Nytt år

Blickar tillbaka på år 2010 och känner att det vart ett hejdundrande år.
Hoppas vi går in i 2011 med samma energi, samma gnista och med precis lika mycket glädje som 2010 har erbjudit.

Dock kommer vi ju till den där punkten med nyårs löften och jag är väl en av dem som skulle kunna göra listan oändlig. Men ahh
1. Sluta shoppa som en galning ( lovat min pappa)
2. ta kontroll över min slarvighet
3. dra ner på tobaks intaget.
4. bli nominerad ( jävligt viktigt)
5. bli smal som en sticka ( okej kanske var att ta i men ahh jag tror ni hajjar)



Gott nytt år gott folk - Livet är underbart.

Kärlek/ds

Sverige - Jul- Allt

Tiden här hemma i mitt kära Boda har snart passerat och det är med blandade känslor som jag snart ska åka hem till Kr.sand. Denna känsla av ovissthet om hur man känner inför att åka infinner sig alltid men jag vet ju att jag vill hem till Kr.sand, Falun är som sagt inget för mig. Men är alltid lika jobbigt att åka ifrån alla nära och kära, känns som om jag skulle vilja hinna umgås med alla så mycket mer. Men jag hoppas verkligen att så många som möjligt kommer ner och hälsar på i feb.


Annars kan jag bara berätta att julen har vart helt underbar, och jag har verkligen njutigt av varje sekund.
Har även insett att vi nu officiellt har en ny jultradition som innebär att Malin är tomte hos oss samt att hon har med sig bror Danne som nisse. Julafton innebar även en utgång, dock var inte mina trogna vapendragare Emma & Malin med detta år så en annan fick dra iväg med 10 buschen grabbar alene, Men vad gjorde väl det, finns ju inge trevligare grabbar än de från buschen.
Juldagen var dock ingen höjdare, självklart var det trevligt att hänga med Emma & Jon och träffa på lite bekanta ansikten men bortsett från det så var det inte någon minnesvärd kväll.


I morgon väntar shopping hela dagen, måste finna något jag kan ha på mig på nyåret samt att jag behöver en jävla massa annat krims krams sen är det ju faktiskt så att det alltid är härligt att fynda på julrean.
En hel dag med mina kära fruntimmer helt enkelt.


Hoppas även att min vän Pär haft en bra jul där nere och att det inte vart allt för jobbigt. Men är det någon som är stark så är det min vän Pär och det ska hon ha.


- Denna kväll avslutade med en jävla massa skratt, tack för det Emil.

Till sist vill jag bara säga Grattis till min älskade vän Malin Nyling som fyller år idag, tack för smörgåstårta och fint sällskap <3

Kärlek / ds

vi säger bara mmm

Tisdag idag och det har vart en riktigt bra dag, dock har jag inte ens hunnit med hälften av allt det jag skulle ha hunnit med. Det ska packas, flyttas. planeras, bokas och mitt i allt detta ska man hinna med all denna jul hysteri. Men det här med att finna julklappar till andra verkar inte vara min grej längre, dock kan det beskyllas på att ingen säger vad de önskar sig heller så då blir det lätt så att jag unnar mig själv en eller två julklappar istället, men det tycker jag att jag kan få vara värd.

Om en vecka sitter jag hemma i boda vid min kära mor och far och det värmer gott i själen det vill jag lova.
Ibland behöver man få känna sig lite bortkämd, bara släppa all kontroll för ett slag och bara njuta av att vara en dotter. Men att det nalkas julafton om mindre än två veckor är i mina ögon helt ofattbart, det var ju just jul.
Men jag klagar inte, jag älskar julen och allt som hör där till.

Nej nu väntas några timmars sömn innan det nalkas jobb igen, näst sista dagen på M26, känns väldigt skumt och det gör faktiskt lite ont i hjärtat.

Kärlek / ds

mys

kvälls mys med julmusik och glögg, dock har jag en riktig anti tjej här bredvid mig som bara sitter och gnäller över både glögg och val av julmusik. Fundersamt om hon någonsin vart tillräckligt snäll för att få någon julegave av nissefar, tror inte det. Tur hon har snälla päron.

I morgon är det fredag och en riktigt lång arbetsdag väntar mig, känns inte riktigt okej, men är bara att bita ihop.
tyvärr väntar jobb på lördag också, men hoppas bara att dagen går riktigt fort så man kan få njuta av lite ledighet.

Puss & Klem gott folk.

varken ut eller in


Denna vecka har verkligen vart hel mysko, har vart helt dagvild och i princip inte haft koll på någonting. Igår tex. ställde en annan klockan och gick upp vid åtta snåret men eftersom jag inte visste om jag började halv tio eller tio så ringde jag för att cheka, då visade det ju sig att jag inte ens skulle jobba, snacka om koll på läget - nej.
Men vill ju inte klaga heller för hur underbart är det inte att få gå och lägga sig och somna om igen.
dock blev plånboken en aning lättare under dagens lopp måste jag erkänna, måste nog ta att skärpa mig lite nu angående det här med att bränna pengar på onödigt skit. Nej från och med nu ska fan vart enda öre gå till julklappar till andra och inte till mig själv, haha.


vi ses förr eller senare min vänner.
Kärlek/ds






Sail away


Ibland är det nog bara så, man vill alldeles för mycket att man inte räcker till som människa, vare sig för sig själv eller för andra runt omkring en. Jag vet att det är lätt att bli insöad i sitt liv och hur lätt det är att glömma bort omvärlden. Men ibland slår tanken en om att det finns något/någon runt omkring en som förtjänar att höra hur uppskattad den är.

Min kära Emma B.
Livet har bara fortsatt som det alltid gjort dock med ett undantag, att inte vi längre står sida vid sida genom det. Våra vägar har korsats men kanske inte tillräckligt många gånger nu i det sista. Men hur långt ifrån varandra vi än är eller hur lång tid det än har gått sedan vi sist talades vid så vet jag att du alltid kommer att finnas där. Du är nog en av dem som känner mig bäst och som vet vad som är bäst för mig, jag vet att jag i vissa tillfällen borde ha lyssnat på dig redan ifrån början, men ibland tror man att människor kan ändras. Kanske är det bara så att de är jag som är lite lätt blå ögd och tror gott om nästan allt och alla, eller så är det bara så att du är en riktig människo kännare. Har nog en del att lära av dig på samma sätt som du har av mig, tror faktiskt att vi kompletterar varandra rätt bra och med det sagt så vill jag avsluta med att säga, tack för att du finns och allt du tillför mitt liv - jag älskar dig.



Kärlek/ds

2 advent


slitsam söndag vill jag väl påstå, dock har jag fått lov att offra mig att traska ner till harveys för att hämta både jacka och väska som en annan pissidiot lämnat där igår och ja varför jag gjort det är en av många frågetecken från gårdagen. Men hade faktiskt en riktigt trevlig kväll ute på byn, träffade på människor som jag inte sett sedan i somras, ett riktigt kärt återseende vill jag lova. Annars kan vi väl bara säga som så att det blev som det blev. Inget som behöver diskuteras, vi låter det helt enkelt bara vara som det är, blir liksom lite fint på så sätt.


i morgon väntar jobb sedan blir de branche fest för hela slanten. Blir nog riktigt bra det.







nu vet jag vart ja står, men det är inte så lätt,
för jag känner igen mig själv så mycket i dig.


Godnatt
Kärlek/ds

till tusen

I dag mina vänner känns som en riktigt bra dag och det ska vi definitiv inte klaga över.
Gårdags kvällen förgylldes med lite sms roulett, ahh jag hoppas faktiskt att de flesta fattade det för annars blir det ruskigt pinsamt att se vissa människor i ögonen igen, men kul hade vi och det är väl det viktigaste?!

Nu väntas shopping, jobb och sedan ska vi härja som aldrig förr, sista kvällen med tessi girl, känns riktigt tråkigt att hon drar måste jag säga. Men skönt att veta att hon redan återvänder i februari till min födelsedag och allt.
Känner redan nu på mig att min födelsedag 2011 kommer bli helt magisk., härlig känsla ooojaaa.


Ta hand om varandra gott folk.
Kärlek/ ds

Denise Spelbacken

..Låt oss skåla för oss & för människorna som har oss. Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer möta oss.

RSS 2.0