Here we go again

Har vart en rätt händelserik tid sedan jag senast skrev. Först och främst så har det vart polis rassia på jobbet, en kund kom och berätta för oss att det föregick drog säljning vid ett bord på fiket så då tog vi tag i luren och innom ett ögonblick stod det en vanlig polisbil en piketbuss och en ambulans utanför och haffa in knarklangarna. Hela markensgatan stanna upp och alla blickar var riktade mot dramat som utspelade sig. Man kan då inte säga att det inte sker något på vårt jobb iaf.


I lördags var det dags för Julbordet med jobbet och det var en kjempe trevlig tillställning vill jag lova, trivdes som fisken i vattnet och hela tillställningen uppskattades enormt. Folk blev apraka, vi blev nämligen bjudna på allt möjligt, ett tag satt en annan med en öl en cider ett glas vin och ett glas baylies så någon alkohol torka var det då inte någon fara för. Emma & jag satt och drog en och en annan snapsvisa, karoline satt och försökte snacka svenska, vi tyckte det mer lät som en amerikan som försökte sig på svenska, haha. Stine var den storslagna fotografen vilket vi hoppas få se resultat på snart. Priset för fullast på julbordet gick rätt och slätt till en karl som kör runt med en av leverantör bilarna, han var kalas redan när vi kom. Han gjorde  även en specialare till mig som efterrätt, choklad muose med baylies sås, det skulle egentligen vart vaniljsås till men en annan fick ju något utöver det vanliga.  Dock var inte det norska julborde någon riktig höjdare, det var visserligen inte äkcligt men det är inte ens i närheten av vad vi har i Sverige. Så det svenska julbordet kommer uppskattas högt iår.


Har även fått lön idag , pengarna bara rullar in, härligt härligt.


Helgen som kommer blir en nykter helg. Tänkte dra till sörlandcentret och shoppa och sedan hade vi planer på att dra på en båtur på söndagen. samt att vi ska köra på lite eget söndagsmys med kino, kommer ju dock inte bli samma sak som hemma när det gäller söndagsmys, men vi ska föröska tänka att ni är med oss och att kräftan sitter där själv inne i ett hörn och måste tränga sig förbi alla människor för att kommma åt sin plats, haha.


Kan även berätta till er alla att nyåret kommer att firas hemma, fick nämligen ledigt båda två så det känns fin fint, frågan är ju bara vart vi ska tillbringa det, men som det alltid gör så fixar nog det sig.



du säger att du minns och att det känns som igår
men det var för längesen för att ens komma ihåg.
Det kommer aldrig bli som då.

                                                                 

                                                         Julbord  09´ -  Tack för bilden Stine.




Kärlek/ ds



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Denise Spelbacken

..Låt oss skåla för oss & för människorna som har oss. Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer möta oss.

RSS 2.0