What a Beautiful Morning


Vaknade vi sju i morse till strålande sol, försökte somna om men till ingen nytta. Så bestämde mig för att fånga dagen istället för att sova bort den. Och för en gångs skull tog jag mig tid och käkade en rijäl frukost och i ärlighetens namn var det fantastisdkt gott. Drog på mig tränings outfiten och begav mig ut på en lång och härlig promenad så här i förmiddags solen, hann även med att besöka Einar och resten av gubbgänget på Geheb, de gubbarna de vet hur de ska få en att skratta iaf, jag hoppas jag kommer leva som dem när jag blir pansionär, de verkar ha det riktigt gött!


passade på att ta lite bilder under promenad, änt de härligt så säg.






Önskar er alla en fantastisk dag!
Kärlek/ds

23/04-12


kom och möt mig om en stund.
April har bara börjat,
å luften är kall och nyfiken ung.

Och jag blev född i en småstad.
Jag växte upp, blev kär i en småstad.
Hur jag än vrider och jag vänder mig
så kommer allt tillbaka igen.

Du vet när det känns rätt

och då känns allting bra.

Hytteturen kunde nog inte ha kommit mer lägligt, känner speciellt det nu i efterhand. Har fått helt ny energi, har satt upp nya mål och känner att jag har motivationen till att sträva efter dessa. Denna helg gav mig tid till att känna efter, tid till att hitta tillbaka till mig själv, helt enkelt tid till att bara vara mig själv. Och i grund och botten är det ju där jag hör hemma, men vet att jag skulle dö av trisstes om jag jämt befann mig där, men skulle nog inte skada om jag tog mig tid att göra liknande utflykter lite oftare. För som Emma sa: - Denise, jag har nog aldrig sett dig så lycklig.

Som ni förstår så var denna hyttetur riktigt lyckad, planerna var väl egentligen att vi skulle vara flera, men eftersom i prinicp alla bangade så blev vi bara 4st, och det som chockerade mig allara mest var hur jäkla roligt vi 4a hade, var riktigt längesedan jag hade så roligt. och det bästa av allt, man behövde inte bry sig ett skit i hur man såg ut eller om tid och rum - vi skrattade, levde & njöt - all kärlek till er <3


Är man i buschen så är man.




söta som socker!

Kärlek/ds

Lite lugn & ro.

Ibland kan man inte annat än tacka för att det bara är påsk en gång om året, tisdag idag och kroppen har inte riktigt återställt sig än, åldern börjar ta ut sin rätt.
Men överlag har det vart en bra påsk måste jag ändå säga. Mycket galenskaper, skratt & glädje. Några nya blåmärken och en och en annan öl för mycket kanske, men vad jag gör, då detta inträffar är ingenting jag tänker ta ansvar för, och hörs sen.


Annars längtar jag mest bara nu till att det ska bli Maj, en månade närmare sommaren. En månad fylld med spännande aktiviteter och avkoppling på hög nivå, precis vad jag behöver. Tar även första steget till lite avkoppling redan nu till helgen då vi bestämt oss för att dra till Kristins hytta och bara njuta, ska faktiskt bli riktigt skönt att komma bort från staden, bara släppa all stress och bara få njuta av den vackra naturen och helt enkelt bara vara.


Idag har jag även fått spenderat lite tid med Kristin och det är aldrig fel, ska bli sjukt kul att hon ska hänge med hem till Sverige i sommar. Kommer bli hur bra som helst det!

I
Nej, i väntan på att Emma B ska anlända hem till Kr.sand så drar jag på en rulle och fördriver tiden med lite lätt.
Take care folkens!
Kärlek/ds

Denise Spelbacken

..Låt oss skåla för oss & för människorna som har oss. Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer möta oss.

RSS 2.0