inte riktigt än.

Det har gått och blivit kallt, så där fruktansvärt kallt. Ryktena säger mig att snön fallit för första gången där hemma också och jag kan inte påstå att jag är avundsjuk, för mig får den allt bra gärna vänta ett tag till innan den tar ett fast grepp om oss. Gillar inte den där känslan av att känna sig isolerad, vill känna den där friheten som bara våren och sommaren kan ge en, när det känns som om ingenting är omöjligt som om man på något sätt vore odödlig.
När allting bara handlar om att ge och ta, som om man inte hade någonting att förlora.
 
 
 
fred & kärlek
/ds

Dont Stop Believing

 
Precis hemkommen efter ytterligare en kundekväll, riktigt mysigt med sånna måste jag säga, dock är det väl inte allt för bra att det bjuds på så mycket gott, pizza två dagar i rad är väl inte direkt vad kroppen behöver. Men ska väl försöka ta tag i det där sunda till nästa vecka, då ett nytt kapitel i livet börjar igen. Har kommit in i lite nya tankebanor nu i det sista också och tror att det är i precis rätt tid jag har gjort det, känner att jag är redo att släppa greppet och våga tro igen, chansa på att det finns någonting bortom horisonten.
 
In i mellan allt dettta kan jag inte låta bli att känna mig upprörd, förbryllad, arg, rädd och totalt hjälplös. Ibland förstår jag inte hur somliga människor tänker, hur vissa kan vara så otroligt egoistiska att de inte klarar av att se eller tänka längre än vad näsan räcker, att inte allt kretsar runt dem utan att det faktiskt finns människor som är viktigare just i detta nuet. Kärlek och positiv energi är till för att brukas på de människor som förtjänar det och som behöver det, inte på de som missbrukar det och tar det förgivet!
 
 
- Det känns fint att veta att man är uppskattad på sin arbetsplats, så tusen tack för rosorna S.O.
 
 
Avslutar denna kväll med ett långt och värdefullt samtal med miss Nyling på skype, slå det om ni kan!
Kärlek
/ds
 
 

slut som artist.

Tänkte jag skulle få till ett lite vettigt inlägg idag, men är totalt död så måste bara sova känner jag.
Ska göra ett nytt försök i morgon så får vi se om det går bättre då, dock kommer jag nog vara lika sliten i morgon eftersom jag ska jobba i tio timmar. Men man ska aldrig säga aldrig.
 
Kärlek till er gott folk
/ds
 
 

!

 
 
Kärlek
/ds

ha det på badet

Alltid lika vemodigt att säga hejdå när man lämnar Falustad och alla de underbara som finns där, man tror att det ska bli lättare för var gång det sker, men tror det snarare blir åt andra hållet. Men har i vilket fall som helst haft en helt otroligt fin vecka där hemma, spenderat tid med underbara människor som bara sprider en massa glädje och skratt runt omkring sig, människor som jag önskade att jag kunde få ha i min närvaro oftare.
 
Men nu är vi tillbaka på hemmaplan igen och det känns faktiskt bra det också, tar lite tid att komma in i rutinerna igen nu när man vart ledig ett tag, lite lätt ringrostig sådär, men tur att man är "ung" som min Pappa garanterat så fint hade sagt, haha.
 
Mycket som sker nu framöver och är lite smått oroad över hur jag ska hinna med allt, man är ju inte stålkvinnan direkt, men på något sätt ska man väl lyckas knåpa ihop det hela så det går i ett ut. I morgon ska i alla fall jag och Emma äta fin middag ilag och det mina vänner, det är fredagsmys det!
 
 
 
 
Somliga ting är inte menat och i ärlighetensnamn är det rätt skönt att inse det.
/ds
 

i all sin glans

Har nu vart hemma i två dagar och börjar landa lite lätt, men vilka fantastiska dagar jag haft än så länge!
Drog hem till Sebastian på lördags kvällen och tanken var väl att man skulle ut krogen, träffa folk, men var alldeles för trött för det så blev att spendera kvällen hemma vid Sebastian istället, men lika trevligt det!
 
Söndagen spenderades med Malin, Tilda och Elin x 2 och vilken fantastiskt underhållande söndag! Rättviksmarknad, hockey och söndags mys, en riktigt skön blandning av en annars så trist dag.
Måste ju sägas att det var längesedan jag skrattade så mycket, här finns inga hämningar på vad man kan säga eller berätta, Nej här är alla bara sig själva och folk bjuder på sig själva på ett sätt som är helt unikt.
Jag kan inte annat än säga att jag älskar det! - så tusen tack för en dag i sann glädje!
 
Kärlek/ds
 

Home sweet home

Nu har jag äntligen kommit hem, eller ja för ca fyra timar sedan, men nu när det är lördag och allt så är det redan fullfart. Sitter dock och väntar på att fröken Nyling ska bli klar, och ja ni alla som känner henne vet ju att hon kanske inte är den snabbaste utav oss men vi gillar dig ändå!
 
Ikväll ska jag bara njuta av att vara hemma, umgås med underbara människor och bara släppa alla bekymmer. Livet är ofattligt bra just nu!
 
Kärlek/ds

att man aldrig lär sig..

och helt plötsligt hamna man här mitt upp i allt annat rot, försöker packa men är nog i ärlighetens namn den absolut mest värdelösa människan på att göra det. Förstår inte hur jag kan lyckas göra detta moment mer komplicerat än vad det är. Men men, med tiden lär man väl sig ( får vi hoppas )
 
om 48 timmar befinner jag mig hemma på svensk mark och jag ska inte sticka under stolen med att det pirrar lite lätt i magen, ska bli så otroligt skönt att bara få slappa av några dagar och umgås med efterlängtade människor som skämmer bort en med kärlek, skratt och glädje, ja vad skulle jag gjort utan er?!
 
 
 
 
Kärlek/ds

bara för att man måste.

Man vet vad som måste göras men på något sätt blir det att man skjuter bort det, ibland skulle jag önska att jag var en av dem som bara tog tag i det direkt, rakt och ärligt, smidigt och sant. Men nu råkar det vara sån att jag är en av dem som försöker slingra mig runt omkring och i vissa fall kan det vara en fördel precis där och då, men som vi alla vet så funkar det inte i längden. Så jag kan väl säga som så att mitt kommande nyårs löfte är rätt spikat.
 
Så idag har jag tagit tag i det här med tvätten, så från halv sex till halv tio har jag bara tvättat och det var inte lite kläder vill jag lova, så nu hänger det saker på tork överallt i lägenheten, ser rätt och slätt ut som ett bombnedslag men det är sånt man får ta. Känns i vart fall förbannat skönt att ha det gjort innan jag tar lite semeter och lämnar Kr.sand för en visit hem till kära Sverige/Falun/Boda, tror det är precis det jag behöver.. komma bort och tänka på annat, umgås med nära och kära och bara slappa av!
 
Denna kväll avslutades på ett riktigt bra sätt den också, för efter allt tvättande bjöd Emma hem mig till sig på kex, permesanost och ett glas rötjut, hör ju inte riktigt till vanligheten men om man ska lyssna på Pär så är det ju fem glas rötjut om dan som gör gott för själen, haha, ja den kvinnan kan hon!. Men som sagt ett glas fick räcka för denna gång.
 
Kärlek/ds

The last dance

Somliga dagar får man inte riktigt med sig någonting utav och idag har just precis vart en sån dag. När man sitter här på kvällskvisten och tänker " vart tog dagen vägen", lite lätt ångestframkallande. Tur att det kommer en ny dag imorgon.
 
Gårdagen var nog bland de bästa kvällarna på länge. Åkte hem till Emma för att äta middag ilag med henne, Lisa och Johan. Färska räkor och musslor stod på menyn, det var gudomligt gott vill jag lova. Och vilken trevlig kväll det var, mycket skratt och djupa diskutioner, precis en sån kväll som får en att må så bra!
Tog även turen inom Harveys efter att vi lämnat suldalen,mycket folk ute igår, kul då man träffar på mycket igenkänt folk. Dock kan jag inte komma ifrån det faktumet att jag saknar gamla Harveys, visst det var förbannat trångt vissa kvällar men man visste alltid var man hade alla och man slapp springa runt och leta, nu är det som en enda stor labyrint, men ska inte klaga för små saker, är i alla fall fortfarande samma gamla härliga stämning!
 
 
 
Du och jag för att nån var full
Du och jag för våran skull
Du och jag för stämningen,
för den mjuka bedårande skymningen,
för isen som äntligen spruckit loss,
och du och jag för oss
 
- Lars winnerbäck.
 
 
Kärlek/ds
 
 
 
 

Denise Spelbacken

..Låt oss skåla för oss & för människorna som har oss. Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer möta oss.

RSS 2.0