...........

Har inte skrivit på ett bra tag och det har väl sina grunder. Förra veckan var vi konstant upptagna med att fixa till midsommarfesten och midsommarfesten blev verkligen hur lyckad som helst, vi hade skit kul och ännu roligare verkar norskarna ha haft som gav oss fullt av komplimanger för kvällen. Så ja, var faktiskt en utav de bästa midsomrarna jag fått uppleva.
Dock var ju inte dagen efter speciellt kul att vakna upp till, fattar fan inte att det kan finnas sånna jävla idioter, har aldrig känt mig så smuttsig och rädd. Ni har ödelagt hela vår trygghet för några skit saker, fan ta er.
Idag väntas återigen ett besök vid polisen, vilken otroligt kul sista semestervecka man fick.
aja ska inte klaga allt för mycket, då det skett en våldtäkt precis här vid oss och hade det vart nån av oss eller nån av de jenter som var på midsommarfesten hade jag aldrig förlåt mig själv igen.
Ser i alla fall att ni där hemma i Sverige har kanon väder och det unnar jag faktiskt er, njut och ha det skönt.
Kärlek/ds

Gammal, ung. Vad vet jag.


sitter lite lätt och funderar på om det är tillåtet att gå och lägga sig så här dags, är verkligen helt död. 
Eller är man värsta pansionären då? för de vill man ju inte vara, jag menar jag har ju några månader på mig innan jag börjar bli gammal. För er som inte visste detta så kan jag berätta att kroppen börjar producera minder utav ett visst hormon när man blir 23, ett hormon/vätska ( eller va fan det nu är) som gör att man håller sig ung. Alltså kan vi dra slutsatsen om att livet börjar gå utöver redan vi 23. Rätt deprimerande fakta om ni frågar mig.


Aja en dag som denna har spenderats på byn med en liten shoppingrunda, hann dock inte med så mycket för mobilen ringde och då hade vi tydligen kurs på jobbet, bra att en annan hänger med i svängarna, speciellt när jag ska ha ansvaret i sommar. Men var faktiskt riktigt trevligt & lärorikt. Känner dock en väldigt stor press på mig själv inför detta. Allt är helt nytt och det är mycket att ta in på en och samma gång. Men som sagt, man kan inte gör mer än sitt bästa.

Tackar även Malin Nyling för en trevlig pratstund idag. Hoppas verkligen att du tar dig i kragen och kommer ner och hälsar på oss helgen den 16-18 juli.
Därför får du här med i uppdrag att kika flyg/tåg/buss ner hit tills nästa gång vi talas vid.
Och du, de kommer inte dröja lika länge som denna gången.


ähhh pansionär eller inte nu säger jag tack och god natt för mig.
Kärlek /ds

3 dagar igen

och sedan tar jag semester, känns riktigt bra måste sägas.

Helgen som passerat var en lång helg då vi även var lediga igår pga pingst.
Så vi har väl spenderat den på vårt vanliga vis, på vårt vanliga häng, med vårt vanliga gäng. Men som sagt, vid det här laget har ni nog alla förstodt att det är precis så vi vill ha det, livs njutning till max.
Jag och Scmidtan tog även en spontan bio igår ilag med Robstad och Benji, kika in hangover 2, riktigt bra film. Mycket skratt och lite tårar.

Snart är det även dags för midsommar och vi har ju lovat ut midsommar fest vi ju så ja nu börjar de väl bli mer än dags att faktiskt ta tag i det där, för har man lovat så har man.


kärlek/ds

så som det ska va.

Har vart skit dålig på att skriva och det är rätt illa med tanke på att det har skett rätt så mycket under veckan som gått.

Förra onsdagen var det svenskfton på Harveys och jag kan meddela er att de var lätt den bästa kvällen någonsin, har nog aldrig haft så kul i hela mitt liv. Kanske för att det spelades svensk musik hela kvällen, kanske för att vi var övertaggade och helt galna. Förväntningarna var höga inför den kvällen men det slog alla förväntningar tusen gånger om. Så tack Harveys för en helt oslagbar afton. Tror dock inte norskarna tycte det var lika kul med bara svensk musik en hel kväll, men ahh vi hade i vart fall kul och som svenska stammisar var vi värda en sådan afton, haha.

Solen har även börjat visa sig ifrån sin bästa sida och det gillar vi skarpt, har vart alllt för mycket pissväder så nu är vi fasiken värda lite sol och värme.


Och just ja, idag är det studentdagen för alla där hemma. Så ett stort grattis till alla studenter. Njut av dagen, för den kommer inte igen.



Studentens lyckliga dagar.



Nej nu ska jag ta tabrage på någonting.
haaaadeeeee.
Kärlek/ds



Denise Spelbacken

..Låt oss skåla för oss & för människorna som har oss. Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer möta oss.

RSS 2.0