øl brilla

Igår blev det utgång med Silje och henns vänner på spor 1 det var liveband och grejer så det var festligt måste jag säga. Fick mig äntligen en lyckad utekväll utan diverse bravader. Så jag är rätt nöjd, tyvärr vant de så bra utbud på människor igår var rätt mycket äldre men det var väl skit samma. Träffade visserligen en karl som jag satt och snackade en del med som verkade vara helt okej, men sedan berätta Silje för mig att han var pundare, så då tog vi två steg bak . haha. Nej sånt skit vill vi inte veta av, nich gut.

 

Snart ska Emma komma över till mig så ska vi ta och kika in Andra Avenyn ilag, det ska bli mys. Och resten av denna kväll blir lugn, rätt sliten från gårdagen kan man säga. Sov till halv fem idag, fatta inte hur jag lyckas men ja nu är jag iaf rijält utsövd.

 

Föresten Malin nyling så har jag på mig step for sudan strumporna och då fick jag en uppenbarelse att jag måste tvätta i morgon, för er som inte riktigt hänger med i resonemanget kan jag berätta att step for sudan strumporna gör så man får blod stopp i bena, spänner åt så hårt runt bena att man tror man ska smälla av. Så när man offrar sig till att ta på sig dem så är det enbart för att de är de enda strump paret som finns kvar.

 

Till alla er som ska köra en utekväll där hemma, hoppas ni får en lyckad kväll.

vi hörs när vi hörs, vi ses när vi ses.

kärlek / ds



Kommentarer
linkan

jag älskar step for sudan! hahahah <3

2009-03-08 @ 13:45:55
dennis

Ja om man vill ta livet av någon ;) mohahaha <3

2009-03-09 @ 19:41:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Denise Spelbacken

..Låt oss skåla för oss & för människorna som har oss. Förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer möta oss.

RSS 2.0