31/10-11

Sista dagen i oktober har nu kommit och vad är nu bra med det, jo en annan har fått in pengar på kontot, alltid lika trevligt. Det är ett litet kliv närmare jul & hemfärd samt att denna månad innehåller en massa trevliga evenemang.
Till helgen drar vi till Stavanger på inflyttningsfest och får ett kärt återseende med folk hemifrån, det gillar vi skarpt.
Det vankas CB källan besök, dock känns det jäkligt sugit att missa Timbuktu så en annan är inte riktigt 100% säker över mitt val av aktivitet än. Samt att Harveys jubileum närmar sig med stormsteg, finns det nå vackrare än karlar i kostym? - nej tänkte väl det.
.
.
har precis vart och tagit lite sol då denna månads evenemang kräver en liten extra touch sådär. Men ska försöka att låta bli denna vana efter denna månad då den är extremt kostbar och inte speciellt bra för hälsan.
Men att få vara lite brun under denna tid av året är en liten lyx som jag faktiskt känner att jag får unna mig, det får mig att må lite extra bra.
.
.


Kärlek/ds

fånga dagen.

Emma har äntligen anlänt och har redan fått jobb, känns riktigt bra måste sägas! så nu är det väl bara lite frågetecken om allt runt omkring som måste rättas till men jag säger som så, framtiden ser ljus ut.
Denna veckas vardagar har vart mer händelserika än på länge, och det känns riktigt skönt då vardagar mest bara vart dagar man tagit sig igenom mer eller mindre.
Tex. som i måndags drog Haxhaj med sig mig, Andre & Malin för att äta och spela spel på harveys och sanna mina ord för en lyckad måndags aktivitet och kanske viktigast av allt var att team Sverige/Albanien slog team Norge/Sverige.
De resterande kvällarna har jag, Emma & Kattis spenderat med en massa mysigheter, ikväll körde vi på plump och kan väl bara tillägga att en annan gick av med ytterligare en seger. Älskar att ha så mycket skratt och glädje i vardagen dock är det ingen större lycka för en annan att "skratta" då det hugger i hela vänster sidan av bröstet av att skratta, andas & vissa rörelser. och fråga då inte mig vad detta är, får väl bara hoppas på att det inte är livshotande. Mest sannsynligt så är detta resultatet av att övernatta under köksbordet, inte till att rekomendera med andra ord.
.
.
.
Helgen var rätt innehållsrik, har faktiskt fått ut en hel del utav den. Har stött på människor som har helt andra tankesätt än en annan, som om man skulle vara från olika planeter. Men det är jäkligt lärorikt. Och i ärlighetens namn har det fått mig att tänka i andra banor, nya banor. Det är precis som i boken jag läser nu, att de tillfälliga sammanträffandena i våra liv med andra människor kan påverka hur vi väljer väg för resten av livet, som om de vore av ren slump denna människa dök upp som om det var ödet som bestämt att just denna människa skulle få dig att ta det valet, eller se helheten från en helt annan vinkel.
.
.
Kärlek/ ds

vart tar alla dagar vägen?

känns som om jag sover bort alla, är helt död när jag kommer hem från jobb och klarar bara inte av att hålla mig vaken. Blir nästan alltid en power nap och det resulterar ju alltid i, i att man inte kan sova på kvällen istället och så fortsätter den onda cirkeln. Är nog bara att konstatera att jag är en kvällsmänniska och inte en morgonmänniska.
Men nu är det en dag igen sen tar jag långhelg med betald fredag, känns riktigt nice måste sägas.
Dock väntar tandläkaren i morgon igen, men ska nog gå bra. Ska bli skönt att få det där överstökat nu.
dock tror jag inte min plånbok känner samma entusiasm.
.
.
Har i det sista tänkt mycket på allt det där som finns där hemma och insett att jag längtar sjukt mycket hem.
Så för min del får julen gärna komma snart. Behöver kärlek & energi!
.
.
.
- för det var sommar, sol & midsommar.
.
.
Kärlek/ds

gilla läget.

Idag har vart en riktigt bra dag, inte för att det har hänt något speciellt, men ni vet när man vaknar upp och bara känner att detta kommer bli en bra dag. då vet man att så blir det.
Känns skönt att man kan känna så nu när mörkret faller allt snabbare och hösten börjar ta ett allt stadigare grepp om allt.
.
.
Kom även hem till en helt nypolerad lägenhet, Katharina Pär Backlund hade gjort det så himla fint, det värmde i hjärtat det - big love.
.
.
Jag saknar dig mindre och mindre, det kommer annat emellan och det är bra.
ja jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag.
.
.
Kärlek/ds

whooopaaaaa

Sanna mina rd hur fort tiden går, redan måndag igen och innan man hinner blinka så är det helg. Förstår inte riktigt hur det går till men aja, är bara att hänga på.
.
.
Har sen sist jag skrev hunnit med att besöka min värsta mardröm, nämligen tandläkaren. Insåg att det inte funkade längre då jag upptäckte hål nummer två, då var det helt enkelt bara att ta tjuren i hornen och ringa och boka tid. Gick och gruvade mig i dagar för detta besök. Då jag inte har speciellt goda minnen av tandläkare från förr. Men kan berätta för er att tandvården här är så mycket bättre, visst det kostar mer här men med tanke på den tandvården man får så är det definitivt värt det. Här känner man sig trygg när man kommer in till tandläkaren, är ju mer än vad man kan säga om Svärdsjö tandvård.
I ärlighetens namn så kommer jag aldrig i hela mitt liv sätta min fot på Svärdsjö tandvård igen, värsta tandvården jag någonsin upplevt, förstör mer än vad de gör nytta så nej tack.
.
.
Nog skrivet om tråkigheter.
.
.
I helgen var vi på bursdagsfirande hemma vid Andreas och det var riktigt, riktigt trevligt måste jag säga. Många nya ansikten och det är alltid lika trevligt att lära känna nytt folk. Blev ett hedundrande kalasande som avslutades med matlagning hemma i lyan. Dagen efter var dock bland de värsta jag upplevt och inte för att jag var bakfull, nej för dessa "kvinnliga" besvär som dyker upp allt för ofta enligt min mening, så söndagen spenderades i ett lamt tillstånd av värktabletter i fosterställning. Men överlevde även det, så idag är jag glad över att bara finnas till.
.
.
vill känna den där känslan som får en att tro att man är odödlig, ahh just precis den.
Kärlek/ds

Svenska lättroade idioter

= Kattis och jag , jo ja, kan hända.
vi har skrattat så vi har kiknat och tårarna har sprutat.
Men jag tror vid båda behövde det efter en slitsam arbetsdag, eller kanske bara för att förgylla kvällen lite extra.
Ibland behöver man sånna kvällar, då man bara kan skratta åt allt.
.
.
.
- Till sist vill jag bara skriva och säga att jag har världens underbaraste föräldrar som ställer upp för mig i vått och tort. - jag älskar er!

vi söker efter mer än vad vi ser.

Tanken var att jag skulle få ur mig så mycket information idag att jag skulle gå tom för dagar. Men just i detta nu känner jag att det inte går, har stött på allt för många rubbningar idag. Måste samla tankarna igen och försöka få lite perspektiv på ting.
.
.
.
Man kan i princip förtränga allt, för en stund. Men sanningen är den att det alltid kommer ifatt en.

Det kallas visst semester.

Är nu inne i min semestervecka och somliga utav er kanske är lite nyfikna på vad jag fått ut av den och i ärlighetens namn kan jag ge er svaret : - inte ett skit.
Men lika skönt är det, känner att jag är värd att inte göra någonting. det enda konstiga är att jag på något vis lyckas bränna pengar ändå, hmm... konstigt men sant.
.
.
Har fått fin främmande av Emma & hennes fader Johan idag. Emma har vart på arbetsintervju och vi håller tummarna på att hon får det. De hade även med sig några sinnesjukt goda snickers som vi smällt i oss och jag kan berätta att det känns, har inte ätit något gotteri eller snacks på över en och en halv vecka så min magen blev inte allt för glad över denna sockerbomb, lite ångestframkallande kan jag erkänna så i morgon återgår vi till det sockerfria livet.
.
Nu ska jag dock ta tag i något vettigt, nämligen min garderob. Ser ut som ett bomb nedslag.
.
.

- Ingen människa är så liten att man inte når upp till sitt eget hjärta.
kärlek/ds

Denise Spelbacken

..Låt oss skåla för oss & för människorna som har oss. Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer möta oss.

RSS 2.0