tirsdag den 31 januari


Vid denna tidspunkt skulle en annan egentligen vart på jobb, men eftersom det tydligen inte räckte med att ge mig lite allergi utlsag och div så verkar de högre makterna passa på att ge mig lite ögonbetenselse också. så ja här sitter jag. Dock kan det ju hända att detta har med dessa allergi utslag attt göra då detta med ögonen kan uppstå tack vare allergi.
aja i vilket fall som helst så förstår vi ju alla att man inte kan gå runt med detta i mitt arbete så då fick det bli att vara hemma istället och kurera.

Snön har legat kvar sen sist jag skrev och inte till min stora förtjusning, Tycker att snön hör julen till men sen får det gärna vara bra för min del. Visst är det fint när det blir lite ljusare och sådär men denna kyla och halka, den är inte att leka med.


I just fall in love again - http://www.youtube.com/watch?v=ldGN80WgDtI





Till det här med spökerierna.
-Vi var kattvakt i helgen och det sägs ju att djur märker av mer än vad vi människor gör. Denna katt stod och skrek i samma hörn och bara stirra upp i taket ett x antal gånger och alltid på samma plats.
- Min dator slog på sig själv inatt från ingenstans, vakna upp av att de var nått jäkla ljud på den (Jag vet att jag stängde av den igår kväll) .
 -När jag lyssnar på musik på mobilen så så blir det tyst ibland och när jag kollar på mobilen så är det som om någon har tryckt på pause, och detta sker bara här i lägenheten.
-Malin har vaknat upp om natten och hört hur någon håller på inne på badet, hon har vart rätt säker på att det vart jag, men som ni säkert förstår så har det inte vart jag och heller inte Andre.
Så nu vet ni lite hur det är här. Kan uppdatera er när det sker något mer, sker oftast något dagligen men som inte är av lika märkbart värde.

häääpåer
Kärlek/ds

satan i gatan

Nu ni, nu har snön kommit och den har faktiskt legat kvar sedan i söndags, nytt rekord för denna vinter. Dock hade det inte gjort mig ett dugg om den inte kommit över huvudtaget. För i och med denna snö har jag fått sånna här köld utslag igen ( ja jag vet att jag får allt mellan himmel och jord som ingen annan människa får ). Min hårbotten dunkar av att jag har klöst sönder mig, kommer väl vara hårlös om några dagar också, kul kul.
- Helst av allt skulle jag vilja doppa huvudet i en hink full av idominsalva, idominsalva funkar fan till allt.

Över till något mer positivt. Tilda J gav oss en riktigt härlig nyhet nu i helgen, så om de högre makterna plus gud är villiga att godkänna detta så kan vi nog alla se fram emot en riktigt härlig vår & sommar - det gillar moi skarpt.

Dags att dra täcket över huvudet och fokusera på morgondagen. 04.45 ringer klockan - lov att säga pass på den?


Kärlek/ds

fulländad dag.

Kort och konkret, min dag. Torsdagen den 19 Januari.

Drog och började på jobb vid halv sju i morse, trött som en zombie, stack av vid ett tiden och tyckte att livet var rätt bra.

Satte mig på bussen ner till byn vid halv två tiden, men tror ni inte på själva fan att de är några pissidioter som börjar slåss vid sätet bakom mig, och ja nu snackar vi riktigt slagsmål. Polis och hela köret. Resultatet av detta: En buss tur på 1 timme ( brukar ta ca 20 min ) - för er som är lite extra instresserade - http://www.fvn.no/lokalt/politiloggen/Slass-pa-bussen-2183234.html

Kom till slut ner till byn, ett snabbt besök vid synoptik för att investera i lite ny linsvätska samt ett besök till Tandis, och vi kan väl konstatera att jag hade rijält med flax då de inte hade hunnit sänt ut något brev till mig angående ett besök. För en annan har ju både ny adress och nytt mobilnummer så de hade ju aldrig fått tag i mig och då mina vänner hade jag vart ett X antal hundralappar fattigare. Det här med att inte dyka upp vid tandis i tid är inte att leka med.

Drog sedan hem och vaskade lägenheten för det var nämligen min städvecka, kände mig riktigt nöjd när jag var klar. Städar hitler kom även hem och godkände så nu har MR. Robstad mycket att leva upp till nästa vecka.

Kvällen avslutades med fruktkväll och mys. Och vi kan bara klargöra att de där tropiska frukterna som kostar dubbelt så mycket men ser så fantastiskt goda ut är totalt överskattade. Härdan efter blir det vanliga frukter till vanligt pris.

God natt gott folk och all kärlek till er / DS

- en sån där vanlig måndag.


Ja men då var det måndag igen då. En ny vecka med nya möjligheter och bara fyra dagar igen på jobbet, stort plus.
Lovade en uppdatering igår, ja jag vet. Men om jag ska vara helt uppriktig och ärlig, både mot er och mig själv så är mina söndagslöften ingenting att lite på, söndagar över lag är en rätt komplicerad dag, så man ska aldrig lova ut något till dessa.
.
Helgen spenderades i goda vänners lag. Tog oss en tur ut på byn på lördags kvällen och träffade på en massa trevligt folk. Hände faktiskt ingenting nämn värdt, ingen gjorde ur för sig, ingen tog tabrage på någonting. Var en rätt lugn kväll faktiskt.
.
.
Något annat som skett som är nämn värdt, hmmm...
Jo kanske det faktum att Mallans Andre aldrig stekt korv i stekpanna?!
Han fråga helt seriöst hur man gjorde om man bara la ner dem i stekpannan eller om man var tvungen att ha smör eller olja till. Helt ärligt trodde jag karln skämta med mig men tydligen har norskar aldrig lagat korv i stekpanna?!?
Men blir man förvånad? - Nej.
.
Idag har mitt paket kommit eller rättare sagt det har kommit till posten så i morgon får jag gå och hämta ut det, så nu känns morgondagen redan mycket bättre.
.


Kärlek/ds

efterlängtade helg

.slumra till nu på eftermiddagen (för ovanlighetens skull) och var i någon slags vakens/sov koma när Emil ringde, trodde de var natten mellan torsdag och fredag och förstod verkligen inte varför han ringde så här sent ( trodde klockan var vid tolv, ett) en annan skulle ju upp vid fem ¨på morgonen. Men efter et X antal sekunder börja jag förstå att det faktiskt var fredag och helg, ibland är livet allt bra underbart.
.
.
Så nu ska jag kasta mig in i duschen och sedan blir det att tillbringa kvällen ilag med Emil & Malin, riktigt bra fredag vill sägas.
.
.
By the way, igår fick jag en fantastisk överaskning av mina föräldrar, det gjorde min dag, min vecka. ja det gjorde allt!
.
.
Kärlek/ds

10/01-12

Vet inte hur jag ska få en rätsida på min vardag, på mitt liv. Känns som om jag går runt i min egna lilla glasbubbla och är totalt i min egna lilla värld, känns som om jag lägger ner all min lediga tid på att sova, vilket antagligen är resultatet av att fokusen är inte där den ska. Känns som om kroppen ger upp en liten del av sig själv för varje dag som går, det låter kanske konstigt..
Men om ni frågar mig, så är det värsta av allt, att inte känna igen sig själv och sin egen kropp.
.
.

Nu blir det att kosa till det med en kopp varm choklad och sedan blir det att ta tabrage på sängen.
.
.
Ni får tycka vad ni vill, men jag är helt såld på den här versionen.
http://www.youtube.com/watch?v=cC1tAiRuvog


Kärlek/ds

kaos

ja det är väl typ det ordet jag skulle vilja använda om jag skulle beskriva den senaste veckan...
Och det här med att komma in i mina jobb vanor igen är tammefan inte det lättaste.
Kommer hem efter jobbet och är totalt död som igår, slutade vid ett, var hemma kvart i två, sov från två till halv sju och somnade sedan om igen vid elva.., kan man kalla det ett liv?!
förhoppningsvis blir det någon ordningen på det här snart.
.
.
Föresten, ni som tror på övernaturliga ting, sånna här ting som andra skulle kalla overkliga. Ni skulle gilla er här i vår nya lägenhet. Skulle väl vilja påstå att det finns både det ena och det andra här, så ja vi får väl se hur detta utvecklar sig.
.
.
Nej nu ska jag avsluta denna afton ilag med Leif GW Persson, den mannen, han vet vad han snackar om han!



Kärlek/ds

dået, nuet & framtiden

är det värt det? värt det, att uppoffra så mycket. Jag känner mig själv allt för bra och egentligen vet jag att det inte är det. jag vet att jag vill, jag vet att du vill, så nära men ändå så långt ifrån, jag har insett det, vi har insett det - Vi är så nära, men ändå så långt ifrån.
jag kommer tänka på dig, jag kommer sakna dig, du kommer göra mig galen - men, vi två blir aldrig ett.
.
.
sista natten hemma i Sverige kunde jag bara inte sova. Så drog upp min gamla dagbok, jag läste, jag skrattade och jag grät. Tänk att du vid en ålder av 15 år trodde du hittat den människan du ville dela resten av ditt liv med, att du hade ett liv du aldrig skulle kunna värdesätta mer än någonting annat.
Det är så långt ifrån det liv jag har idag, mitt liv idag är verklighet, mitt förra är en dimma.
inte en dimma för att du inte minns något, nej utan för att du egentligen aldrig visste vem du var, du var uppskattad, omtyckt & älskad, men ändå så vilsen i dig själv...
- jag srår på två på ben, jag giller mig själv och jag älskar mitt liv, förstör det inte.

Denise Spelbacken

..Låt oss skåla för oss & för människorna som har oss. Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer möta oss.

RSS 2.0