Ælskling, vi har ju semester.


Igår anlænde vi till Narvik och om man jæmfør Kr.sand och Narvik så kan man væl lite lætt utrycka det som så att det ær som natt och dag, men jag gillart.
Har dock inte speciellt mycket tid før att skriva så tænkte jag bjuder på en snabb botten och toppen lista.




- Vædret, det ær 5 grader hær & det ær en jævla massa snø, dock ær det mest på fjællen.
- En øl på kafferiet kostar 72 kronor, SJUTTIOTVÅ!!!!
- Festival biljett før 2 dagar= 1400, vem fan betalar 1400 før att se doktor alban?
- Idèn med att slæpa med en massa sommar klæder, vad sjutton tænkte vi på?
- Utbudet på vinmonopolet kanske inte ær topp tio, men det ær bara att gilla læget.
- Engångsrakhyvlar ær væl bland de sæmsta uppfinningarna hitils, blodet bara sprutar.




- Alla hærliga mænniskor, och kanske speciellt Silje & Malin, sicka brudar.
- Solen håller på att kika fram, kanske kan vi komma upp till 7 grader nu?
- Dricks vattnet, det ær gudomligt, perfekt till bakfyllan.
- Slappa framfør tv:n, inget man direkt ær bortskæmd med i den vanliga vardagen, høhø.
- 2 kalas kvællar ær att vænta.
- Det blir inte mørkt hær førens vid elva på kvællarna.
- Pianobaren på Kafferiet, vad ska man sæga? - I just love it.
- Snowboard/skateboard guttar, behøver vi sæga så mycket mer?
- Kanske viktigast av allt, utestællena stænger klockan 3, eliiiiit!


Ta denna lista med en nypa salt och en jævla massa humor så førstår ni att livet behøver inte vara perfekt før att vara underbart.


Vill bara skicka en lite hælsning till pinglan dær hemma i Kr.sand att jag ønskar dig en underbar helg och se till att gøra något fantastiskt utav den, før det ær du værd, och ska jag vara ærlig ( æven fast de bara gått typ två dagar) så saknar jag dig frøken Schmidt! men bli då inte allt før mallig før det nu, før då kanske jag tar tillbaka det. - love

Kærlek / ds

!!

ikväll ska jag berätta för er gott folk om det resterande påsk firandet. finns lite godbitar att vänta, haha.

ähhh än sen då?

lovade daglig uppdatering och jag är en kvinna som står vid mina ord.
Gårdagen bjöd väl på lite allt möjligt, en sagolik blandning skulle jag väl vilja säga.
Drog och mötte upp Emma B och Nicolai för att ta följe med dem hem till Even som stod för förfesten, var väl lite stilla och lungt i början men vi drog igång drink while you think och då började det hända desto mer. Bjöds till och med på jäger, och ja ni som känner mig vet att jag är fruktansvärt svag för jäger, har väl båda sina för och nackdelar så att säga. Drack oss rätt knack och begav oss sedan ut på härj, självklart blev det Harves (känns inte riktigt som om jag behöver skriva det, det är mer eller mindre en självklarhet)
och vad kan vi säga om vistelsen på harveys, ja om vi säger som så. Emma var lite lätt besviken på Egeli och hans musik val så hon var väl upp både en och två gånger för att "fiaxa detta" som hon så fit utryckte sig till Malin. dock vet jag väl inte om de hjälpte för anledningen till att hon skulle ha annan musik var för att han spelade en norsk låt och efter Emmas intrång i DJ båset körde han på ytterligare en norsk hit, haha.
och utöver det kan vi väl konstatera att Emma var aprak dock ska det poängteras att hon inte var ensam om detta.
Vad en annan pysslade med är lite utav ett mysterium men om vi säger som så att Robstad beställde in vatten till mig, så får ni dra er egna slutsats av det, dock drack jag inte en droppe av det där vattnet då Mallan uppmanat Robstad om att det tydligen inte var någon idé, schysst kompis man har, haha.
Mallan själv stod för dansen skulle jag tippa på, gillar att glida upp där på dansegulvet och köra sina moves, lite utav hennes grej så att säga.
Pär däremot var först hem hon ochnär hon kikade på klockan vid tre tiden hade en annan inte visat några tecken på att komma hem, för nej då var en annan på seven eleven häng, ja det hör till.
Stötte på Benji där i folkmassan, så vi slog våra kloka huvuden ihop och tyckte det var e strålande ide att fortsätta ölintaget. Idag kan jag väl inte påstå att de var den bästa ideń men kul hade vi.

Ja mina vänner det var gårdagen det, ikväll är det lugna puckar som gäller så i morgon blir det nog inte någon spännande uppdatering direkt. Men den som lever får se.

Tackar även de högre makterna för det underbara vädret, helt magiskt.

Kärlek/ds

fju fju

Ahh nu ska jag chockera er med att uppdatera dagligen angående vårt påsk firande här nere.
Så nu kan vi ta och berätta lite snabbt om gårdags kvällen.
Bestämde oss för att bara förfesta hemma då Schmidt mallan sluta på jobb vid nio och hon skulle slippa stressa omkring som en stucken gris, vilket hon i och för sig ändå gör men aja.
satt här och stoa och stimma och skulle precis till att gå ut och ta en cigg då vi ser tre russ stå och hänga utanför vår ballkong. Mallan gick gladeligen ut och hälsa, då två utav dem helt plötsligt försvann, inte så att vi tänkte så mycket på det, inte förens de trampar in genom vå ytterdörr, då blev vi lite lätt förvånade måste jag säga. Men ja vi var väl trevliga i 5 minuter sen körde vi ut dem, haha.
Sedan drog vi på danskorna och begav oss till vårt favorit häng Harveys där vi fick en smärre choc då det knappt var en kotte där, så vi slog oss ner vid baren och satt där som nå fån.
Mallan hann även med att skämma ut sig lite lätt då hon vinka till en karl som hon trodde jag vinka till vilket jag inte alls gjorde ( av olika skäl), hela grejen var ju att mallan inte ens känner mannen, haha.
började rulla in mer och mer folk och Pär fick väl syn på nån karl ( ingen tia enligt mig) men vi har konstaterat för längesedan att vi i detta boskap aldrig kommer krångla angående nån karl då vi alla har total olika stil.
det blev jäger, sambuka, bacardi breezer (pang på pris på de gula, påsken ni vet) men inte fan va den någon höjdare heller. Stötte på många kända ansikten och det är väl det som är själva grejen med Harveys.
we just love it.

Sedan drog Mallan till karla karlen, Kattis anslöt sig till ett gäng som drog på eftefest och en annan traska hem.
För en gångs skull tog jag vägen över torget och kyrkan och tror ni inte man hittar lill brandt ihop krupen mot nån staty, då jag fråga va fan han gjorde där sa han att de var slags mål på gång. En annan kika sig lite lätt runt och såg inte en enda levande kotte. Så ja jag tar åt mig den, att jag gjorde gårdagens fina gärning. Tog med lill stackarna hem till oss och parkerade han i en säng. Så vi alla kunde sova med gott samvete.



Japp de var gårdagen det, nu får vi se vad kvällen bjuder på för bravader.
Emma B har anlänt hit till staden så nått slags härj må det ju bli, kalas kul - jupp jupp.

Kärlek
/ds

-.-

Allting flyter på precis som i en lyckosaga.
Påsken närmare sig och det innebär ferie i nästan en vecka, kan det bli underbarare?
ja de kan det faktiskt då Narviks resan är i box.
Är helt ärligt skit nervös för att åka upp dit, får små fjärilar i magen när jag tänker på att jag ska dit, har ju inte sett/träffat dessa människor på 2 år.
kommer vi känna igen varandra? kommer Narvik vara sig likt? kommer du vara den samma?
frågorna är många men förbannat kul ska det bli, jag längtar som en tok.


Helgen har vart galet bra. fått spenderat den med fantastiska människor så det tackar vi för.
Har även mått som en prinsessa idag, Mallan däremot mådde inte så där kalas bra,
var nog tack vara den där sambukan igår - inte till att rekomendera, haha.




Kärlek/ds


åhhh hååå

En ny vecka har dragit igång och vi lämnar förra veckan bakom oss.
Kan bara poängtera att jag haft en helt nydelig helg ilag med Malin Schmidt, har kosat oss till tusen, så tack för att du tillför mitt liv så mycket kärlek & glädje!
- är ute på allt för djupt vatten just nu, låt oss hoppas att land är närmare än vad man tror.

Denise Spelbacken

..Låt oss skåla för oss & för människorna som har oss. Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer möta oss.

RSS 2.0