sliten var ordet!

Vilken vecka säger jag bara, har seriöst inte haft så här fullt upp på evigheter. Jag har jobbat extra mycket denna vecka, då chefen har vart i Oslo samt att vi har fixat och donat med nya lägenheten tre kvällar på rad och de resterande två har jag tvättat och städat i lägenheten jag bor i nu, så ja denna vecka har det inte funnits någon tid för att bara slappa av. Just därför känns det extra underbart att jag ska få komma hem till Emma på middag i morgon som har besök av mamma Lisa och pappa Johan, tror det är just en sån kväll jag behöver för att orka med den sista veckan innan jag tar lite semester, man mår alltid så bra när man får umgås med människor där hemifrån.
 
Vill även passa på att tacka mamma och pappa för paketet, innehöll allt vad man kunde önska sig - puss på er!
 
Tror det är dags att krypa till kojs nu, vankas ju jobb i morgon också så då gäller det att vara pigg och allert!
Ha en fantastisk helg allesammans!
Kärlek/ds

zzz...

Ytterligare en helg har passerat och snart, riktigt snart få jag komma hem och bara mysa. Dock känns det som om det är julen jag ska komma hem till, sitter till och med och känner ett visst sug efter glögg, men vem vet kanske vi har någon skvätt glögg kvar nere i källaren från förra året, man kan ju alltid hoppas!
 
Kommande vecka består i oändligt mycket arbete, har tagit åt mig lite för mycket kanske, men samtidigt känner jag att det är värdt det nu när jag ändå får ledigt så pass länge som jag får. Då kan jag lika gärna slita ut mig lite nu här innan så att säga!
 
ähh nu blir det att ta tabrage på denna söndag också!
Puss och godnatt - D.S
 
 

!

 
 

Daglig dos

Hösten tar ett allt starkar grepp om oss men än låter den solens strålar lysa på oss och in i mellan känns en svag värmande bris mot ens ansikte och man kan inte annat än att njuta av det sista solen har att ge. Mörkret faller snabbare för var dag som går och snart kommer ljusets dagar vara ett minne blott.
 
 
 
En ny vecka har tagit fart och vi ska inte klaga på starten, än så länge har allt flytit på riktigt bra och vi hoppas på att det kommer fortsätta sån. I helgen som var drog jag och Emma ut på galej. Först var det förfest hemma vid Andreas, vilket alltid är lika trevligt. Sedan bestämde vi oss för att göra något ut över det vanliga, så istället för att dra på Harveys drog vi till det nya stället Ölbryggeriet som har öppnat här och vi kan väl säga som så att vi gjorde ett riktigt bra val. Det var ruskigt mycket folk där och stämmningen var på topp, härliga människor i massor och ölen flödade, dock tror jag inte jag är en så bra ölkännare som jag inbildat mig men som sagt, det är alltid trevligt att testa på någonting nytt. Efter nån timmes tid byttes dessa öl ut till drinkar och det blev lite mojito, Daiquiri och en och en annan shot, så ja man mådde väl som man förtjänade på söndagen. Men det var det faktiskt värdt för lördagskvällen bjöd på en riktigt trevlig afton, så där hamnar vi nog igen!
 
Kärlek till er gott folk / ds
 
 

Jo man tackar!

 
Jobbat idag som vanligt om måste ju faktiskt säga att jag trivs jätte bra med dem jag jobbar med samt att jag har en otroligt bra chef, så det finns ingenting att klaga på. Men vad säger man när chefen frågar en om man skulle kunna tänka sig att ställa upp och gå modell ute på gatan nästa helg då det är något stort jippo??
Ni vet en annan fick ju kalla kårar och trodde jag skulle svimma där lite lätt.. Inte nog med att det är ruskigt mycket folk ute på stan på lördagarna utan det är bara just i vår gata det är en sån här tillställning..
Och ni vet en annan då som går som en kråka och bryter och stukar fötterna om vartannat, jo det vore väl just snyggt det..
Måste säga att mina tankar drar iväg en del och det enda jag får upp i huvudet är den där sidan i Falukuriren "avböjer vänligt men bestämt"
ahh ni, det ska då till att vara jag...så rätt och slätt så får vi nog bara se hur det blir med det där kalaset...
 
 
Fredag i morgon - bästa dagen på hela veckan - det är kärlek det!
 
Kärlek/ds

ny dag, full fart..

vilken morgon..
vaknade och hade riktigt god tid på mig men som vanligt flyger tiden förbi och jag sitter inne i något program på tvn och glömmer helt bort tid och rum. Kastar på mig kläderna och ska rusa till jobb, men i sista sekund får jag syn på stekpannan som jag bara känner att jag måste diska av, så rycker tag i stekpannan och drar på vattnet och glömmer totalt bort att jag inte ska rycka till så hårt. Vattnet och divesre ting som stekpannan innehöll sprutar överallt, vilken total miss. får ett hysteriskt utbrott i samma sekund som allt sker och inser att jag fort som sjutton må få på mig en annan skjorta så rycker tag i den första jag ser och stressar iväg. Väl inne i hissen inser jag min storra tabbe, jag har klarat av att total missmatcha min outfit och inte till det bättre vill jag lova, så nej en annan kan väl inte påstå att man kännt sig speciellt attraktiv en dag som denna.
 
 
Fick dock en trevlig överaskning på jobb när Emma kom in och tyckte vi skulle äta pannkakor ilag idag så det blev det med vaniljglass och blåbärsylt, gött som mos! Inte det sundaste, men änt det alltid som så att det som är osunt oftast är det godaste. Aja trillar jag av pinnen idag/inatt så gör jag det med en glad mage i vart fall.
 
 
Blev även mycket förbryllad när jag kollade mitt kontoutdrag idag, för helt plötsligt märker jag att det är mycket mer pengar på mitt kort än vad det borde vara så när jag kommer hem kikar jag upp det på datorn och då visar det sig att någon fört över 500 till mitt konto och jag hajar faktiskt ingenting, så är det någon som känner sig vid detta så kan ni väl hojta till. Annars ser jag detta som ett glatt tillskott till min annars risiga ekonomi, haha.
 
 
Har även fått byta några ord med Schmidtan idag och det glädjer mig att livet flyter på för er där borta i storstaden även fast jag helst av allt hade velat haft er här nere, för shit vad jag saknar dig fröken schmidt, ibland tror jag faktiskt att jag sitter och inbillar mig att du sitter (sover) bredvid mig här i soffan till en nio bio, haha.
Men jag hoppas vi får möjlighet att ses om några veckor - hade vart fantastikt!
 
Kärlek/ds

10.09.12

Idag har vart en sån där dag när jag bara vankat runt i min egna värld och i princip bara vart i mina egna tankar, men somliga dagar gillar jag det, det känns som om man får klarhet över saker och ting.
Helgen har passerat lika fort som den kom, den ena helgen är den andra lik, så nej det skedde inte något speciellt märkvädrigt denna helg heller. Dock kan man väl se det på både gott och ont, haha.
 
Biljetterna hem till Sverige är nu bokade och jag glädjer mig sjuk mycket. Nu hoppas jag bara att tiden kommer rusa förbi så avfärds dagen snart är här. åhh ta mig hem!
 
 
 
"Underskatta inte värdet av att göra ingenting, av att bara ströva omkring alldeles ensam, lyssna på allt som man inte kan höra och bara ha det bra."
 
 
Kärlek/ds

blå blå ögon

Sitter här och funderar på om mina grannar hör vad jag lyssnar på för musik, för i sånna fall tror jag inte riktigt att jag ligger top tio hos dem, eller tjaaa gillar de dansband så är det ju bara för dem att luta sig tillbaka och njuta. Men har inte riktigt fått den uppfattningen av att norskar är så intresserade av den genrern, vilket är synd då den oftast som alltid får en på riktigt gott humör.
 
Igår hade jag fri men idag var jag tillbaka på jobb igen och idag har jag i princip vart själv uppe i butiken hela dagen, då alla de andra vart och fixat nere på lagren så ja jag kan väl säga att det vart en dag med full fart. Har även fått ett par till skor idag, eller ja jag får välja ett par skor ifrån ett visst märke men jag har redan bestämt mig för vilka det blir. Är ett par skor ifrån märket Fitflop ( ja det heter så för alla er som nu sitter och funderar på om jag skrivit fel ) Helt otroligt goda skor måste jag säga, de avbelastar rygg och nacke samtidigt som de tränar rumpa och ben ( inte illa det inte ;) ). Kanske inte de vackraste man skådat men de är otroligt sköna att gå på, och de jag har valt är faktiskt riktigt tuffa så här till hösten/vintern. De kommer värma mina fossingar gott när kylan kommer vill jag lova! - har jag sagt att jag stor trivs på mitt nya jobb?
 
Avslutade denna härliga höstdag ilag med Emma B, vi lagade mat och kikade på ung och bortskämd och jag vet faktiskt inte om man ska skratta eller gråta av det programmet men underhållande är det i vart fall. Och jag är riktigt glad över att jag har Emma B här hos mig!
 
 
 
Kärlek/ds
 
 

-

I should know who I am by now
I walk the record stand somehow
Thinkin' of winter
The name is the splinter inside me
While I wait

And I remember the sound
Of your November downtown
And I remember the truth
A warm December with you

But I don't have to make this mistake
And I don't have to stay this way
If only I would wake

en baktanke?

Inatt drömde jag att vi var ett gäng som drog på sol semester och jag lovar er det var ett rijält blandat gäng, de var jag, Malin hellqvist, Peter från danska paradise hotel samt hans flickvän Amelia och sen var det Anden och Fröbom och som pricken över i:et kom Haxhaj, Andre och Schmidtan sista dagen vi andra var där, men det värsta av allt var att alla var brunare än jag, till och med de som kom efter vi hade vart där i två veckor.. och hur mycket jag än låg där och stekte i solen så skedde det ingenting. Ahh det låter kanske inte så hemskt men det lovar jag er att det var. Fick en liten uppväckare där med att jag kanske bör ta tag i det där med solningen igen, för seriöst, så här blek har jag inte vart på de senaste två åren...
 
 
 
 

Denise Spelbacken

..Låt oss skåla för oss & för människorna som har oss. Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer möta oss.

RSS 2.0