vi gillart


mörkret börjar sakta men säkert ta sin plats på himlen och det är faktiskt rätt mysigt måste sägas.
Dagen idag har vi spenderat på resande fot, var en sväng till Ikea för att kika in och ja det var riktigt stort och fräscht dock var de så fruktansvärt mycket folk att man bara hade lust att sjunka genom jorden, speciellt förbannad blir man på alla jävla föräldrar som inte kan hålla koll på sina ungar, va fan ska dom ha med sig dem om de inte kan hålla kolla på dem?
aja i vilket fall så skulle vi slå en kik på sörlandscentret etter på dock råkar Theres ta fel avfart så vi kommer ut på E18 mot Oslo så ja där fick vi sitta och åka i minst 10 minuter en kvart innan vi äntligen hittar en avfart som tar oss tillbaka på rätt spår igen, hon kan hon den där fröken back.
Nu väntas lite vin i gott sällskap sen ska vi ut på lite härj, ska härja lite extra idag då min kära vän Löken fyller år, trist att jag inte kan delta i kalasandet där hemma men får göra det bästa av situationen här.

Vill även tacka Karoline & Stine för en jätte mysig kväll igår, hade sjukt trevligt och jag hoppas att det inte dröjer länge tills vi finner på någonting igen!


vi hörs i morgon gott folk, nu ska vi ut på ulv jakt.
Kärlek/ds


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Denise Spelbacken

..Låt oss skåla för oss & för människorna som har oss. Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer möta oss.

RSS 2.0