Here we go again

Har vart en rätt händelserik tid sedan jag senast skrev. Först och främst så har det vart polis rassia på jobbet, en kund kom och berätta för oss att det föregick drog säljning vid ett bord på fiket så då tog vi tag i luren och innom ett ögonblick stod det en vanlig polisbil en piketbuss och en ambulans utanför och haffa in knarklangarna. Hela markensgatan stanna upp och alla blickar var riktade mot dramat som utspelade sig. Man kan då inte säga att det inte sker något på vårt jobb iaf.


I lördags var det dags för Julbordet med jobbet och det var en kjempe trevlig tillställning vill jag lova, trivdes som fisken i vattnet och hela tillställningen uppskattades enormt. Folk blev apraka, vi blev nämligen bjudna på allt möjligt, ett tag satt en annan med en öl en cider ett glas vin och ett glas baylies så någon alkohol torka var det då inte någon fara för. Emma & jag satt och drog en och en annan snapsvisa, karoline satt och försökte snacka svenska, vi tyckte det mer lät som en amerikan som försökte sig på svenska, haha. Stine var den storslagna fotografen vilket vi hoppas få se resultat på snart. Priset för fullast på julbordet gick rätt och slätt till en karl som kör runt med en av leverantör bilarna, han var kalas redan när vi kom. Han gjorde  även en specialare till mig som efterrätt, choklad muose med baylies sås, det skulle egentligen vart vaniljsås till men en annan fick ju något utöver det vanliga.  Dock var inte det norska julborde någon riktig höjdare, det var visserligen inte äkcligt men det är inte ens i närheten av vad vi har i Sverige. Så det svenska julbordet kommer uppskattas högt iår.


Har även fått lön idag , pengarna bara rullar in, härligt härligt.


Helgen som kommer blir en nykter helg. Tänkte dra till sörlandcentret och shoppa och sedan hade vi planer på att dra på en båtur på söndagen. samt att vi ska köra på lite eget söndagsmys med kino, kommer ju dock inte bli samma sak som hemma när det gäller söndagsmys, men vi ska föröska tänka att ni är med oss och att kräftan sitter där själv inne i ett hörn och måste tränga sig förbi alla människor för att kommma åt sin plats, haha.


Kan även berätta till er alla att nyåret kommer att firas hemma, fick nämligen ledigt båda två så det känns fin fint, frågan är ju bara vart vi ska tillbringa det, men som det alltid gör så fixar nog det sig.



du säger att du minns och att det känns som igår
men det var för längesen för att ens komma ihåg.
Det kommer aldrig bli som då.

                                                                 

                                                         Julbord  09´ -  Tack för bilden Stine.




Kärlek/ ds

En sån dag.



 Igår skulle inte jag børja jobba førens vid halv tolv så en annan hade lång sovmorgon med andra ord, medan Emma skulle upp redan vid halv åtta. Men klockan fem øver åtta på morgonen kommer hon in och gastar øver att arvingarna var på tvn på nyhetsmorgon. En annan var ny vaken och fatta inte riktigt vad hon sa så hon kom in ytterligare en gång och vråla om att de var på tvn och då hajja en annan till och fløg upp ur sængen och drassla med tæcke och kudde ut till soffan. Och dær låg jag fast klistrad till arvingarna på tvn fram till 10 tiden och då var ju en annan klar vaken så de fanns ju ingen tanke på att somna om. Men snacka om att arvingarna førgyllde min dag, har vart lite halv deppit hær pga av vædret och att man inte fått sett solen på evigheter men en liten glimt av detta skøn sjungande band och allt blev på topp. De ær ju så galet bra att man inte kan finna ord. Så en annan gick med ett stort leende på læpparna hela dagen och tyckte att de var en riktig hejdundrande lillørdag. Så nu funderar jag och Emma øver om inte vi skulle till att fråga lasseman om inte han kunde skicka oss en signerad skiva, kanske han vill stælla upp på det kalaset , tycker faktiskt att vi ær værda det, haha

Det ær samma skøna kænsla som att svæva
det ær stunder som gør livet vært att leva.

Kærlek /
ds

ICA MAXI


Nu ska vi och invadera ica maxi ett slag ær næmligen sån dær skit stor rea dær, typ halva affæren med grejer som bara kostar 10 spænn vilken jævla fest va . Sen blir det inte lika roligt då vi måste hem och ta hand om bombnedslaget till hem, nicht gut.

Kan æven berætta før er dær hemma att nu till helgen ska då vi på Julbord med jobbet och vi tænkte vi skulle førsøka hålla i våra svenska traditioner med snapps och hela kittet, tror vi kan lyckats riktigt bra med vårt uppdrag. Måste bara komma på någon riktigt fin fin snaps visa så om ni skulle ha något førslag på någon sådan kan ni ju gærna få tipsa oss.

Ær mycket jobb nu men det ær bara positivt , pengar pengar pengar och det kan behøvas nu nær julen nalkas och speciellt før en annan som tydligen ska byta julklappar med halva kommunen, ja det kommer kosta kan jag tænka mig.


søndags mys.

:- Men vilken jævla piss idiot man ær, brænner 2500 på en kvæll, alltså de ær ju bara att åka hem och skjuta sig , åh nå kina thai blir de då inte, om inte du betalar då eplet?

Tack før dina hel skøna kommentarer, vi ser fram emot vårt næsta søndags mys!


Vi ses nær vi ses, vi hørs nær vi hørs.
Kærlek / ds

hot

I det grövsta laget kan man säga att vi blivit utsatta för.
Finns nämligen en riktigt lite hulligan där hemma som hotar med att vi kommer ligga riktigt pyrt till om vi inte kommer befinna oss hemma i sverige/ Falun / buschen den 27 december. Vi har tagit dessa hot på fullaste allvar och funderar allvarligt på om vi ska göra en anmälan eller inte. Dock kan  vi blunda för dessa hotelser och skita i anmälan om vi får något riktigt fint i utbyte, typ ett riktigt haderaj eller något liknande :) .


Lever livet i all sin glans, saknar dock solen en hel del och ber till vädergudarna om att den ska få kika fram under denna vecka. Vi jobbar vi lever vi njuter. Dock inte i går natt då nån jävla idiot står och ringer på vår dörrkloka klockan fem på morgonen och jag lovar er det var inte en eller två gånger det ringde nej de var då minst tio gånger, jag trodde fan jag skulle gå ner och slå på det jävla puckot som inte fatta att han ringde på fel klocka.

Veckans tabrage : - Emma kommer upp på söndag morgon och vrålar och skriker om att jag tagit tabrage på hennes pizza som hon skulle ha som bakis mat, vi kunde senare konstatera att hon själv tagit tabrage på den på natten då hon kommit hem från krogen dock finns det ingen minnes bild av detta. då kanske ni undrar hur vi kan veta att fallet var så, jo för detta har nämligen hänt förut att jag fått skulden för att ha ätit upp hennes räk macka men i det fallet hittade vi räkor på köks golvet vilket kunde utesluta mig i teorin som boven, eftersom jag gick direkt in och la mig och sov. Vad som uteslöt mig denna gång var att en annan ställt sig och gjort stips och korv mitt i natten, alltså kan jag inte ha hittat pizzan för då hade jag nog skitigt i de där med strips & korv, sen kan vi väl bara tillägga att de låg strips över hela golvet vilket bara jag lyxas med.



Nej nu blir det hem och ladda inför bonde söker fru Roger - Fest

Vi ses när vi ses, vi hörs när vi hörs.
Kärlek/ ds


 

 

 

packat & klart


Eller kanske inte. Men biljetterna hem ær iaf bokade nu så nu ær allt spikat før att få fira Julen hemma, kænns mycket mycket bra vill jag lova. Skulle kænnas riktigt konstigt om jag inte fick spendera min jul med M & P . Så snart ses vi mina kæra vænner. Føresten Linkan så undrade min pappa om du kommer till oss och ær jultomte iår också, han ræknade næmligen med det sa han.

Nej nu blir det en vænda i staden. sen blir det att komma in i rætt stæmning infør kvællen.

Tack M & P før paketet, blev kjempe glad! <3


Ta hand om Varandra!
Vi ses nær vi ses, vi hørs nær vi hørs!
Kærlek / ds

När ens största farvågor besannas


Har nog aldrig blivit så rädd i hela mitt liv, som en rysning genom hela kroppen.
som om hela världen rasat samman på en enda sekund.
Du ska veta att jag tänker på dig dag som natt och det enda jag vill är att du ska bli bra!

And if somebody’s going to make it
then this somebody ought to be you - v


_ _ _ _ _


Biblioteket med en cafe latte i min hand. Det är nog det mest intressanta jag kan berätta för tillfället. Har en känsla av att det inte kommer bli ett så bra inlägg idag så tänkte att jag kan bjuda på lite bilder istället från vårt liv här.



Camilla & Emma b så där festligt på halloween




 Mer halloween




Mer mer mer




C & E är så där lagomt dyng




förkula hemma vid oss




Monica & Maria var också med




Emma b var självklart med




hmmm vi kænner nog inte igen det hær.




vardagsummet och lite av köket ( dörren går vidare till det andra sovrummet/förådet)




Vill även tacka Malin nyling för dagens största glädje stund, ditt blogg inlägg om tjg väckte många underbara minnen och tror jag läste hela inlägget med ett stort leende på läpparna, så tack för det!


Det får nog vara allt för idag.
Ta hand om varandra där hemma, jag saknar er!
Kärlek / ds

The feelings that I feel when I feel

Sitter och har en sån där myr mys stund  bara för mig själv. Det är jag, Biblioteket, en cafe latte och riktigt bra musik som spelas i mina öron, tror det kallas livs njutning på hög nivå.

När jag fastnar för en låt, då gör jag verkligen det. Kan sitta och lyssna på samma låt om och om igen.
Tänk att musik kan förgylla ens liv på så många sätt.

Now, I can't behave
I feel it in my feet on the streets
But don't you know?
There's something I can feel when I breathe

Donkeyboy -
Lyssna & njut!

http://www.youtube.com/watch?v=V_WQ6u9os50&feature=related - Orginalet

http://www.youtube.com/watch?v=55S_L-9FsQs&feature=related - acoustic





And I keep telling my reflection
Kärlek / ds

 

Denise Spelbacken

..Låt oss skåla för oss & för människorna som har oss. Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer möta oss.

RSS 2.0