ödelagd


Vakna upp i morse och huttra som någon annan idiot, skit kallt i hela lägenheten och utanför fönstret var det snö storm, inte lockande för fem öre. Traska till jobbet men kände direkt när jag vakna att jag inte mådde nå bra och de blev bara värre ju längre dagen gick. Så en annan gick hem vid tolv och har legat totalt deckad på soffan sen dess, har verkligen ingen energi i kroppen alls, usch och nej, inge kul alls. Kanske är det lite tur att jag har fri i morgon så jag kan ligga och kurera mig hela dagen, för det här med att ha tid att ligga och vara sjuk är ingenting för mig.

I morgon ska jag även försöka mig på (om orken finns) att boka biljetter hem, så det är fixat och klart. Bara dumt att gå och skjuta upp det.

Stora höjdpunkten för denna månad, bortsett från att få komma hem ett slag är att vi får flytta in i den nya lägenheten, jag längtar. Ska bli så förbannat skönt att bo mitt inne i byn i ett rekoderligt boende, love it.

Nej nu hoppas jag att Hellkvist kommer hem snart så jag kan får höra lite om all hennes ångest, för denna gången har hon slagit mig, tack och hej.

Kärlek/ds

glädje när det är som bäst.


gårdagen mina vänner var helt fantastisk, harveys är verkligen bara för bra för att vara sant. Förstår inte hur ett uteställe kan vara så grymt jävla underbart. Stämningen var oslagbar och alla var så grymt snygga.
detta mina vänner kallas kärlek, tack för allt gott folk vi gjorde det bra.



För jag blir så Dum av dig
Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig



kärlek/ds

Every picture tells A story


alltså hela den här situationen som har byggts upp gör mig bara förvirrad och frustrerad.
DU gör mig förvirrad och frustrerad.
jag förstår mig inte på dig helt enkelt.


ö aa

Nyss vaknat efter en välbehövlig power nap. Måste ta tag i livet med att ta mig till affären för att handla. Förstår inte att jag måste ut i detta kalla klimat och frysa arselet av mig bara för att någon snusat upp alla mina snus, nån som känner sig en aning skyldig. I vilket fall som helst kommer nog denna räkning reklameras till de två brudarna med samma namn, Malin.

Måste även ta tag i det här med vad jag ska äta och eftersom det är fredag så känns det som om jag är värd någonting som man lagt ner lite kärlek i så tror de blir Lasagne.
Undra vad Therese slår till på idag, vanliga korvar, korvar i stavar, kokt korv, stekt korv. Ahh ni det ska allt bli bra spännande att se. Kan uppdatera er senare om vad det blev för kullernariskt.


Som ett litet avslut på denna stund som mest handlade om att fördriva tiden för att slippa ta tag i det som måste göras så vill jag bara påpeka att karlar i stickade tröjor är tamme fan det finaste jag vet.


Kärlek/ds

15/11-2010


Måndag idag, och en förbannat trög dag har det vart vill jag lova. hoppas på en bättre morgon dag.
Helgens utgång bjöd på många händelser och överaskningar känner dock att det skulle bli alltför komplicerat att dra upp allting här men kan nämna den bästa av dem alla.


En annan slängde ju runt på de flesta uteställena i lördags, brukar ju oftast bara hålla oss till Harveys men i lördags var ett undantag. Själva höjdpunkten var ju när en annan drog in på Havanna, drog in till baren där piano baren är och ska beställa mig en öl då han som sitter och spelar i piano baren helt plötsligt stannar upp mitt i en låt och börjar sjunga på I had the time of my life, tar mig ett litet tag innan jag vänder mig om och ser att de är Piano bars mannen från Narvik som fått syn på mig och direkt börjat spela och sjunga på darty dancing låten. Var nämligen så att varje gång han var i Narvik var jag fram och önska den låten och tillslut blev det så att han direkt började spela den låten då han fick syn på mig i Narvik då han ändå alltid visste att jag skulle komma fram och önska den för eller senare. En helt sjuk känsla vill jag lova men fan så roligt att han såg mig där bland alla människor och kände igen mig och bara började spela, han sa till och med i micken att han spelade den för den blonda tjejen i blått där borta. Hur tror ni det kände när 30 främmande människor vänder sig om och glor på en, haha. Aja lyckan var total var dock lite synd att jag inte fick dela stunden med Emma & Kattis.


Tänkte faktiskt att jag nu skulle till och bjuda på lite opublicerade bilder från lika olika tillställningar och händelser.
livets glada dagar helt enkelt.





nu säger vi god natt.

kärlek/ds

Nej tack.


Det här har bara vart en sån där dag som man velat dra ett streck över.
Vädret har vart piss, regn och snö= döden.
Sekunder har kännts som minuter och minuter som timmar, trodde aldrig att den här dagen skulle ta slut.
som om inte det skulle vara nog så finns det en viss herre som förpestar ens liv varje gång han visar sig eller yttrar sig, förstår faktiskt inte att det finns sånna människor som är så respektlösa och egoistiska.
lite som pricken över iet en dag som denna så hade äntligen mitt paket kommit som jag beställt och då infann sig faktiskt en liten ljus glimt i allt mörker, men den bev kortvarig. För tror ni inte att pissidioterna som skickat paketet skickat totalt fel, alltså jag har bara lust att skjuta ett nack skott på någon. Så vi kan väl egentligen bara dra den slutsatsen att detta inte vart min dag och att jag helt enkelt aldrig skulle ha klivit upp ur sängen i morse.



Tycker dock väldigt synd om Pär som faktiskt har det jobbigare än mig. Men vi drar av en bön ikväll så förväntar vi oss en förbättring, snarast tack.


I morgon 13.30 tar jag helg, kan knappt bärga mig. gud så deiligt.


Kärlek/ds





svävande

Du har vart efterlängtad men nu är du här, välkommen mitt kära vinterland.


Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart


Kärlek
/ds

vi gillart


mörkret börjar sakta men säkert ta sin plats på himlen och det är faktiskt rätt mysigt måste sägas.
Dagen idag har vi spenderat på resande fot, var en sväng till Ikea för att kika in och ja det var riktigt stort och fräscht dock var de så fruktansvärt mycket folk att man bara hade lust att sjunka genom jorden, speciellt förbannad blir man på alla jävla föräldrar som inte kan hålla koll på sina ungar, va fan ska dom ha med sig dem om de inte kan hålla kolla på dem?
aja i vilket fall så skulle vi slå en kik på sörlandscentret etter på dock råkar Theres ta fel avfart så vi kommer ut på E18 mot Oslo så ja där fick vi sitta och åka i minst 10 minuter en kvart innan vi äntligen hittar en avfart som tar oss tillbaka på rätt spår igen, hon kan hon den där fröken back.
Nu väntas lite vin i gott sällskap sen ska vi ut på lite härj, ska härja lite extra idag då min kära vän Löken fyller år, trist att jag inte kan delta i kalasandet där hemma men får göra det bästa av situationen här.

Vill även tacka Karoline & Stine för en jätte mysig kväll igår, hade sjukt trevligt och jag hoppas att det inte dröjer länge tills vi finner på någonting igen!


vi hörs i morgon gott folk, nu ska vi ut på ulv jakt.
Kärlek/ds

sunshine


Solen skiner och det ser faktiskt ut att kunna bli en riktigt bra dag nu när jag är ledig och allt, härligt härligt.

nu väntas frukost för första gången på år och dar, ska nog börja ta tag i mitt liv nu. känns som om jag säger det jämt men att ingenting egentligen händer så nej nu får de fan börja bli någon ordning på allt.

Föresten fick vi ett riktigt härligt besked igår, vi fick lägenheten - Katjing.


ciao.

Vi säger så här.

En annan kröp ner i sängen runt halv ett och vid tjugo i ett blev det en jäkla smäll dock trodde en annan att de var från tågrälset då vi bor precis vi det. Dock kan jag berätta för er att det var allt annat än något tåg. Det är faktiskt så skrämmande att ingen vet vad det var, det spekuleras i om att det skulle kunna vara en meteorit som slagit ner. I vilket fall som helst så har de ingen förklaring till smällen i dags läget.


Aja nog om det. Idag har dagen till strösta del handlat om jobb men har även hunnit med att kolla på en lägenhet, den var verkligen tipp topp, med ett perfekt läge i byn riktigt snygg både invändigt och utvändigt, med radio på badet och med en vägg av glas ut mot bakgården. Rena himmelriket.


Neee nu må en annan hoppa i säng då min klocka ringer 06.00 i morgon.
Kärlek/ds

å nej.


Kan nog inte ens sätta ord på hur fruktansvärt klantig jag är, oktober månad var definitivt inte min månad. Nu hoppas vi bara på att november blir bättre. Ska dock inte ha allt för stora förhoppningar på detta då jag tyvärr känner mig själv allt för väl.

Idag var en annan fri och det har vart rena himmelriket vill jag lova, tog tag i städningen vilket inte var lika kul men efter den prestationen kosa jag ner mig i soffan till Grease 2 med levande ljus i höst mörkret.
tycker faktiskt hösten har sin charm, känns som om hösten är den tiden på året då man verkligen får möjlighet att varva ner och slappna av. Då funderingar och tankar får ett helt fritt spel fält och man får en chans att inse vad som är dags att lägga bakom sig och vad som är värt att lägga energi på. En tid för ens välbefinnande helt enkelt.


Kärlek/ds

Denise Spelbacken

..Låt oss skåla för oss & för människorna som har oss. Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer möta oss.

RSS 2.0