höst höst höst


Nu har verkligen hösten slagit till på allvar det är grått, blåsigt och förbannat kallt, är nog bara en tidsfråga innan snön kommer singlande genom luften och landar lätt på den brun/gröna marken. Förhoppningsvis har jag hunnit härifrån innan det sker, för det är alldeles för tidigt för snö än.

Helgen har passerat och jag hade en riktigt trevlig helg måste jag säga, spenderade min fredag med TJ & Emma b och det är alltid lika trevligt, satt och grundade med dessa brudar plus fröbom & Jonas sen bar det av till etage där det var riktigt mycket folk, rätt typiskt att nu nr vi äntligen börjar tycka att utelivet i falun har nån mening så ska man snart åka här ifrån, fast kanske är det lika bra. Lördags kväll spenderade vi i rättvik på bowlingen, jag Emma & Karlsson vilket var ett smart drag eftersom krogen i rättvik alltid är lika rolig att besöka. Efter det körde vi på efterfest i bingsjö till tidiga morgon timmar. Söndagen innehöll självklart vår härliga tradition söndags mys. Åkte in och käkade först på china thai sedan drog vi vidare till bion och såg på beck och hela den kvällen var med blandade känslor kan jag berätta. Gjorde riktigt ont i hjärtat att tänka på att detta var det sista söndags myset på väldigt väldigt länge. Söndags myset har förgyllt många söndags kvällar med massa skratt & glädje, det kommer ligga varmt om hjärtat när vi befinner oss i norge land. Så Tack till er Emma, Karlsson, Sebbe & Sara!


Ett speciellt tack till dig Malin nyling också för gårdagen, en massa skratt och en massa förbjudna äventyr. Men det var riktigt lärorikt och jag tyckte du verkligen gick in i din roll som kör lärare, bra jobbat!


Biljetter är bokade och på måndag morgon klockan sex börjar vår resa till Kristiansand och vårt nya liv där!
känns som tiden är inne och som vi är redo för detta äventyr.


Fick även en beatles T-shirt av min fader igår - tack för det!


Mycket tack idag, men det blir lätt så när man är omgiven av underbara människor.

Kärlek / ds

Ett ögonblick i sänder


Idag har vi vart i sundborn på kyrkogården för att urnsätta min morbror, det var mycket fint.
Som min kusin beskerv det, nu är ni alla fyra tillsammans, så som det var meningen.
Vi ses på andra sidan.

Annars går det riktigt fort i svängarna nuförtiden, igår satt jag och emma hela dagen och visade intresse på lägenheter och nu har vi fått svar från tre som verkade intresserade och en av lägenheterna är helt och hållet våran om vi vill ha den. Känns riktigt bra eftersom den är modern och snygg plus att den ligger mitt i centrum samt att det är en trea, så jag och emma får varsitt sovrum och hyresvärden verkar vara hur trevlig som helst. Det hela känns mest som en dröm, helt underbart vill säga!
Så inom en snar framtid drar vi, nu börjar framtiden verkligen ta form, det tackar vi för.


I söndag höll vi som vanligt i våra traditioner och hade söndags mys, drog in på bio och såg på "flickan som lekte med elden" den var faktiskt bra måste jag säga, även fast jag tycker att "män som hatar kvinnor var bättre". Men var helt klart en film värd att se, dock var vi nog egentligen en aning för trötta och slitna för bio, men man måste ju hålla traditionen om söndag mys vi liv. Nu på söndag har vi siktat in oss på beck, något att se fram emot!

I onsdags gott folk ska jag överaska er rijält med att berätta att jag och Emma hade en friluftsdag.
Vi tog och packade en massäck och pumpade cyklarna, sen drog vi ut på vårt äventyr, nämligen att cykla runt liljan och det var mer slitsamt än vad vi hade kunnat ana för det vara bara upp och nerför hela tiden och en sån här ansträgning har inte jag och Emma gjort på hela sommaren. Men det var riktigt mysigt vill jag lova, var en sån där perfekt höst dag med en massa sol och vacker natur. Slutligen när vi kommit runt sjön så begav vi oss ut i skogen till skommatjärn för att grilla korv. Gjorde upp eld och täljde grillspett och grejer, jo ni vi kan faktiskt om vi vill. När vi kom hem efter en heldags utflykt var vi helt slut och kände oss riktigt nöjda över vad vi presterat.

Föresten vill jag bara säga ett stort grattis till dig Silje, hoppas du får en helt underbar dag!




It's times like these you learn to live again
.



Kärlek / ds


hösten när den är som värst.


Tiden går så fort nu, så fort att man inte hinner med. Löven silar ner i luftens kalla vind och vårt landskap börjar mer eller mindre bli en färgnyans av gult & brunt. Solens strålar verkar ha tagit slut och nu syns bara den värsta sida av hösten, all denna gråhet som täcker allt utifrån och in. Det är bara att acceptera, sommaren 2009 är nu över, en sommar jag knappt känner att jag fått uppleva som om den aldrig existerat.
I mellan åt gillar jag verkligen hösten, tycker att den kan vara så där mysig, när man bara kan spendera dagar på soffan med all rätt. En årstid då man har rätt att trappa ner, börja bearbeta sitt inre och börja förbereda sig på att mörkare tider är påväg. Men det är inte lätt att finna ett lugn då man känner sig stressad i hela livs situationen, jag känner bara att jag vill bort bort bort. starta om och bygga upp en ny framtid, för jag ser verkligen ingen framtid för mig just här just nu. Jag känner mig rätt vilsen bara jag går utanför dörren, som om jag vet att det i princip bara finns en återvändsgränd när jag tar klivet ut. Jag vill uppleva någonting annat någonting nytt, något som får en att känna det där lyckoruset genom kroppen, som om man har hittat rätt. Det är inte det att jag inte gillar min barndoms by eller staden man spenderat sina växande år i. Det är bara det att det finns så mycket annat som jag måste få uppleva för att jag ska kunna uppskatta det här på samma sätt som jag alltid gjort.





Kärlek / ds






lugna gatan

Igår hade jag en riktigt mirmys dag och kväll, hade så kallad kvalitets tid med mor och far. Var en sväng till staden på dagen och handlade lite grejer. Kom hem och då drog jag och morsan ut i skogen för att plocka svamp, alltid lika mysigt alltid lika rädd för björn. Sen blev det kräfter och en massa mys framför tvn med kort spel och gamla filmer från när jag var liten. och självklart blev det att kika in dirty dancing, en helt sagolikt bra film. m & p - tack för allt!


Idag håller jag på att städa och rensa urlite kläder , känner att det behövs plus att de gör mamma lite extra glad ;) sen ikväll bär det nog av till enviken till Emma B och lite festligheter.
Tänkte jag skulle hänga lite med mina grisfula, vi hör ihop.


Föresten kan jag berätta en liten sjuk grej för er att enligt tilda hade jag och emma världens storbråk i onsdags, vi  stod tydligen och putta på varandra och grejer, det roligaste av allt är att varken jag eller emma kommer ihåg att något utav detta har inträffat så frågan är ju om Tilda bara tullat ihop det eller om de är sant, i vilket fall som helst hade hon inte fått reda på vad det var det handlade om, då hon försökt stoppat oss hade emma bara gall skrikit håll käften. så ja vad ska man säga, vilka jävla nötter vi är, haha.
( antar att de handla om vem som käkat mest kräfter iår)


dusch
fix
grundning
supning


ja då var det bara att ta tag i i nummer ett på listan.
ciao .

LAN - Natt

Nu sitter jag här med fröken Nyling och Lanar, var tydligen tvungen att detlta då ingen annan av hennes vänner ville ställa upp så ja vad gör man. Har precis avslutat ett parti poker, det gick på skit. Malin sitter och spelar robinsson, enligt henne ett utav de bästa spelen som någonsin gjorts.
Tydligen skulle hon försöka ha någon slags Lan kväll i morgon också, tur att en annan har andra planer.
Av senaste ryktena som gick skulle hon tydligen bjuda på varsin chips påse och en läsk för att locka dit lite folk. Hon har även köpt nya flaschiga hörlurar för ca 2,500 pix . tydligen något utöver det vanliga så som hon skryter.




Fick även den bild skickad till mig idag från Tilda J
hoppas du haft mycket glädje av den !





Nej nu måste jag tydligen dra, verkar som om jag måste hjälpa henne med någonslags frågesport om hästar, kul.
nicht. hoppas hon somnar över tangentbordet snart.


http://www.youtube.com/watch?v=GIhcL8K4shg
- så kungligt klipp, tacka vet jag Björn Gustavsson!

kärlek / ds

När livet ger en pirr i magen

Har precis vart ute i skogen och plockat kantareller med mor min och jag kan säga ett det var riktigt mysigt, luften är så speciell ut i skogen och man känner sig så fri, ja jag är nog en liten natur människa innerst inne. Det enda som stoppar en från att ta lång promenader i skogen är alla dessa björnar som springer omkring, kul om man stöter å en sån då kan man vinka hej då till livet.

Annars har jag och emma spenderat tid å att kika in lägenheter i kristiansand eftersom vi tror att det är dit vi kommer dra oss, ja vi gillar verkligen Narvik men samtidig känns det som om man kankse bör testa på någonting nytt också och efter att vi kikat på en massa fina lägenheter i kristiansand känns det som om det kommer bli vårt nästa mål, känns spännande. Men Narvik kommer alltid ligga varmt om hjärtat ;)


Helgen som passerat har vart riktigt händelserik och rolig. Spenderade fredags kvällen hemma vid kräftan med mina fina vänner eller ska jag säga fula?, för som sagt snygga är vi ju inte nej vi är nog närmare bestämt grisfula.
Lördagen gick till att åka hem till Anna och fira hennes 20 års dag samt att det blev som ett litet avsked då stassing tjejerna drog till Stavanger i går. Blev en etage kväll som vi alla hade riktigt trevligt på så det tackar vi för.

I måndags var jag och fikade med Schmidt för att ta lite farväl, känns riktigt skumt att inte vi kanske kommer träffa varandra förens till nästa sommar. Det är riktigt långt dit, för långt! men om de blir så att vi drar till Kristiansand kommer vi ju kunna åka och hälsa på varandra över någon helg och festa ilag och det skulle ju vara guldvärdt.


Förhoppningsvis har vi även fått Malin Nyling på lite positiva tankar om att hänga med till vårt grannland, skulle vara riktigt roligt om du ville hänka på denna gång!


Malin schimdt, du fögyller då bara mitt liv med en massa glädje, tack!




Nej nu blir det duschen.
kärlek / ds

å å å å

alltså fy fan, hur dum får man bli. jag fattar inte, hade verkligen lovat mig själv och ändå så gör jag det.
så egentligen är det väl med all rätt att jag går runt med ågren, undra bara hur länge den ska hålla i sig.
åhhh hur jävla dum man får bli. hur kan man svika sig själv så grymt mycket.
Nej nu kommer kräftan hit snart så ska vi ta livet av oss ilag för han hade tydligen också ågren över något dumt han gjort. så skönt att veta att man har riktiga vänner som ställer upp så här i lite tuffare tider, haha.

Nej nu först blir det att ringa till schmidtan.
tack för mig.
kärlek / ds

7 september 2009

Måndag igen då och det känns som om veckorna bara flyter ihop.
Den här veckan har far åkt iväg för att spendera veckan upp i Tandådalen så jag och mor är ensamma, så en annan tänkte ju att vi skulle få lite ensam tid men så blir det dock inte, morsan ska bort varende kväll på någonting så jag får roa mig bäst jag vill på egen hand. Men i vilket fall som helst så ska mor lära mig att virka, hade tänkt börjavirka mig en möss . Eftersom min far klagar på att jag har allt för få hobbys här hemma så måste an väl ge något nytt en chans. Men att hitta någonting att göra här ute är inte lätt vill jag lova, vi måste fan bo mitt ute i ingenmansland.
Ja vi får se hur det kommer gå med mitt ny infunna intresse, kan ju hålla er uppdaterade, haha.


Har iaf infört en ny tradition och det är att vi varje söndag har någonslags av söndags mys. Var på bio förra söndagen vilket vi var igår också, dock var filmen vi såg igår riktigt riktigt kass så för guds skull se inte district 9.Men är än mycket fin tradition vi börjat med för det lättar upp stämningen på veckans mest deppiga dag. Nu på söndag ska vi nog spela bingolotto och förhoppningsvis efteråt se filmen män som hatar kvinnor så vi sedan kan gå på bio  på uppföljaren till den filmen någon annan söndag här framöver.
Kan även berätta att igår när karlsson skulle skjutsa hem mig så blev vi stoppade av polisen nere vid liljans skolan, liljans skolan av alla ställen och jävlar va fort fram rutorna åkte ner, haha. blev lite i choktillstånd där ett tag efterso vi inte fatta någonting vad de gjorde där men karlsson fick bara blåsa och visa körkortet så allt gick fin fint, men kan väl tänka mig vilket snack det måste gå på byn nu. För vilket jävla snack det blir när man bor i en sån här liten by.


Nej den här veckan ska nog jag & Emma sätta oss ner och diksutera fram vart vi ska spendera vår närmaste framtid någonstans, någon som har något förslag kanske?


Hittade föresten ett väldigt bra citat idag.
" Meningen med livet är att fylla livet med mening"


take care.
Kärlek / ds

Denise Spelbacken

..Låt oss skåla för oss & för människorna som har oss. Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer möta oss.

RSS 2.0