Feels like home


Ytterligare har en dag passerat, tiden bara rusar fram, vilket ifs är riktigt skönt på sätt och vis. Idag har Sara bursdag så vi i vårt kollektiv har spisat middag ilag samt att vi har spist tårta och bara koast oss till idol.
I morgon väntar ännu en jobb dag, men ser fram emot den då jag jobbar och stänger med Sussie, alltid lika trevligt att jobba med den bruden. Är det någon som kan få en på bra humör en riktigt dålig dag så är det hon.

Annars finns det inte så mycket "skvaller" att berätta, har inte haft något riktigt smaskigt att berätta om på riktigt länge nu, så vi alla får hoppas på att det sker något riktigt festligt under de kommande dagarna, dock tydde mitt horoskop på att min morgondag skulle bli rätt och slätt piss, visserligen är det ju alltid roligt att läsa om alla andras miss öden, men för min egen del så hoppas jag att stjärnorna tar fel.


Nu tar jag och tackar för mig, så hörs vi i morgon gott folk.


Feels like home to me!

Kärlek/
ds

en ljuvlig tisdag.


Idag har en annan vart fri igen och det  har vart kjempe deiligt, jag och tessi har strosat omkring i staden, kikat på människor, fikat och även shoppat en del. En riktigt bra dag helt enkelt. Och som pricken över i:et har Pär äntligen kommit ner nu så nu är allt som det ska, en stor fest helt enkelt.

- livet är riktigt bra just nu.

Kärlek/ds

gårdagen är historia


Helgen har nu passerat men inte obemärkt.
Gårdagens utgång var helt okej. Satt först bara hemma vid oss och drack och kosa oss med öl spel och grejer. Tog sedan en taxi ner på byn för att bege oss in på kick, dock har inte en annan så jäkla kul på kick men kick har även dem sina fördelar, för betalar man in sig så får man en stämpel så kan man bara komma och gå från stället hur man vill, så på så vis kan man dra ut på de andra krogarna och sedan bara traska tillbaka. Tog oss en tur till Tollboden också, där vi träffa på ett par bekanta ansikten, var riktigt kul måste jag säga.
blev lite dans & ett antal öl innen en annan bestämde sig för att dra hem, tänkte först ta en taxi men kön var enorm så en annan började promenera längs tågrälset, inte den bästa vägen kanske, men definitivt den snabbaste.


Idag har vi bara kosat oss, som alltid en söndag.
Nu på kvälls kvisten satt vi och kollade på "allt för min syster" tårarna sprutade.
kan varmt rekomendera den till er som ej sett den, riktigt fin film.


Kommande vecka ser jag frem emot extra mycket, väntas mycket galejer, Pär anländer samt att jag får träffa M&P på fredag, det är lycka det vill jag lova.






Sömnen må nu infinna sig till toner av Chantal Kreviazuk, feels like home. mys mys.

Kärlek /ds

25/09-10

sitter och spiser lite frulle och känner att jag blir mer och mer människa efter varje tugga, härligt.
dock ser jag inte riktigt fram emot promenaden till jobbet, för börjar de inte ljusna upp lite nu så vet jag fan inte om jag törs gå över kyrkogården, konstigt egentligen, att man har en rädsla över att passera de mest frid fyllda plasterna på jorden.

Nej nu hoppas vi dagen går fort och att klockan hinner bli fyra innan man ens hunnit blinka.
ciao.

Natt bloggning.


Äntligen lördag, ett jobb pass kvar sen kan vi äntligen ta helg. det gillar vi skarpt kan jag lova.
Ikväll har vi haft fredags mys och det har vart en rikigt trevlig kväll, Akkurat.

Nu väntas ett parti betapet sedan sömn.




Kärlek /ds

kvällens bästa

Har länge funderat över varför man inte kan svälja en sked med kanel och Malin tog åt sig uppgiften att pröva, det var en mycket vacker syn vill jag lova. Kanel flög över hela köket och malin hängde över kranen i en kvart efteråt.
tack för showen, den förgyllde min kväll.

Skratt och glädje i en härlig massa.

det handlar om att hinna njuta


Idag hade en annan ledigt och det var ljuvligt vill jag lova.
Jag och Tessi tog en liten tur till Sörlandscentret för att shoppa, eller liten och liten åkte vid ett och kom nog inte hem förens vid sju tiden så det blev en heldag med shopping och god mat, det tackar vi för.
I morgon vankas jobb och lika så på lördag så morgondagen blir lugn men till lördagskvällen festar vi nog till det en aning, har ju köpt ny fest blåsa idag som måste invigas, så vi längtar en aning till lördag, ja.

Pärs ankomst har blivit uppskjuten, vilket inte jag tycker är så där värst kul. hoppas verkligen att fröken backlund blir bättre till i morgon så hon kan komma och delta i vårt kalasande.


en kväll som alla andra kvällar i vårt kollektiv.
- Men hallå gick det inte en bra film idag?
- Jo den börjar om typ fem minuter.
Alla samlas i soffan och sitter på hel spänn.
10 minuter senare........
Sitter alla med varsin dator i sin famn och skiter totalt i filmen, haha.



Ikväll går tankarna till nära och kära runt om i världen,
stor Kärlek/ds






från nu till då


Dagen idag har vart en riktigt bra dag. Solen har visat sig från sin bästa sida och allt har gått galant på jobbet, dock ska jag kanske inte säga för mycket då vi var två nya att stänga på just denna avdelning, inte min vanliga avdelning men går ju i princip ut på samma sak så ja vi lä väl få höra om det skett något hel galet. Annars har vi bara haft en riktig kos kväll framför tvn.

I morgon vankas det först jobb sedan ska jag bara sitta och invänta min gris vän Katharina B, så otroligt jäkla kul att hon flyttar ner hit igen. Frågan är om vi börjar på ruta ett eller om vi bara fortsätter där vi slutade, i vilket fall som helst så tror jag att de kommer bli kalas. jag glädjer mig, jaaaa.




I´m falling in love in your favorite song.




- nej nu ska jag ut med Lennart..
- Lennart?!?
- huuuuunden...



sov gott folkens.
Kärlek/ds

20/09-10


Ser att jag inte är lika flink på att uppdatera längre, dock har jag goda skäl till detta då det vart mycket med flytt, jobb och liknande. Men nu börjar allt falla på sin rätta plats och en normal vardag har börjat tagit form och jag börjar sakta men säkert finna min plats i den.
Mina sambos anlände för ca 2 vecka sedan och tiden har bara rusat iväg, men vi har ändå hunnit med en del, en del bravader vissa lite mer trevliga än andra.  Somliga har lyckats bättre andra inte och skulle jag sätta in mig själv i denna skala så skulle jag väl inte tippa in mig speciellt högt, lyckats fått en tand bit utslagen, ska väl egentligen inte nämna någgra namn men Thore denna får du leva med, haha. Dock är det inget som syns eller känns så de är nog skit samma. dock var det en aning roligt att få ett dagen eftersamtal från en kille med riktig ångest, haha. Men vi säger så här - det är hel lungt.
Foten har lite lätt havirerat igen också och den som ligger i skuld till detta kan jag lova att ska få fan för det.
veckan som kommer är det mest bara jobb jobb jobb som gäller, men det gillar vi.


Mina festliga sambos.





En kärt återseende med min vän på onsdag, jag glädjer mig till alla griserier som väntar oss i Kr.sand.





Någon som jag saknar väldigt mycket i min vardag.





Nej nu ska jag skypea god natt till mina sambos
Sedan blir det att somna in till ljuva toner från Eminem, oh yeah.


Kärlek/ds

aaa men visst.

Onsdag kväll och nu sitter jag hemma vid Sussie och har kos kväll och inväntar en viss Katharina PÄR Backlund.
Känns riktigt skummelt att jag kommer få se den kvinnan om bara några timmar, jag längtar.
I morgon kommer det antagligen bli en fullspäckad dag, mycket som ska fixas och det gäller att det klappar rätt med allt i morgon,  annars skiter det sig nog rätt rijält, så vi må bara hoppas på att gud står på vår sida.


Kommer dock sakna att inte ha Sussie runt omkring mig, så mycket tid som vi spnderat ilag den sista tiden.
Men nog ska vi finna tid att hänga ilag även fast vi inte bor ilag.


till sist kan vi bara inse fakta att swebuss är det största jävla skit packet som går på hjul, lägg ner skiten.


ta hand om er och om varandra.
Kärlek/ ds

søndag


Helgen som passerat har vart otroligt lugn, men kænner att kroppen behøvde det. Igår kvæll somnade jag
klockan halv nio, kan inte ens komma ihåg senast jag somnade så tidigt en lørdags kvæll, men var behøvligt ska jag sæga er. Samt att de var kjempe deiligt att vakna upp och inte vara bakfull, helt underbart.
Så istællet før att ligga døda på soffan en søndag så drog vi till dyreparken istællet och bara kosa oss, tydligen har man inte vart i kr.sand om man inte besøkt dyreparken så nu kan jag væl næstan rækna in mig sjælv som en riktig Kr.sands bo, måste nog bara skaffa årskort først, haha.

I morgon drar en ny vecka igång och jag væntar med spænning på att torsdagen ska komma, før då anlænder mina kæra brudar hit och oj vad jag glædjer mig till att se dem. Dagarna fram dit ær rætt fullspæckade, imorgon blir det att ta en rijæl shopping dag samt att njuta av det nydelige vædret. Tirsdag ær den enda dagen jag och Sussie har ledigt tillsammans så då ska vi finna på något rikitgt trevligt och på onsdag ær det jobb som gæller.
Sen ær det torsdag och den dagen blir nog rætt hektisk, måste køpa det mest behøvliga till lægenheten sen ska det flyttas in och en annan ska førsøka hinna få upp saker och ting innan jag ska ivæg før att møta upp brudarna och møjligen att vi kør på en utgång efter det.


blir rent ut sagt bara førvirrad, griserier sæger jag bara.


Tack før mig gott folk.
Kærlek/ ds

03 09 10


Nu har jag befunnit mig i Kr.sand sedan i måndags och det kænns hur bra som helst, kænns som om jag
kommit hem. dessa dagar har bara rusat ivæg och mycket har hænt.
Har funnit en lægenhet som jag flyttar in i næsta torsdag tillsammans med schmidt & Tessi plus
två tjejer ifrån sthlm. Samt att Pær har stora planer på att också delta, kan det bli så mycket bættre.
Tror fan inte det.

Men under dessa dagar jag vart hær så har jag bott hos sussie och det har vart alla tiders.
vi har haft det kjempe trevligt ilag och vi har bara kosat oss med god mat och god underhållning
Vi har æven hunnit vart ut på byn en tur. I morgon ær det dags før jobb igen och jag kan direkt sæga nu att
jag glædjer mig inte, det ska vara fullt pådrag nere på markensgate i morgon och vi ær tre på jobb
som om det inte vore nog med att de ær lørdag utan nu kommer det vara dubbelt så mycket folk i byn
nej fy fan det kommer bli en helvetes dag och nå pause kan man væl bara drømma om, aja de ær ju
pengar samt trevliga mænniskor att jobba ilag med.


Nepp nu ska jag fortsætta att se på sen kvæll, ett rætt bra program før att vara norskt.


Hoppas ni dær hemma har det bra, massa kærlek till er.


World peace
Kærlek/ ds

Denise Spelbacken

..Låt oss skåla för oss & för människorna som har oss. Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer möta oss.

RSS 2.0