En fri dag.


och den spenderades som ilag med Malin Hellqvist som också var ledig en dag som denna.
och det har vart en riktig mys dag vill jag lova. Vi tog först tag i det här med att traska till Harveys för att undersöka om min jacka fortfarande existerade och vi kan väl säga att svaret var positivt, alltid lite halv pinsamt att traska dit för att fråga om kvar glömda grejer, ja en annan har ju lyckats lämna kvar både det ena och det andra. Men vi får väl bara tacka gudarna att personalen på harveys är så härliga & trevliga som de är.
Sedan drog vi hem till malin för att laga en storslagen middag, som vi sedan avnjöt till prat om allt mellan himmel och jord, alltid lika skönt att få prata av sig. För just på den fronten är jag och Malin väldigt lika, vi gillar att prata, haha. Tog sedan en kaffe mocca med krem till efterätt, kalorierna bara flöda, men va fan man måste ju få unna sig något här i livet ibland.
Nej men som sagt en riktigt mysig kväll som vi ska försöka göra till en vecko tradition.



Det är de små tingen som gör de stora skillnaderna.

Kärlek/ds

Då var det söndag, igen...


En sån helg det blev, väldigt händelserik sådan. Mycket skratt, kärlek & bravader. Har ju berättat om tors & fredagens händelser så kan väl dra lite snabbt igenom gårdagen också.
Blev bara sån att vi brudar satt här hemma och förfestade då energin till att ta sig till några andra förfester inte fanns, tror inte jag vart så död på länge.
Kattis stod för kvällens outfit då hon traskade ut på krogen med en T-shirt med texten " Dear God, thanks for all the cute boys at Harveys, alkoholen flödade och det blev en gynsam kväll för oss alla, eller ahh kanske inte för de stackare som spenderade, dock känner jag att det är läge att ge ett extra tack till Andre som spenderade allt för mycket på oss, nästa runda är vår.
ut över det så skedde det ingenting ovanligt, vi dansade, drack och hade allmänt trevligt.
Ända tills slutet då en annan skulle hämta ut jackan i garderoben men till min förvåning så fanns den inte där, alltså har någon annan tagit ut min jacka och hur det har gått till har jag inte en aning om men någon jacka fanns inte.
Så en annan fick traska hem utan, dock var iaf Grunde lite generös och fixade en tröja som jag iaf kunde ha på mig. men kul, neejjj och de känns ju lite halv jobbigt att få lov att köpa en ny venterjacka nu, va fan vintern är ju snart över. Men det är väl min vanliga tur.
Så efter den händelsen var inte direkt mitt party humör på topp så en annan gick bara hem och la sig medan de andra satt nere och hade efterfest.
Så det var vår lördags afton det.

Idag har vi bara chillat och jag är riktigt glad över att jag är ledig i morgon, känner att min kropp är helt slut och att den verkligen behövde en till dag för att återhämta sig. Sedan tror jag att min kropp kommer uppskatta den här veckan då den mest bara kommer innehålla jobb, mycket jobb och lite fest- bra för både själ och plånbok.


Och snart anländer några av våra svenska vänner hit, kan det bli så mycket bättre? - nej de tror jag fan inte.
Kommer bli några riktigt härliga dagar som anntagligen (om jag känner oss rätt) kommer innebära en massa härj, galenskaper och diverse äventyr, härligt härligt.





Kärlek
/ds

spontan

Igår drog jag och malin till de svenska killarna för en hel kväll. De bjöd på mat, hur gott som helst vill jag påpeka. blev några öl i goda vänners lag och sedan körde vi på en spontan utgång, ett rätt lyckat drag faktiskt.
Många trevliga själar och det bästa med spontana utgångar är att man inte har några förväntningar allls och att de oftast är de kvällarna som blir som bäst.

Nu ska jag ta tag i livet genom att slänga mig in i duschen och hoppas på ett mirakel.
för det är lite jobbigt just nu, en aning sliten så att säga. och då ska jag inte ens nämna hur jag ser ut.






Du är mig en mycket märklig man, och det kanske är just det som gör dig intressant.
Men just nu ligger detta på ett bra plan, så kan vi inte bara låta det förbli sån?


Min ungdom kommer aldrig igen, jag har så mycket förstånd att förlora än.
så jag lovar dig inget min käraste vän, det är ett kort liv.



Kärlek/ ds

öhhh aaah


idag mina vänner är en väldigt märklig dag att vakna upp på. Om vi säger som så att det blev rätt sent inatt.
Ja tydligen var det sån att vi bjudit på efterfest vilket i och för sig inte egentligen är något ovanligt men tror att nattens bravader slagit det mesta. En viss mister julian har grisat runt som ingen annan, dock bara skrattar jag. Men kanske inte var lika kul för andra som fick ta itu med allt, men nu har jag fixat och donat det sista så nu ser det rekoderligt ut här igen och nu ska jag bege mig ut på byn för att fixa med lite ting. Tack för mig.


Det kommer gå fixa sig, jag känner det!

idag är din dag.

Idag har vart en väldigt fin dag, en annan har vart ledig och ränt runt som en tok på stan för att hitta bursdagsgåvor till Kattis, ja ni hörde rätt. För det är nämligen så att hon fyller år och självklart ska vi till och fira det.
dock blir väl själva stor firningen när jag också har födelsedag då vi väntar oss fin besök ifrån Sverige, härligt härligt.
Men nu vill jag mest bara tillägna detta inlägg till min kära vän Pär som jag tycker väldigt, väldigt mycket om- kärlek. Nej nu öppnar vi flaskorna som för oss in i den festliga dimman, skål och välkommen.

Idioti


Är nog den bästa beskrivningen på norska skatteverket, alltså helt seriöst så verkar inte en enda kotte på det där stället veta vad de pysslar med. Var dit för två veckor sedan för att få ett nytt skattekort. Uppgav även min nya adress på kirkegate väldigt tydligt så det inte skulle bli något krångel då man får betala 50% skatt visst man inte har levererat in skattekortet till sin arbetsgivare innan lönen ska utbetalas. De sa att det skulle trilla ner i postkassan inom 4-5 dagar. Men tror ni det kom något, nej. Men gav dem några extra dagar för tänkte att det kanske bara var försenat. Men i morse var jag så förbannad att jag traskade dit och var nära att spricka då damen i kassan
bara satt där och log och sa med lugn stämma att de hade skickat det den 12 men att hon tyckte att det var lite rart att det inte kommit fram. Frustrerad, irreterad och allmänt sur frågade jag lite lätt till vilken adress de skickat det till.
Jo till vestrestrandgate svara hon.
så pissidioterna skickar det till en adress jag inte bott på, på över ett halvår. Jävligt bra jobbat.
Tur för henne att hon fixade ett tillfälligt skattekort annars vet jag fan inte vad jag hade gjort.
tur att man inte behöver dit förens nästa år igen.


Kärlek/ds

dö trist


Denna söndag har nog vart bland de tråkigaste söndagarna på mycket länge, den har vart så fruktansvärt lång och nu börjar faktiskt situationen med att inte ha någon TV tära rijält på en. Men vi hoppas att det problemet löser sig under veckans gång. För ytterligare en söndag som denna klarar jag ej.
Annars har helgen vart mycket bra, spenderat den med en massa underbart folk så det tackar vi för.

Dock är det mycket som ligger i luften just nu och det är väldigt mycket tankar och funderingar som sliter på mig. Det är som det ligger en oro över mig konstant och att det är så mycket att jag inte vet i vilken ände jag ska börja.
Men något måste här göras för jag kommer inte palla detta i längden, kropp & själ säger verkligen ifrån just nu.


Nej nu ska här sova så man pallar med morgondagens arbetspass.
Lycka & Kärlek till er.
/ds

Lika komiska när båda trampar runt i grubblerier.


idag.

Idag mina kära läsare infann sig den första känslan om att våren är påväg, kändes som man vaknade upp mitt i mars och att snön hade gjort sitt, dock vet jag att sanningen är långt ifrån den. Men det är känslan jag pratar om, känslan om att nu vänder det.

Kärlek /ds

på en och samma gång


Tiden rusar förbi nu, jag känner det och jag vet det, jag hänger inte med. Det är som om jag håller min hand runt ett snöre som är fäst vid en helium ballong som stiger, jag stiger, för varje dag. Men greppet är inte längre lika fast, det har lättat och för varje dag som ballongen stiger riskerar jag att falla från högre höjder. Frågan är om det är dags att släppa nu, eller finns det en mening med att jag ska fortsätta hålla i?



Helgen hade sina glans stunder och jag har fått spendera den med underbara människor.
Fredagen bjöd på nya möten, en överaskande kväll med ett härligt efterhak.
Lördagen spenderades på personal fest med underbara brudar & göbbar, god mat, alkohol i mängder, god stämning. Samt en avchekning av pir 6 och avslutningsvis en trip till harveys innan det bjöds på ytterligare efterfest i goda vänners lag.


Kan de högre makterna för en gångs skull visa vad de går för, gör det för oss alla, för allas trygghet <3


Du är vacker.


Kärlek/ds

Det går bra nu kompis


eller ahh nu ljög jag nog rätt rijält. Krupphosta, förkylning, nässelutslag och en käke/kind som inte alls är som den ska. Så ja det positiva med detta är väl att det egentligen bara kan gå åt det bättre hållet. Tandläkarn är i vilket fall som helst inbokad på torsdagen och så ska vi inhandla diverse kurerningsmedel på apoteket i morgon. pengarna bara flyger iväg på allmänt skit. Men aja bara det blir nån drastisk vändning på denna helvitiska cirkel för nu är det fan inte kul och jag vet att jag inte är den som egentligen har rätt att klaga över sånna här små saker, men nu har detta pågått under så lång tid att det faktiskt nått en brisningsgräns på hur mycket pengar man egentligen ska behöva lägga ut för att en läkare/tandläkare ska kunna göra rätt för en gångs skull.

Helgen spenderades med Kattis & Mallan som äntligen anlänt tillbaka, vi drog till Harveys för ett kärt återseende och kvällen vara riktigt bra dock några små incidenter. När vi kom dit var det redan gris mycket folk, tok mycket människor i baren och dansgolvet var vid tolv redan överbefolkat men det är Harveys det.
Och för en gångs skull joinade jag brudarna på dansgolvet, hör inte till vanligheten vill jag påpeka. Men hade som sagt en riktigt trevlig kväll.


Känner att jag saknar mina nära och kära där hemma, idag hade jag bara velat vara hemma i Sverige och blivit ompysslad av mamma och pappa som man blev när man var liten. Ibland funderar jag faktiskt över om man egentligen blir helt vuxen någon gång. och vill man egentligen bli det?
Tänker även mycket på dig min kära vän Malin när jag befinner mig här. Önskar att Boda/Falun bara kunde ligga ett stenkast härifrån så att jag kunde åka hem precis när jag ville och befinna mig där innan jag ens hunnit blinka. Men sån är inte verkligheten dessvärre. Önskar bara att jag kunde finns där mer för dig, finnas där vid din sida genom sorg som lycka genom förtvivlan som glädje - genom allt helt enkelt.
Men du vet att jag finns här även fast det inte är så nära som det borde vara, men jag finns här och det kommer jag alltid att göra - all styrka och kärlek till dig och din familj!


Kanske tycker somliga att jag avslutar detta inlägg på det mest konstiga vis med den mest oförståliga text, men det handlar inte om att ni ska förstå, vissa förstår andra inte men det är även det som är grejen.
Har totalt lessnat ur på detta och förstår inte hur du orkar hålla på. Är det något du tycker bör vara sagt så säg det då. Så allt detta kan läggas till historian och att vi alla kan fokusera på framtiden för denna situation är helt ohållbar som den ser ut nu och helt ärligt tror jag inte att det är någon som mår bra av allt detta joll.
Det är fan dags att få denna sak ur världen.

Nu väntas några timmars sömn sen får vi väl bara hoppas att jag vaknar i morgon och att inte nässelutslagen tagit mitt liv under nattens timmar.
Kärlek / ds

kristaller & kanoner

vi måste ju bara börja med att säga att nyårs helgen var som en stjärna på himlen, helt fantastiskt. Stötte på människor som man saknat , helt ärligt en vecka hemma i sverige gör att man verkligen uppskattar saker och ting på ett helt annat sätt, både där i Sverige och här hemma i Kr.sand.
Vill verkligen bara säga tack till alla som förgyllde förra helgen med skratt, glädje & kärlek!

Nu sitter vi här i lägenheten och bara chillar medans Andreas & Daniel håller på att laga frukost till oss, vilka rediga män vi har som vänner säger jag bara, jag gillar norskar jag. Sedan kan jag ju berätta att mina tand problem har blossat upp igen, är så förbanat trött på den här skiten men aja kan ju bara säga att det lagt sig från igår iaf. Men ett tandläkar besök är att vänta, jag gruvar mig en aning så att säga, skit också.

Annars kan jag bara berätta att allt flyter på, jag trivs och frodas. jag har underbara människor i min omgivning och jag njuter jag lovar er jag bara njuter. Tacka vet jag livet i Kr.sand.




Kärlek / ds

Denise Spelbacken

..Låt oss skåla för oss & för människorna som har oss. Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer möta oss.

RSS 2.0