vaknade upp av att hela lägenheten var full i folk och att solen visade sig så vi gick ut och tog oss en morgon öl i finvädret, dock var det alldeles för tidigt så eftervart gick vi upp och la oss igen och sov någon timme till. Vid tre tiden kommer Malin in och gastar att hon blåst 1.2 på alkomätaren så då var vi ju alla tvugna att blåsa och jag kan väl säga som så att ingen slog linkan, by the way testa hon att blåsa två timmar senare igen och då stod den fortsatt på 1.2 promille, så jag ni kan väl tänka er hur den tjejen sölat i sig. Aja i vilket fall som helst kom vi hem slitna som satan till boda och vi alla hade nog egentligen en och samma tanke: att vi bara ville vara hemma och mysa ner oss i Soffan, men eftersom det var min sista kväll här i staden så kunde man väl inte göra det heller. Så det vara bara att ladda om, KickiDi valde dock att hålla sig nykter och blev istället kvällen taxi, vilket inte är helt fel när man bor ut på lande som en annan. Snyggelin kom även hon förbi, dyng kanon var hon också dock är det inte allt för konstigt med tanke på att hon hade vart på lkryssningen kvällen före och egentligen aldrig slutat dricka öl. Hämtade upp Tilda och Tessiback och begav oss återigen till Timmervägen där det var fullthaderaj, kom förbi riktigt mycket folk och kalaset var ett faktum. Malin nyling hade bestämt sig även hon för att vara nykter, men när vi väl kom till Timmervägen så ändra det sig ganska snabbt vill jag lova. Vid tolv tiden drog folk på krogen men vi var några stycken som valde att stanna kvar på Timmervägen och bara festa på där. Vi alla var nog rätt på lyset men värst var nog Knärten som lyckades dra handen igen tvfå glasrutor, inte bara en ruta uten två så ja ni kan väl tänka er hur den där 6manna festen gick till. Sedan kom folk tillbaka på efterfest efter krogen men vid det laget hade en annan redan tackat för sig och gått och lagt sig. Missade tydligen sommarens bästa efterfest ( enligt linkan iaf), men det är väl som vanligt...

Söndag


Vaknade upp i sängen ilag med Knärten och Snyggelin och ja man mådde väl som man förtjänade, inte på topp kanske och inte blev det bättre när Malin kom och berättade allt jag hade missat, men känns iaf lite bättre när jag tänker på att Knärten faktiskt gick och la sig före mig, jag vara inte sämst med andra ord. Spenderade nästa hela dagen på Timmervägen. Tog sedan oss i kragen och åkte ut och fikade ilag med Lisa B ( Emmas mamma ). Hon hade bakat en riktigt god morotskaka som vi satt och gottade i oss ilag med kaffe, riktigt trevligt och mysigt var det! Alltid lika trvligt att träffa på Lisa, riktig mys mamma det där. Efter det kände jag lite lätt hur ångesten började skölja över mig och paniken över att jag snart skulle lämna detta så vi beslutade som så att jag skulle packa klart och sedan skulle vi dra in till stan och ta ett sista farväl av Timmervägen. Så vi drog hem till Knärten med presenter och allting ( en bild av mig och linkan och en inflyttnings skylt ). Så även denna kväll slutade riktigt bra - mys kväll på timmervägen är aldrig fel.


Fy satan vad detta tog lång tid att skriva, hade jag vetat det innan jag började hade det inte blivit någon skrivning alls, men aja nu är det iaf gjort.
Vill egentligen bara passa på att tacka alla underbara människor för denna tid.
Jag har levt, njutigt och älskat varje sekund utav det!
Det är med tunga steg jag lämnar detta för att återgå till mitt liv i Kr.sand, men jag har en känsla av att det inte kommer dröja allt för länge tills vi ses igen - all kärlek till er <3


Om ditt hjärta slår
Kommer jag vara med dig vännen vart du än går
Om ditt hjärta slår
kommer jag känna av din själ vart jag än går

Kärlek/ds


T

just like that

En kväll som denna känner jag att det är tid för en liten uppdaterning. Eller en uppdaterning är nog fel ordval då jag inte skulle ha en chans att återberätta vad som hänt sedan sist, kanske är det bara som så att nu finner jag ro och tid för att få skriva av mig lite. Det har vart så mycket i det sista och det är väl fortsatt ting som inte riktigt är där de skall men just i detta NU känner jag ett lugn som jag inte kännt på mycket länge, känns som om jag går runt på hövarv hela tiden eller rättare sagt mina tankar och funderingar tar aldrig slut. Slår alltid på någonting på datorn när jag ska sova, bara för att få slippa ligga i mörkret och tystnade, det är som om allting kryper närmare inpå en då och sömnen infinner sig aldrig bortsett från ett undantag och det är när jag får komma hem till mamma & pappa i Boda. Jag slipper tänka på allt runt omkring, jag får liksom bara vara här och nu. Och eftersom jag är hemma såpass sällan som jag är så ska jag lova er att jag njuter, jag njuter till tusen.
Därför ska jag utnyttja denna tid till max, ta en rijäl översikt över mitt liv för att sedan samla mig själv och ta med mig lugnet tillbaka till min vardag som jag förövrigt stromtrivs med!
- Ibland är allt man behöver en pause!



Kärlek/ ds


Denise Spelbacken

..Låt oss skåla för oss & för människorna som har oss. Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer möta oss.

RSS 2.0