sammanbrott, inte långt ifrån.

Alltså jag vet inte hur många gånger jag har vart påväg och klicka totalt idag. Hur många PISSIDIOTER finns det i världen? Blir så förbannat trött på idiotiska frågor och värdelösa kommentarer, har ni inget vettigt att komma med så kan ni väl bara hålla käften. Gör världen en tjänst, snälla.

Som ni hör så är verkligen inte detta min dag, tror i ärlighetens namn detta kan vara 2012 värsta dag än så länge. Just därför känner jag att jag bara vill vara för mig själv och tillåta mig själv attt hata resten av världen, tror föresten inte jag är något vidare sällskap idag i alla fall. Ska dock möta upp Emma snart för att ta lite sol men rent teoretiskt sätt så umgås vi ju inte, vi tar mer eller mindre sällskap dit och hem. Men kanske kan hon få mig på bättre humör, bara inte mitt humör smittar av sig på henne.....

Och när ska mina ögon sluta att fucka ur, alltså jag är så trött på detta... att gå runt med brillor är inte riktigt min grej, känner mig så jäkla obekväm sen er det inte praktiskt för fem öre. En dag till sen skiter jag i detta och blir det problem för de högre makterna så skiter jag faktiskt i det också, de har ändå aldrig vart på min sida.

take it all

Tårarna har sprutat hela dagen och jag har inte kunnat gjort ett skit åt eländet och nej, jag har inte tjutit för att jag vart ledsen, hallå jag är väl aldrig ledsen?!- haha. Nej de är nå problem med linserna igen så direkt efter jobb åkte brillerna på så nu hoppas vi på att det gett me sig tills jag ska upp i morgon bitti igen.

Helgen som var var en riktigt trevlig sådan. Vädret var helt fantastiskt och Ändru hade bursdag. Så för att fira till det lite extra drog jag, Ändru och bekker Martin till helige land och averkade första ölen vid två tiden och sedan fortsatte det bara. Kom väl hem vid sju tiden och då var det bara att fixa i ordning sig för att sedan delta i förfetsen som Ändru hade fixat ihop, vilket även det var en lyckad tillställning. Jag, Mallan, Kattis, Emma och resten karlar, inte illa pinkat det heller haha, nej men skämt och sido men det var faktikt riktigt kul, alltid lika trevligt att hänga med folk du inte hänger med allt för ofta.



7  arbetdagar mina vänner, 7 arbetsdagar sen tar vi ett efterlängtat påsklov.

Kärlek/ds

a beautiful day

Fredag, efterlängtade fredag - finns väl ingen härligare känsla en när man slutar på jobb en fredag och vet att det står två fria dagar till förfogande - smack.

veckans miss.
En annan har inte fått nå skatte skit så vet inte riktigt hur man ska tolka detta då det pratas om detta runt varje gatuhörn, frågan är om det är restskatt som kommer knackade på dörren? - För guds skull, säg att jag har fel.

Veckans hiss.
Mina och Pärs sms konversationer. Skulle kunnas skrivas och besvaras med två meningar men eftersom jag och Pär egentligen hatar det här med smsande, telefon prat och allt annat seriöst trams så fyller vi ut våra sms med en massa sjukt piss, så när man känner att man behöver ett gott skratt går man bara in och kikar lite lätt på våra konversationer, det roar själen gott vill jag lova!



Kärlek/ds

set fire to the rain

Precis hemkommen från ett besök vid solariumet.... Önskar att jag vore en av dem som njöt av att steka sig själv i ett trångt utrymme som luktar därefter. Förstår inte riktigt hur jag orkar att plåga mig själv med detta ett x antal gånger i veckan, för i ärlighetens namn är det ingen höjdare. Men eftersom det ger ett positivt resultat så får man väl stå ut, nästan blivit lite utav en drog det där. Och vad gör man inte för att känna sig lite extra snygg av och till!?


Ibland kan jag inte annat än att tycka väldigt mycket om min chef (även fast han kan vara en pain in the as sometimes, haha)


Kärlek/ds

Bättre sent än aldrig

Har vart så där ruskigt dålig på att uppdatera, senaste inlägget var ju om att Kristin skulle anlända. Och vilken vecka vi hade, bara massa tok, galenskaper och skratt, men jag älskar det. Det enda jag inte förstår, är, att varje gång Schmidt Lämnar staden så är det som om alla äventyr och galenskaper drar sig till mig. Jag är med om så sjukt mycket ting att det inte blir någonting över till resten av året, det är som om mitt liv tar en helt ny vändning och i ärlighetens namn förstår ingen utav oss varför detta sker varje gång hon åker, det enda vi kommit fram till är att det sker. Konstigt men sant.


Vill även poängtera att denna vinter har Kr.sand presterat den vintern som vi väntat på i två år, nämligen med snö i ca 2 veckor och vår redan i februari, kan inte annat än gilla det. Bye bye vinter och välkommen våren!
Och snart har vi påsken här också, känns förbannat skönt att få lite fri nu, känns som om jag bara jobbar hela tiden. Även fast jag har alla helger fri så känns det som om jag inte hinner med någonting så dessa dagar i april kommer bli underbara, hade dock väldigt gärna velat åka hem under påsken men har kikat upp det här och tror dessvärre inte min ekonomi godkänner detta, tragiskt tragiskt. Kanske ska ansöka om bidrag?

Kärlek/ds

lugnet för stormen

I fredags drog Malin & Andre till Sverige så här satt en annan kvar själv i sin ensamhet. Men blev inte många timmar som jag behövde känna mig övergiven. Tanken var att fredags kvällen skulle spenderas framför tvn med kex, ost & ett glas rött. Men så blev det inte riktigt. Vid tio tiden ringer mina arbetskolleger och nästan tvingar mig att följa med ut på någon öl, efter mycket tjat från deras sida och mycket velande från min så bestämde jag mig för att inte vara en tråkkärring så switcha om och drog ner för att möta upp den. Dock blev jag med dragen till ett ställe jag aldrig vart på förut, visste faktiskt inte att det existerade, ett ställe vid namn midnight och kan väl säga som så att det var nog rätt förståligt att jag inte hade vetskapen om att det existerade, kanske inte det mest typiska Denise stället, och jag tror det märktes lite lätt. Alla satt och stirra på mig och jag lovar att alla tänkte samma tanke " va fan gör hon här egentligen", eller så var det väl bara för att jag var så förbannat snygg, nää skämt och sido men det blev faktiskt en riktigt trevlig kväll ändå, alltid kul att testa på något nytt. Nyttigt med lite omväxling så att säga.



Lördagen spenderades Ilag Med Stine och Annika, tanken var att vi tre skulle sitta hemma vid mig och förfesta och sedan dra ut på byn. Men Våra grannar fick nys om att vi satt här inne och det var tydligen mycket intressantare än att sitta ett gäng killar själva så det var ett springande utan dess like mellan lägenheterna innan vi till slut gav med oss på att vi kunde komma över till dem. Somliga var as kalas, somliga halv deckade någon gick på antibiotika en annan hade sin fjärde fylla i sitt liv, ja ni kan väl tänka er på ett ungefär hur det såg ut. Efter mycket om och men kom vi i alla ut på byn, och där mina kära läsare. Där uppenbarades sig den vackraste varelsen som jorden någonsin skådat, det mest symetriskt perfekta ansiktet med ett smile så avsmittande att ingen skulle kunna motstå det. Och ögongen som du bara inte kunde slita blicken ifrån. Ja jag tror nog att jag vart med om ett sånt där hallelujah moment, det kan vi nog leva på ett tag. Efter byn kommer man hem till ett mindre lyckat "moment" en av mina grannar har tagit tabrage på min säng och det var totalt omöjligt att få någe liv i han så det fick bli soffan för en annans del. Kunde ju vart värre, dock tror jag han hade en aning ångest på morgonen, haha. Egentligen inte mer än rätt.



Nu har Kristin anlänt hit, hon ska bo hos mig denna vecka, hur trevligt som helst. Så nu har inte jag tid med er något mer för nu ska vi fixa käk.

Kärlek/ds

Första Mars - strålande sol.

Torsdag idag och en annan har spenderat de senast nätterna hemma hos Emma B, då hon inte vågar sova alene ( Pär är i Narvik) så en annan har fått lov att ställa upp på det här kalset, men det har bara vart trevligt så ingen större skada skedd så att säga, sen har jag säkert gjort Mallan och Andre en stor tjänst , haha.

En annan har fri både idag och i morgon och vädret är helt fantastiskt just nu, blå himmel och strålande sol , det är väl kärlek det. Så nu har Emma B bestämt att vi ska gå ut på tur, ingen idé att diskutera detta beslut, bara att följa med. Men fika ska vi då ha med, för det har då jag bestämt.

Dock är inte en annan i topp form, men hoppas på att de går bättre än igår iaf, för gårdagen var mig ingen rolig dag, urk och hej.

seeeee youuuuu laterrrrr

Denise Spelbacken

..Låt oss skåla för oss & för människorna som har oss. Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer möta oss.

RSS 2.0