det börjar kännas.

Nu börjar allt och ingenting tära på kropp & själ, jag kan med handen på hjärtat säga att nu längtar jag hem.
Allt detta koas som har pågått under så pass lång tid, börjar nu med all sin rätt ta ut sitt och jag känner att jag helt kroppsligt är helt slut. Orkar inte ens tänka klart.
Tror jag behöver få lite julkänsla, tror jag behöver se lite snö.
.
.
Tack för lånet Mallan, du är snäll du.
Harveys 14års jubileum


Kärlek/ds

Tabragernas helg.

Fredagens jubileum blev riktigt lyckat, skumpan flöda, ett hav av karlar och stämningen var så där galet bra.
Drog igång kalaset vid halv sex tiden och sedan flöt de bara på har dock ingen vidare tidskoll på när en annan drog hem, känns som om alla timmar bara flöt ihop. Kan även meddela att jag nu satt Sverige på Harveys kartan genom att vara den första tjejen någonsin som kommit topp 5 på nomineringslistan, den ni - den ska jag ha.
Det enda som var negativt med denna kväll var väl att någon pissidiot tog tabrage på min väska så jag har ingen mobil längre. men tur i oturen så var det min gamla mobil då min nya ligger på teknik magasinet för en liten uppusningen, så det var en stor lättelse vill jag lova.
Ska fixa så jag får tillbaka mitt gamla nummer, men kan ta lite tid så ni vet.
.
.
Lördagen var rena rama mardrömmen, mådde piss hela dagen och blev nog inte riktigt människa igen förens vid 8 snåret, då Emil kom hem till oss med en platta öl och sa att vi skulle ta tabrage på den och efter att ha slutfört vårt  uppdrag med öllådan drog vi till Tollboden en sväng och där blev vi bjuden på en massa gratis daiquiris, riktigt flådigt måste sägas, dock är en annan lite kräsen vad det gäller drinkar, inte riktigt min grej helt enkelt.
Men Som Malin skulle ha sagt , gratis är gott.
.
.
Kärlek/ds

Bränd, Panik & tabrage.

Tagit tabrage på mig själv genom att sola solarium med coccosolja för att uppnå den bästa effekten på kortast tid då resultatet ska till att visas i  morgon då en riktigt efterlängtad kväll har kommit, nämligen Harveys 14års jubileum.
Men vi får hoppas resultatet av solningen reduceras en del för nu skulle man väl nästan kunna tro att de var maskerad vi skulle på och att kräftkostymen var det ultimata.
Nej men om vi ska återgå till att vara lite seriöst så ser jag riktigt mycket fram emot i morgon, då detta är bland de bästa kvällarna på hela året. Alla är så otroligt snygga, jag menar, Kan ni tänka er något mer sexigt än ett hav fullt av karlar i kostym, man blir ju helt tills sig bara av tanken.
Dock är jag lite orolig för att en annan kommer vara lite för uppklädd, ska chokera lite lätt med att ha långklänning ( inte riktigt min grej) men som Malin säger, är det någon kväll man kan ha långklänning på så är det denna.
.
.
Nepp nu har jag inte tid med detta, nu ska här till att förberedas inför imorgon, hår ska lockas, kläder ska läggas fram. Allt ska vara perfekt så det bara är att komma hem och göra sig snygg. Sen beger vi oss vidare till Andreas för en liten för drink, Sen drar kalaset igång.
Mitt liv är allt bra härligt just nu.
.
.
Kärlek/ ds

på gatan där jag bor.


Vi testar nya vägar 
som aldrig tycks ta slut 
vi har försökt att fånga den andra 
men aldrig nått ut  
så jag säger det rakt ut 

Jag vill ha dig nu 
som jag hade dig förut


.

Det är bara jag som lyckas.

Gud vill mig inte riktigt väl just nu känner jag men på något sätt ville han i allafall inte straffa mig med bruten fot igen och det är väl alltid något att hurra för. Så nej en liten snabb uppdatering om min fysiska hälsa, stukad fot och det var faktiskt en lätt stukad fot, vilket jag inte trodde då jag inte kunde stödja på foten på fyra dagar. Men idag har det skett grejer och jag har tagit mina första små trevande steg och det mina vänner är ett litet steg för världen men ett stort steg för mänskligheten. Det var i vart fall så Pär ville formulera det. rätt vackert sagt för att vara henne faktiskt ;) .
Så nu är det bara att träna upp foten igen så jag kan återgå till vardagen & jobb, är sjukskriven nu i en vecka framöver och jag hoppas faktiskt att jag inte behöver förlänga det, blir allt för rastlös av att bara gå (ligga) hemma.
.
.
Så nu är det slut trampat i högskor nu blir det fan bara lågskor. Orkar inte med detta en gång till. Tar allt för mycket på psyket, var helt ärlig beredd att lägga ner mitt liv, packa mina väskor och dra hem till Sverige.
.
.
Kärlek/ds

förstanovembertvåtusenelva

Drömde verkligen så sjukt i natt. Det var en sagolik blandning av människor, de var du, det var jag och mitt i allt var det barn - En rätt orealistisk bild av verkligheten vill säga, och skönt var väl det.
.
.
Två dagar igen sen tar jag helg med betald fredag, ahh ibland kan man inte annat än tycka om mitt jobb.
.
.
Pensionären i mig har nu talat och nu väntar sängen och en förbannat efterlängtad sömn.
04.45 ringer klockan, så tyck nu lite synd om mig och unna er själva något mer tillfredsställande.
.
.
Kärlek/ ds

Denise Spelbacken

..Låt oss skåla för oss & för människorna som har oss. Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer möta oss.

RSS 2.0