Lovely day

Bästa dagen på hela veckan och vill ni veta hur jag har firat till det. Jo jag har städat hela lägenheten samt att jag sprungit upp och ner i trapporna för jag har fullt upp med all tvätt, och som pricken över iet så slog jag till på en riktig brak middag beståenda av fiskpinnar och mos så här dagen till ära. Men inte är jag bitter över det inte, om sanningen ska fram så känner jag mig ganska nöjd över min prestation än så länge.
 
 
Idag kom de efterlängtade skorna till butiken, och jag blev nog lite kär...
Kärlek/ ds

Det ska inte alltid vara lätt.

Vilken vecka alltså, från att vara helt lungt, till dårskap till skräck fyllt av ångest och frågor och svävande svar. Men med en lättnad suck och en avlsappnad kropp kan jag nu säga att saker och ting fallit på plats, precis så pass bra att man kan urskilja motivet i ett pussel även fast inte alla bitar finns där - pustar ut och säger bara Tack!
 
 
 
Kärlek/ds
 
 
 

vart jag än går

hmm ibland lurar jag lite lätt på om jag tycker om att leka med döden, eller ja döden var kanske att ta i men jag förstår inte riktigt varför jag sätter mig i situationer som jag vet att jag bör hålla mig ifrån. Det är egoistiskt av mig att inte tänka längre än vad näsan räcker, men samtidigt vet jag att jag inte inte riktigt kan hålla mig ifrån. Tror det är dags för att ta tre steg bak och låta spänningen få gå sin väg. För i slutändan gynnar det oss alla mer eller mindre.
 
Precis kommit hem efter jobb och är totalt död, har bara lust att lägga mig i fosterställning och dra av någon riktigt bra film. Men lägenhetsvisning väntas klockan sju så ja, jag får väl helt enkelt skjuta upp det till efter det.
 

kärlek/ds

Det kallas helg

Nu tar jag helg med en härlig känsla i kroppen, vet inte riktigt varför men idag är en sån där dag då allting känns möjligt, en riktigt bra start på denna helg helt enkelt.
Har vart en riktigt fin sommar dag idag så det har vart rätt stilla på jobbet, de få som fortfarande har semester njuter väl av den på annat håll så att säga. Men kan vara skönt att ha några sånna dagar också och kanske speciellt just nu i dessa tider då det kommer in en massa nya varer hela tiden.Så jag och Elin har sprungit runt hela dagen idag och prövat en massa nya skor som har kommit, tänk att man kan falla så handlöst pladask för ett par skor, på sätt och vis måste väl det också vara kärlek, eller?
 
På tal om kärlek så måste jag bara berätta om en incident som utspelade sig på jobbet igår.
En karl kom in på eftermiddagen och vi alla kollade väl lite extra på han ( då det endast finns tjej skor och väskor i butiken ) Så frågar Lene lite fint om hon kan hjälpa han med något och så säger han:
- Ja det skulle du kunna göra, jag gick nämligen förbi här utanför precis och kom på att min tjej hade vart in här för några måander sen och sett på den där väskan och hon tyckte väldigt mycket om den, så tanken slog mig att jag skulle köpa den till henne som en liten överaskning och samtidigt visa hur mycket hon betyder för mig.
 
Alltså jag blev helt till mig, hur vackert är inte detta. Den mannen bevisade verkligen att det faktiskt finns några riktiga guldkorn där ute - tack för det!
 
 
 
En kvinna jag saknar väldigt mycket en kväll som denna, nu när nio bio tiden är inne och allt!
hoppas ni har det bra i storstaden och att ni njuter av livet och av varandra - puss
 
Kärlek/ds

tirsdag tjugoförsta augusti tvåtusentolv

Äntligen har datorn kommit. tusen tack M & P för paketet, det gjorde en fantastisk dag bara ännu bättre! - love.

Det har gått en tid sen sist, på gott och ont. Trodde jag hade hittat mig själv och mitt kall här i livet men vissa dagar känner jag mig bara helt splittrad. Vad vill jag egentligen med mitt liv?, en fråga som jag mer och mer börjat tänkt över. Är min framtid här i Kr.sand eller är den någon annanstans i världen.
Jag trivs verkligen hur bra som helst på mitt nya jobb, jag glädjer mig till att få komma på jobb och jag känner att jag har funnit något som intresserar mig. Men samtisigt kan jag inte låta bli att tänka på allt runt omkring, trodde aldrig jag skulle säga detta, jag Denise Spelbacken, men kanske är det så att jag börjar bli färdig med Kristiansand?
Det är som om vi har upplevt det som ska upplevas här, som om allting bara är det samma nuförtiden. Kanske är det bara jag, men jag känner att jag behöver uppleva något nytt, något som för med sig lite liv och rörelse.
Det är dock skönt att veta att jag inte behöver fatta några beslut just i detta nuet, jag har tid på mig att fundera över allt. & med det i åtanke så kan jag inte annat än medge att det känns rätt skönt att veta att beslutet ligger i mina händer och det får helt enkelt ta den tid det tar.


Utöver alla funderingar och tankar så flyter livet på rätt fint i sin vanliga takt. Man jobbar, äter, sover och försöker där in i mellan klämma in lite kvalitetstid med härliga människor. Man njuter av det sista som är kvar av sommaren ( som egentligen aldrig kom ) och börjar så smått förbereda sig inför den kommande hösten.
Det ska bli spännande att se vad den för med sig i år.





 


- Sänder även en tanke till er där hemma i Falustad, hoppas ni har det bra och att ni håller ställningarna där hemma! - Puss på er <3

Kärlek/ds

Denise Spelbacken

..Låt oss skåla för oss & för människorna som har oss. Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer möta oss.

RSS 2.0