Midsommar


Redan midsommar, tiden går sjukt fort.
kan berätta för er som sitter där i norge land att en annan vakna upp till en solig morgon, kommer inte ens ihåg senaste det var det på midsommar. Brukar ju alltid vara en tendens till piss väder på midsommar men kanske inte i år då. Men regnet lä väl stå som spön i backan framåt kvällen, pessimist - kan hända.


Dagen i sig är väl i stort sätt planerad och klar, funderar på att dra till enviken och se den årliga fotbolls turneringen dock beror det väl lite på hur vida Malin nyling kommer ta sig upp ur sängen eller inte, känner jag henne rätt kan det bli rätt sent. Annars ser planerna ut så att vi åker till sundborn på grillning och sedan vidare på sundens loge. En riktig buschen midsommar vill säga och det känns faktiskt riktigt skönt.


försöker dock förtränga bort att jag missar tre enighetens midsommar firande och allt festligt vi planerat men önskar er en underbar midsommar och jag får väl slå en signal så vi i vart fall får ta en snaps ilag över telefonen.
alltid något.


Glad Midsommar gott folk.
Peace out.
Kärlek/ ds

22/06-2010


Som jag väntat på detta.
Kvalitets musik spelas i mina öron
och jag bara njuter.
Det går bra nu kompis.








ett minne blott.
Kärlek/ ds

tackar som frågar.


Ja vart ska man börja i all den här röran?
bryten fot, inlåst i en lägenhet under ca 2 vekors tid.
måndagen den 14 juni fick jag halvt min frihet tillbaka och jag började se ljuset i tunneln.
Ljuset finns fortfarande kvar tillsammans med frustrationen, längtan och förväntan.
Nu stapplar vi fram i livet med en dritt stygg sko och två kryckor som mina hjälpmedel och jag kan inte bärga mig tills jag får anända mina vanliga skor igen och kunna njuta fullt ut av livet.
planer har ödelagts och verkligheten har vist sig från sin grymma sida.
Men det är bara att ta nya tag och smida nya planer, tror dock inte det kommer bli lika bra som orginal planerna
men det är bara att göra det bästa av situationen och känner jag oss rätt så blir det nog inte så dåligt i alla fall.

Men mitt i allt detta elände så finns det faktiskt ljus glimtar som förgyller tillvaron och vad det innebär förstår nog de som bör förstå  och till er vill jag bara tacka och bocka för allt.

Idag har vart en riktigt härlig och bra sommar dag så en annan har faktiskt bara tagit tillfället i akt och bara njutigt. trivs rätt bra just nu kan jag informera.


5 Juli är ett datum att lägga på minnet gott folk, då kanske jag får min frihet HELT tillbaka - längtan är obeskrivlig.


Nej nu ska det ta och njutas av denna sommar kväll.

Passar på att tillägna denna nostalgi bild till mina trogna vapendragare TJ & Schmidt.




Kärlek/ ds

fy fan

om jag bara kunde ta tillbaka mitt val om att ta de dær jævla skona om jag bara hade gjort allting annorlunda så hade jag inte suttit hær som en invalid med gipsad fot och en sex veckors period utan mening. Ja kanske ni tycker jag låter bitter men detta ær fan inte roligt. Sommaren ær hær och jag kommer sitta inspærrad i den dær jæ'vla lægenheten som om de vore nå satans fængelse. som om det inte vore nog att vi bor på fjærde våningen utan hiss så har vi heller ingen ballkong jag kan sitta ute på. Nej just nu ser jag faktskt inget ljus i denna tunnel. Funderar skarpt på att læmna detta och åka hem till min kæra mamma och pappa i Sverige.

Dock vill jag verkligen tacka Susanne før allt hon har gjort før mig med allt detta spring på sjukhuset och æven tacka hennes mor før hur de har tagit hand om mig. Jag ær tacksam før att jag lært kænna så fina mænniskor hær nere.


Till sist vill jag tacka mina kæra sambos som stællt upp så mycket før mig under denna tid och jag vill verkligen inte svika den tre enigheten. men just nu ær allt så kompliserat. Men stannar jag så gør jag det før er. før jag vill egentligen inte læmna er eller någonting som finns hær.


Møjligen drar vi på hytte tur och det vore faktiskt riktigt skønt att komma bort från byn ett tag och bara få njuta av solen och naturen och glømma bort alla bekymmer før ett slag.


nej nu har jag en massa att fundera øver. Ta hand om er och om varandra.


Tack før mig.

Kærlek / ds

Denise Spelbacken

..Låt oss skåla för oss & för människorna som har oss. Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer möta oss.

RSS 2.0